Fantastisk 8,2
baseret på 2822 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2822 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 8,4
  • Personalet 8,2
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 7,4
Sortér efter

Ching fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe King-værelse
Boede 1 nat i august 2013
Hmmmmmmmmm
Clean, great location and foods
Anmeldt 13 juli 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Nor fra Malaysia
Par
Deluxe King-værelse
Boede 1 nat i juni 2014
relaxing
spacious room at good value
i love the hotel because of its spacious room and good value. the bathroom is also spacious with its own supersize window next to the tub. the hotel could even be the only reason why i visit kuching for relaxation and weekend escape.
Anmeldt 09 juli 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

KING fra Malaysia
Par
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i juni 2014
Clean and comfortable room, Nice new hotel
Cleaniness, comfortable bed and no complaint.
Very comfortable and satisfactory. Up graded to deluxe room because there is no non-smoking std room available. Staff are friendly and helpful.
Anmeldt 02 juli 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Simon fra Australien
Familie med store børn
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i juni 2014
Great place and nice people. Good for eco-tourism.
New, clean and good location
It was my second time visiting Kuching and also second time staying in the hotel. Everything was great. Just 3 minutes walk from the hotel, it is Kuching's most popular seafood place, Topspot Seafood Centre which has more than 10 seafood stalls operating there. If you are fan of fresh seafood, don't miss the opportunity to go there.
Anmeldt 02 juli 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Foong fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i marts 2014
Good location
Good food surrounding
Good experiences stay here, overtimes in Kuching is my only choice
Anmeldt 02 juli 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Heng fra Malaysia
Par
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i juni 2014
Hotel is new. Staffs are friendly.
Centrally located, hotel is new, staffs are friendly
Anmeldt 01 juli 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Heng fra Malaysia
Par
Superior-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juni 2014
Centrally located
Centrally located, staffs are friendly and hotel room is comfort
Anmeldt 01 juli 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Muhammad fra Singapore
Par
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 3 nætter i december 2013
Pleasant and Convenient Stay
Location is convenient, room is spacious & hotel staff are friendly
Anmeldt 01 juli 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

AEONA fra Malaysia
Par
Deluxe King-værelse
Boede 1 nat i juni 2014
Amazing with a stunning view from the room
The bathroom, The food and comfort
The hotel is so lovely, clean, beautiful and comfortable. The view from the bathroom was stunning while taking a dip in the bathtub which overlooks the Kuching river. The hotel design and beds were so comfortable. The food was great and love the ambience. However there were renovations going on in the room above our hence it was a bit noisy in the morning.
Anmeldt 01 juli 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kim fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior-værelse med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i juni 2014
Close to local eateries
Good Location spacious room and friendly staff
Well located. Taxi plentiful at the lobby. Short distance to airport.
Anmeldt 30 juni 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: