2015
Fantastisk 8,5
baseret på 6121 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 6121 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 7,9
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 8,5
  • Personalet 8,6
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 7,6
Sortér efter

Vincent fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 1 nat i januar 2016
good value
affordable, good service, good location
Anmeldt 28 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

HYUN fra Sydkorea
Rejsende alene
Premier Deluxe
Boede 4 nætter i januar 2016
Good
Very Good.
Anmeldt 27 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

jeffrey fra USA
Par
Deluxe
Boede 1 nat i januar 2016
Good place to stay near Ayala mall.
Walking distance to Ayala mall and very comfortable place to stay.
Anmeldt 27 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mathias fra Tyskland
Rejsende alene
Deluxe
Boede 8 nætter i december 2015
everytihng fine with that Hotel
This stay I was lucky, I got a corner room. The view over Cebu is awesome then. The Staff is very friendly. The Location is very convinient. I can recommend this hotel without restrictions. Go there and have a clean and comfy stay.
Anmeldt 25 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mathias fra Tyskland
Par
Deluxe
Boede 1 nat i december 2015
every stay is a pleasure
This stay I got again a corner room. The view over Cebu is awesome then. The Staff is very friendly, as usual. The Location is very comfortable. I can recommend this hotel without restrictions. Go there and have a nice stay.
Anmeldt 25 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Karl fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Junior-suite
Boede 1 nat i januar 2016
Nice hotel
Staff, location and location
The hotels check-in policy I think should be change its just to late at 3pm. All the rest of the hotels I have stayed at lets you check-in by 1pm. The breakfast is normal but the only bad thing is they run out of eggs!?! Wow thats a first ever that a hotel run out of eggs. But the staff are very nice and helpfull thats the plus side.
Anmeldt 25 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lara fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe
Boede 1 nat i december 2015
Worth the money
clean, friendly staffs, food
Awesome!
Anmeldt 24 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Charlemagne fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 2 nætter i januar 2016
Good Hotel
The hotel was clean, near the mall and staff were good.
Anmeldt 24 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Geoffrey fra Australien
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 2 nætter i januar 2016
Overpriced for Rooms
Location, cleanliness, concierge
I believe it was overpriced for the room that only offered 2 single beds. I would have expected a minimum of a Queen Size bed. No breakfast was included in the high nightly room rate. The hotel location and cleanliness was excellent. The wifi was very good.
Anmeldt 20 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Alejandro fra Filippinerne
Par
Deluxe
Boede 3 nætter i januar 2016
Very good except . . . .
hotel condition/cleanliness, front desk service, location
Everything was a-ok except for housekeeping service/lack thereof. Room amenities like disposable dental kits, slippers, soaps are not regularly replenished. had to ask for them. Room service leftovers not dished out in a reasonable period of time thus resulting in smelly rooms.
Anmeldt 20 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: