2015
Fantastisk 8,5
baseret på 6122 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 6123 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 7,9
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 8,5
  • Service 8,6
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 7,6
Sortér efter

Angela fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 2 nætter i februar 2014
nice stay
reliable internet access, nice staff and good rooms
it was a pleasant stay. was able to rest inspite of the busy schedule during the travel.
Anmeldt 29 oktober 2014

John fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe
Boede 1 nat i oktober 2014
Quest hotel is a very nice hotel
accesible to many attraction, affordable, good service
Quest hotel & conference center is a very nice hotel , affordable, near many attractions
Anmeldt 29 oktober 2014

HARRY fra Filippinerne
Familie med store børn
Deluxe
Boede 1 nat i oktober 2014
Good Hotel
Location, affordability and cleanliness
Highly recommended
Anmeldt 29 oktober 2014

Teo fra Singapore
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 2 nætter i april 2014
value for money
Cheap and clean. Easy access taxi. Walking distance to nearby amenities.
Cheap and clean. Easy access taxi. Walking distance. A bit far to airport.
Anmeldt 28 oktober 2014

CHRISTOPHER fra Storbritannien
Rejsende alene
Deluxe
Boede 7 nætter i oktober 2014
Terrific
friendliness, location, breakfast
Anmeldt 28 oktober 2014

Maria fra Filippinerne
Par
Deluxe
Boede 2 nætter i oktober 2014
More than just a 3 star hotel
First is location - it's near Ayala Center. Second is comfort. we only stayed in a deluxe room but we got more than the Agoda price we paid for. Lastly, the staff. They are courteous and helpful.
We enjoyed our stay in the hotel. We felt we stayed in a 4 star. However, minibar was empty and bed was a bit hard on the body. But overall rating is still very good!
Anmeldt 27 oktober 2014

Line fra Danmark
Gruppe
Deluxe
Boede 1 nat i oktober 2014
Nice holiday
Comfort pool, friendly staff
Anmeldt 27 oktober 2014

ADVINCULA fra Filippinerne
Familie med store børn
Deluxe
Boede 1 nat i oktober 2014
Good option near Ayala Cebu
Location, Cleanliness and Security
In terms of cleanliness, location to do business in nearby Ayala Center and Security over other similar category, I can say that Quest Hotel has it. It is just a few meters away from the Ayala Center and there's canine to sniff the luggage of everyone entering the building. The security personnel are very consistent in checking the things of every guest coming in but without being rude. Fast and easy check in and my request for a twin bed was granted. My family's stay in the hotel was really a comfortable one.
Anmeldt 27 oktober 2014

Iris fra Filippinerne
Par
Deluxe
Boede 1 nat i oktober 2014
Excellent
Central location; staff were friendly; room was nice and tidy
Overall stay was great. Would consider visiting again.
Anmeldt 27 oktober 2014

charles fra Filippinerne
Par
Premier Deluxe
Boede 2 nætter i januar 2014
during sinulog
good location, fast service, friendly staff
I would book again
Anmeldt 26 oktober 2014


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: