2015
Fantastisk 8,5
baseret på 6130 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 6130 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 8,0
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 8,5
  • Personalet 8,6
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 7,6
Sortér efter

marjorie fra Filippinerne
Rejsende alene
Deluxe
Boede 1 nat i januar 2016
It was ok
My stay was ok. The room was clean. I was hoping that the room would be big enough to walk through the other side of the room. But instead one has to give way for one to pass. Food was ok. Was hoping for a wide selection of food. But given the price i guess it's decent enough Staff was courteous All in all i would go back to this hotel.
Anmeldt 27 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ma. fra Filippinerne
Familie med store børn
Deluxe
Boede 2 nætter i februar 2016
Good location
Location, accessibility and value for money
Good accommodation , small rooms but just right for its price. Accessible to public transport, walking distance to Ayala Mall, a ride away to SM or any other restaurant or establishment. Good starting point for the City Tour, or the provincial Cebu tour. Has free ride to crimson Hotel or the Ayala mall or SM mall just check on the schedule.
Anmeldt 27 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Darryl fra Canada
Par
Deluxe
Boede 2 nætter i februar 2016
Wonderful stay as usual. Can't say enough about Quest Hotel
Quest is my favorite hotel to stay at in Cebu. I will be coming back.
Anmeldt 26 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hsiu fra Taiwan
Par
Premier Deluxe
Boede 4 nætter i februar 2016
Nice
nice
Anmeldt 26 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Elizabeth fra Australien
Rejsende alene
Deluxe
Boede 3 nætter i januar 2016
excellent, the staff were very good, friendly.
cleanliness, friendly and feel very safe/
Anmeldt 22 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

richard fra USA
Familie med små børn
Junior-suite
Boede 4 nætter i februar 2016
Great stay
The Quest has very helpful friendly staff that go out of their way to make your stay enjoyable!
Anmeldt 22 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Evan fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe
Boede 1 nat i februar 2016
Nice hotel
Location
Good location but small room, small toilet and bath. Breakfast buffet average and takes a while for it to be refilled.
Anmeldt 22 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

sung fra Sydkorea
Par
Deluxe
Boede 1 nat i september 2015
reasonable price and perfect location
so close Ayala mall that one of landmark in cebu. reasonable price i willing to stay that hotel when i back to cebu again. and clean gym but small
Anmeldt 21 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Charisa fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe
Boede 2 nætter i januar 2016
Nice hotel
Friendly stuffs and very helpful
Is not bad at all!! Me and my family enjoyed it so much!! I love the stuffs very smiley and friendly..
Anmeldt 19 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Juliana fra Singapore
Par
Deluxe
Boede 4 nætter i juli 2015
old place
location, convenient, easy access
Anmeldt 18 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: