2015
Fantastisk 8,5
baseret på 6128 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 6128 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 7,9
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 8,5
  • Personalet 8,6
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 7,6
Sortér efter

michael fra USA
Par
Deluxe
Boede 2 nætter i oktober 2014
one of the best!
food, service, amenities, location, everything!
Simply Excellent!
Anmeldt 23 oktober 2014

Nicol fra Filippinerne
Par
Premier Deluxe
Boede 3 nætter i oktober 2014
clean and comfortable stay
room, location and staff
Rooms spacious enough and staff was very friendly, checkin and check out was really fast, all basic amenities were there, accessible to ayala mall and there are always taxis available, will highly recommend this hotel to friends and family.
Anmeldt 23 oktober 2014

neal fra USA
Par
Deluxe
Boede 1 nat i september 2014
a great stay
rooms, staff and front office staff are great
one of the best hotels in Cebu, I always stay here, staff is great, food is very good and security is very good
Anmeldt 23 oktober 2014

neal fra USA
Par
Deluxe
Boede 1 nat i september 2014
A Great Place to stay
staff, food and management
When ever I stay here it is a great stay the hotel is one of the best in Cebu
Anmeldt 23 oktober 2014

Horacio fra Filippinerne
Familie med store børn
Deluxe
Boede 3 nætter i oktober 2014
Great location, value for money
Location, cleanliness, service
As before, very enjoyable stay. The only problem that was the same as my last stay a year ago was contacting the front desk before 5am. Nobody answers the phone. But face-to-face interaction with staff is very good.
Anmeldt 23 oktober 2014

Leslie fra Filippinerne
Par
Deluxe
Boede 4 nætter i september 2014
greeat!
locatio, comfort, friendly staff
very good experience. great location. unbeatable
Anmeldt 22 oktober 2014

Teddy fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 3 nætter i august 2014
accessible location
good food, convenient location and well-mannered staff
enjoyed shopping at the mall nearby, just a walking distance. :-)
Anmeldt 22 oktober 2014

Gemma fra USA
Familie med store børn
Premier Deluxe
Boede 3 nætter i oktober 2014
Clean, neat and presentable
Location, price and staff
Pleasant experience
Anmeldt 21 oktober 2014

Vivian fra Schweiz
Rejsende alene
Deluxe
Boede 2 nætter i oktober 2014
i do wish, you have a smoker room
cleanliness and staff friendliness
enjoyed it
Anmeldt 21 oktober 2014

Gerald fra Canada
Par
Premier Deluxe
Boede 3 nætter i oktober 2014
Great place to stay
location, friendly helpful staff, dinnine
Very good. The only disappointment was the room & balcony size was smaller than the previous stay but over all very good.
Anmeldt 21 oktober 2014


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: