2015
Fantastisk 8,5
baseret på 6122 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 6122 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 7,9
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 8,5
  • Service 8,6
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 7,6
Sortér efter

christine fra Filippinerne
Par
Deluxe
Boede 1 nat i april 2015
Excellent City Hotel
Lcoation, Room cleanliness, great buffet selection
Overall fantastic! I will recommend this hotel as a staycation or for a business trip
Anmeldt 06 april 2015

Farah fra Filippinerne
Par
Deluxe
Boede 1 nat i april 2015
Been staying here whenever i'm in cebu
Location, staff, room
Anmeldt 06 april 2015

Pat fra USA
Rejsende alene
Deluxe
Boede 4 nætter i marts 2015
disappointed
convenient to mall
In addition to my other comments, the food was good in the restaurant but way overpriced. Easier to go to the mall with more choices.
Anmeldt 05 april 2015

Fides fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe
Boede 2 nætter i marts 2015
Great Hotel...
Location, Room, Pool
Value for Money, Location, Ambiance, Food, Comfort... Pool was nice... Lobby smelled great! Room was just right...not very big and not tiny. i would definitely stay there again!
Anmeldt 03 april 2015

Donald fra Storbritannien
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 1 nat i marts 2015
A good 3 star hotel in a good location
Location, Agoda Price and Staff
This is a good 3 star hotel close by the Ayala Mall. It is a good meeting place as there is also a jeepney station just across the road for public transport. Taxis also are readily available. I have stayed here several times and have found the staff to be cheerful and helpful.
Anmeldt 03 april 2015

Donald fra Storbritannien
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 3 nætter i marts 2015
A good 3 star hotel at the Agoda price
Location, Discount price, Staff
I have often stayed at the Quest Hotel and find it to be the best in its location near to the Ayala Mall. Staff from the door to restaurant are cheerful and do their utmost to be helpful. Managers are readily available and visible. The making up of the room was rather slow this time but the hotel was very busy as it is graduation time. However the hotel generally coped quite well. The price of my room was about right and I do hope that they maintain this standard of service. I have booked a further stay.
Anmeldt 03 april 2015

Fredierick fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe
Boede 1 nat i marts 2015
Highly recommended. U'l get your moneys worth.
Clean room and amzing pool.
Simply Amazing.
Anmeldt 02 april 2015

Stuart fra Australien
Familie med små børn
Premier Deluxe
Boede 2 nætter i marts 2015
Quick weekend getaway
Close to the shopping centre, friendly staff and great breakfast
Anmeldt 02 april 2015

Craig fra Australien
Par
Deluxe
Boede 2 nætter i januar 2015
GOOD VALUE
Value, Good Food, Efficient Staff
Already reviewed. I stay here often.
Anmeldt 01 april 2015

Craig fra Australien
Par
Premier Deluxe
Boede 2 nætter i januar 2015
GOOD VALUE
Value, Good Food, Efficient Staff
Already reviewed
Anmeldt 01 april 2015


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: