2015
Fantastisk 8,5
baseret på 6122 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 6123 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 7,9
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 8,5
  • Personalet 8,6
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 7,6
Sortér efter

thierry fra Schweiz
Par
Deluxe
Boede 3 nætter i oktober 2015
just our favourite
location,internet in the rooms, food and many more
i get not enough nice words in my English vocabulary to say how we enjoy to share uor time in Quest hotel,just amazing deserve to be a five stars
Anmeldt 28 oktober 2015

Roger fra Singapore
Par
Deluxe
Boede 3 nætter i december 2014
A Good Hotel
Good hotel condition, Near to Ayala Mall...
It's ok. Not bad but also nothing great that would pull me back to the hotel in that if I were to go to Cebu again, I would still search for good deals instead of just going for the hotel.
Anmeldt 28 oktober 2015

Edgardo fra Filippinerne
Familie med store børn
Deluxe-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i oktober 2015
Quest Hotel Exceeds Expectations
Hotel staff was very accommodating, gracious and always served with a smile. Very, very helpful in providing assistance. Very, very prompt in serving your needs.
The hotel may rate themselves 3-star but the service is definitely 5-star. The hotel and the rooms were very, very clean with no offensive odors. Beds were very comfortable in a decent sized room, considering the price. Most of all, all the staff we interacted with were very, very gracious and helpful. Definitely a hotel we will stay in again if we return to Cebu. Very highly recommended.
Anmeldt 28 oktober 2015

EDGARDO fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 1 nat i oktober 2015
Always excellent and suits my needs
Location location service quality
Always good Always satisfied
Anmeldt 28 oktober 2015

ma fra USA
Par
Junior-suite
Boede 2 nætter i oktober 2015
excellent hotel
very respectable staff n employees
very good n wonderful
Anmeldt 27 oktober 2015

Mary fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe
Boede 1 nat i oktober 2015
Convenience, safe and friendly staff
Wifi very good, food very reasonable but quality and service at par. Staff are very profesdional and helpful. Location very good
Enjoyable, i feel safe and the staff are the best. Well done guys!
Anmeldt 25 oktober 2015

Richie fra New Zealand
Par
Deluxe
Boede 4 nætter i oktober 2015
My third stay
The staff
Absolutely fabulous
Anmeldt 25 oktober 2015

Noelle fra Filippinerne
Par
Deluxe
Boede 1 nat i oktober 2015
Great value for money! Location-wise, specially.
Location, price, buffet
Very good!
Anmeldt 24 oktober 2015

TREVOR fra Australien
Rejsende alene
Deluxe
Boede 2 nætter i oktober 2015
World class hotel
My stay there was only possible because of the discounts provided by Agoda To add an extra night was going to cost the earth
Anmeldt 23 oktober 2015

raymond fra Australien
Rejsende alene
Premier Deluxe
Boede 16 nætter i oktober 2015
value value value
location , staff , value for money
a great holiday. thank you QUEST
Anmeldt 23 oktober 2015


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: