2015
Fantastisk 8,5
baseret på 6134 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 6134 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 8,0
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 8,5
  • Service 8,6
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 7,6
Sortér efter

cherrylaine fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe
Boede 1 nat i maj 2016
Decent hotel at a reasonable price
I like the breakfast buffet. Though the room is a bit small but overall good for us. Thank you quest hotel. Will definitely come back & refer you :)
Anmeldt 17 maj 2016

Douglas fra USA
Par
Deluxe
Boede 3 nætter i maj 2016
Location, location...
Stayed here several times, love the pool with the bar stools in the water. The location is great, cross the street into the Ayala Mall. We shall stay there again.
Anmeldt 17 maj 2016

Jovelyn fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2016
Fun Stay! Great Location!
The Fact that it's just very near to Ayala Mall is awesome! McDo and 7-eleven too!
Anmeldt 16 maj 2016

max fra USA
Par
Premier Deluxe
Boede 8 nætter i maj 2016
best
treated like a king
Anmeldt 16 maj 2016

Walter fra Tyskland
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 2 nætter i februar 2016
Ayala-near Hotel with pool
very friendly staff, competent working; the check out time 11 is a bit early, but u can make it up to 12, if u arrange it with them. Rooms a bit small but very nice; beds comfortable; pool: very nice, a bit small; water warm (different to Park or Mandarin hotel), nice pool bar. not enough umbrellas and seats. Anyfway fine, & very good valuie for money.
Anmeldt 16 maj 2016

Walter fra Tyskland
Forretningsrejsende
Deluxe-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i februar 2016
big hotel with very friendly & professional staff
very quick check-in and check-out, friendly staff, rooms are nice & clean, technical equipment perfect (very fast www, very good TV, many channels); swimming pool: sometimes too crowded, but most of the time u can fully enjoy the pool & good poolbar. I will come again 100%.
Anmeldt 16 maj 2016

Walter fra Tyskland
Forretningsrejsende
Deluxe-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i april 2016
hotel with small & nice pool, near Ayala
Fully professional & very fiendly staff; very small waiting time at front desk; rooms are not too big, but perfect - all you need; everything working fine (www: very fast, TV: very good); pool: very fine, but sometimes too crowded; breakfast: not so perfect as in former times; no more bacon or ham; now it's more good for asian cousin; the quality of restaurant is running down. But the hotel all in all ist still fine, good value for money; disatance to Ayala 3 mins only.
Anmeldt 16 maj 2016

seachul fra Sydkorea
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 1 nat i maj 2016
good
good rest.
Anmeldt 15 maj 2016

Livia fra Tyskland
Gruppe
Deluxe
Boede 1 nat i maj 2016
Perfect location and awesome buffet !! :)
We stayed one night and just needed a hotel not to far from everything ! The hotel is very very clean and the staff really nice. We had some problems with the booking but in the end the staff helped us and solved the problem !! Nice :) The buffet was awesome - just everything a heart needs! :)
Anmeldt 15 maj 2016

Yuliana fra Indonesien
Forretningsrejsende
Deluxe-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2016
Quest Cebu
pro: location, fast internet, staff performance, nice rooms contra: small room size, dated and dirty pool area, needs upgrade ASAP
Anmeldt 15 maj 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: