2015
Fantastisk 8,5
baseret på 6134 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 6134 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 8,0
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 8,5
  • Service 8,6
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 7,6
Sortér efter

sung fra Sydkorea
Par
Deluxe
Boede 1 nat i september 2015
reasonable price and perfect location
so close Ayala mall that one of landmark in cebu. reasonable price i willing to stay that hotel when i back to cebu again. and clean gym but small
Anmeldt 21 februar 2016

Charisa fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe
Boede 2 nætter i januar 2016
Nice hotel
Friendly stuffs and very helpful
Is not bad at all!! Me and my family enjoyed it so much!! I love the stuffs very smiley and friendly..
Anmeldt 19 februar 2016

Juliana fra Singapore
Par
Deluxe
Boede 4 nætter i juli 2015
old place
location, convenient, easy access
Anmeldt 18 februar 2016

PETER fra Australien
Par
Deluxe
Boede 7 nætter i februar 2016
Better than some 4 star hotels
Service, security and location
Magnificent! After discovering this hotel some years back, we now book nowhere else but Quest hotel every time we visit Cebu. Something else I just found out after I fell ill, Quest has an in-house medico/nurse who can assess and assist you when you need advise or help. They don't ignore you and let you suffer. My husband only asked to borrow a hot water bottle for me. The next thing, they rang back and advised us that they are sending up their resident nurse to assess the situation and to provide assistance if needed. Just as well. As it turned out, I needed hospitalisation. Spent 2 nights in hospital, happy to be back in the comfort of Quest hotel room after being released.
Anmeldt 18 februar 2016

CHRISTIAN fra Filippinerne
Par
Deluxe
Boede 1 nat i februar 2016
n/a
N/a
Anmeldt 17 februar 2016

JOHN fra USA
Rejsende alene
Deluxe
Boede 10 nætter i februar 2016
freindly staff every thing was good
location massage food
every thing was good
Anmeldt 17 februar 2016

alexander fra Filippinerne
Par
Deluxe-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i januar 2016
Nice hotel
Clean room, good location, value for money
It was a good one , the front desk are nice and accomodating, the location is at the center,
Anmeldt 16 februar 2016

greg fra Australien
Par
Deluxe
Boede 2 nætter i februar 2016
Always impress
Good wifi, policies improving, good staff and location
The no wait for room check on checkout, the quick check in for repeat visitors (no need to pc passport again and again), the good wifi in rooms and a feeling of security as well as good location handy to Ayala and Mango Square area make this a great choice. Will return.
Anmeldt 16 februar 2016

Missela fra Filippinerne
Par
Deluxe
Boede 1 nat i februar 2015
Good stay
Location, value, food
Had a pleasant experience except for the late check in time at 3pm
Anmeldt 16 februar 2016

BRENT fra USA
Par
Deluxe-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i februar 2016
Cebu city
Location staff and room
Was very nice stay very convient to mall and dining
Anmeldt 15 februar 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: