2015
Fantastisk 8,5
baseret på 6129 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 6129 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 7,9
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 8,5
  • Personalet 8,6
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 7,6
Sortér efter

Steve fra Storbritannien
Par
Deluxe
Boede 7 nætter i maj 2015
Quest Cebu City
Location, Room,
This is a great hotel right next to the Ayala Mall, the food is good, the staff are excellent, and at the price I think is almost unbeatable
Anmeldt 20 maj 2015

Dale fra Filippinerne
Rejsende alene
Deluxe
Boede 2 nætter i februar 2014
Pleasant
Friendly staff , clean and comfortable rooms , excellent location
Satisfied
Anmeldt 19 maj 2015

Dario fra Filippinerne
Rejsende alene
Executive-suite
Boede 2 nætter i maj 2015
Early checkin needs. Improvement
clean room, good food, large room
not good in terms of: 1. Early checkin needs improvement. No room available besides informing earlier. 2. Requested room service on second day but no room service made when I arrive at hotel room
Anmeldt 18 maj 2015

Yuji fra Japan
Par
Deluxe
Boede 2 nætter i april 2015
nice contemporary hotel
cool clean and comfy
hotel condition is very good , skilled staffs enjoyable stay
Anmeldt 15 maj 2015

Yuji fra Japan
Par
Deluxe
Boede 2 nætter i maj 2015
Nice Contemporary Hotel
clean, cool and comfy
hotel condition is very good , skilled staffs enjoyable stay
Anmeldt 15 maj 2015

florencio fra USA
Par
Deluxe
Boede 4 nætter i maj 2015
good hotel
location, room comfort & value for money
satisfied on everything
Anmeldt 14 maj 2015

Emeterio fra Filippinerne
Rejsende alene
Deluxe
Boede 2 nætter i maj 2015
Clean Hotel
Clean, Location, Friendly Staff
Nice and Pleasant.
Anmeldt 13 maj 2015

Shirley fra Filippinerne
Familie med små børn
Junior-suite
Boede 3 nætter i maj 2015
Blissful Moments
Cleanliness, excellent food, warm staff and managers
It was a very a memorable one because of their birthday surprises for my husband it was beyond expectations,So happy and highly recommended hotel.More Power Quest.
Anmeldt 13 maj 2015

Grachell fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 3 nætter i maj 2015
Work and Play in Quest Hotel
Location, Room, and Service
What I attracted ua to book a room at Quest Hotel is its prime location. It is very near the Ayala Mall. I was also satisfied with the Deluxe room. It has a comfortable bed, tv, refrigerator, and a few toiletries like toothbrush, shampoo, body wash, and soap. I would have rated this hotel higher but I was a bit disappointed with the limited breakfast selection. Nonetheless, I would consider going back to this hotel because of its friendly staff and efficient service.
Anmeldt 12 maj 2015

Karen fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Premier Deluxe
Boede 1 nat i maj 2015
Quest Hotel Review
Close to the mall but they should invest in a walkway or bridge that connects directly to the mall. Price was okay. Nice pool!
Anmeldt 12 maj 2015


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: