2015
Fantastisk 8,5
baseret på 6132 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 6132 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 8,0
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 8,5
  • Personalet 8,6
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 7,6
Sortér efter

Mario fra Schweiz
Par
Deluxe
Boede 2 nætter i april 2016
Nice place
Nice place again
Anmeldt 13 april 2016

Iain fra Sydafrika
Familie med små børn
Deluxe
Boede 2 nætter i april 2016
Two pleasant nights in Cebu
We spent two very pleasant nights at the Quest Hotel en route from Leyte back to Singapore. The hotel's location next to Ayala is very convenient. We have stayed here before and will stay here again.
Anmeldt 12 april 2016

Geroncio fra USA
Rejsende alene
Deluxe
Boede 2 nætter i april 2016
Nice hotel
Problem with electric power when I was there; otherwise, my stay was great! Nice staff. Will stay there again.
Anmeldt 12 april 2016

Mary fra Kuwait
Familie med små børn
Deluxe
Boede 1 nat i april 2016
Everything was fine.
Hope that housekeeping personnel will check the smell of the comfort rooms.
Anmeldt 09 april 2016

Paul fra USA
Forretningsrejsende
Deluxe-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i april 2016
Great Location
The Quest is a good value and a great location across the street from the Ayala Mall.
Anmeldt 08 april 2016

george fra Australien
Forretningsrejsende
Executive-suite
Boede 1 nat i april 2016
Booking.com
Never using booking.com
Anmeldt 08 april 2016

neil fra Australien
Rejsende alene
Deluxe
Boede 4 nætter i april 2016
Drinks prices
145 php for a pool side beer is ridiculous by Cebu standards.
Anmeldt 07 april 2016

katherine fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe
Boede 1 nat i april 2016
satisfactory
staff ?????
Anmeldt 06 april 2016

Ronaldo fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 1 nat i februar 2016
good location.
Perfect location as it just across Ayala Center. Room is okay nothing spectacular. Breakfast is passable.
Anmeldt 04 april 2016

Winfred fra USA
Rejsende alene
Deluxe
Boede 4 nætter i marts 2016
Nice size clean room with heated swimming pool by Ayala Mall
Nice size rooms with wifi, cable tv, and good air conditioning across from Ayala Mall. One of the few hotels with heated swimming pool.
Anmeldt 04 april 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: