Fantastisk 8,2
baseret på 2823 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2823 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 8,4
  • Service 8,2
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 7,4
Sortér efter

Jennifer fra USA
Par
Deluxe King-værelse
Boede 3 nætter i september 2014
Good value for money
Comfortable room, good value
We had a very good stay. The room was very comfortable. The food and hotel facilities are very good considering the price.
Anmeldt 06 oktober 2014

Tay fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe King-værelse
Boede 4 nætter i december 2013
Good stay
the room size and comfort, the big toilet
Good staff and service. Nice and clean room with big toilet. My family likes this hotel and will definitely come back.
Anmeldt 05 oktober 2014

Michael fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i august 2014
The best in Kuching!
Big rooms, friendly staff, good gym
Still the best hotel in Kuching with a good gym and big size room...just the huge lobby area would have impressed you. Highly recommended for those who are staying in Kuching for both business and pleasure.
Anmeldt 04 oktober 2014

mohd fra Malaysia
Par
Deluxe King-værelse
Boede 1 nat i september 2014
best value for money
pleasant , stunning , calm
I really in love with the service they provided to us. It was so welcoming and warm. The staff at the hotel are really friendly and helpful, from the front desk until we reached the room they greet us with smile.They decorated our room specially for our wedding anniversary. I will stay there whenever i come to Kuching
Anmeldt 30 september 2014

Rusihan fra Malaysia
Par
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i september 2014
Weekend gateway in Kuching
Location, location & location
It was good. Probably the best hotel in Kuching
Anmeldt 30 september 2014

Swi fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i november 2013
Clean and new
Cleanliness, spacious, comfort
Overall a pleasant stay.
Anmeldt 27 september 2014

Azuan fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 6 nætter i september 2014
Pullman Kuching - one week stay
Location location location
Nothing special compare to other hotels in Kuching
Anmeldt 23 september 2014

NOR fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe King-værelse
Boede 1 nat i juni 2014
food
food
Food
Anmeldt 22 september 2014

NOR fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i juni 2014
room clean
location
Food awesome especially kiwi muffin
Anmeldt 22 september 2014

Hadri fra Malaysia
Familie med store børn
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juni 2014
Great Services
Great service, Comfortable, Beautiful
Great service, Friendly staff, luxury interior design, good for families, couples & business trip
Anmeldt 22 september 2014


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: