2015
Fantastisk 8,5
baseret på 6128 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 6128 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 7,9
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 8,5
  • Personalet 8,6
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 7,6
Sortér efter

Angela fra Tyskland
Familie med små børn
Executive-suite
Boede 2 nætter i februar 2015
executive suite is worth it
big room, location, breakfast
Good location although busy, nice buffet breakfast selection and good sized room. However, the big problem is that checkin is at 3pm and checkout at 11am!
Anmeldt 11 februar 2015

Jesus fra Filippinerne
Rejsende alene
Deluxe
Boede 2 nætter i maj 2014
A stay to Remember
Location: Near to the business district, Rooms: They were clean and includes a good breakfast, Staff: they were accomodating and friendly
Overall experience was good.
Anmeldt 10 februar 2015

Angela fra Tyskland
Familie med små børn
Deluxe
Boede 1 nat i februar 2015
Top location but very busy
large room , location , breakfast
Next to ayala shopping centre so less that 5min walk, we had the suite which was great for some 1on1 time while the kid was sleeping in the other room. Some cons : late checkin at 15:00 and early checkout at 11:00 so you lose a couple of hours.. its also very busy
Anmeldt 10 februar 2015

Gerwin fra Filippinerne
Gruppe
Deluxe
Boede 2 nætter i februar 2015
A great bargain. Right at the heart of modern Cebu
location, comfort, staff
Two-star price for a five-star experience
Anmeldt 09 februar 2015

Floramie fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe
Boede 1 nat i februar 2015
Excellent
It is near Ayala..... Food price is okey...... Very clean and comfy bed
Anmeldt 09 februar 2015

Alex fra Indonesien
Par
Deluxe
Boede 3 nætter i december 2014
Nice Location
Friendly staff, nice location
Quest Hotel is a very comfortable and enjoyable, good location and close to the Ayala shopping mall. Friendly and kindly staffs, excellent services.
Anmeldt 09 februar 2015

Sandee fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 1 nat i december 2014
Hotel that's worth every penny
Location, Service, Comfort
Very good as always. Quest is the hotel that we keep going back to.
Anmeldt 09 februar 2015

Sandee fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 1 nat i januar 2015
Value for money hotel
Location, Service, Comfort
Anmeldt 09 februar 2015

alvin fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe
Boede 1 nat i februar 2015
nice
food food food
Good
Anmeldt 09 februar 2015

Jeffery fra USA
Par
Deluxe
Boede 10 nætter i januar 2015
Recurring Quest Customer
Price, Location and Staff
Great value for the money & the staff are great and the location is great for shopping working and eating
Anmeldt 09 februar 2015


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: