2015
Fantastisk 8,5
baseret på 6123 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 6123 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 7,9
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 8,5
  • Service 8,6
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad/spisning 7,6
Sortér efter

Frances fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 1 nat i februar 2015
Poor Room Service
The hotel staff were courteous. The room, though small, was clean, chic, comfortable. Located across Ayala Center Cebu
This used to be my hotel of choice in Cebu though it's been a year since I last stayed here. I was upset with the room service when we stayed there last Feb. 16. We checked in at past 10pm and since we haven't had dinner yet, we availed of their 24-hr room service. I just ordered a Power Punch drink and it took the restaurant more than an hour and two phone calls to have it delivered.
Anmeldt 21 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Robert fra USA
Par
Premier Deluxe
Boede 2 nætter i februar 2015
Good place for couples
room, Food good, Pool
enjoyed the stay would come back again
Anmeldt 21 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Eddie fra USA
Rejsende alene
Deluxe
Boede 7 nætter i februar 2015
Very good
Clean, staff, price
Anmeldt 21 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Faith fra Filippinerne
Par
Deluxe
Boede 4 nætter i februar 2015
Relaxing Stay
Close to malls, transpo-friendly, polite staff
It was great and definitely will be staying here the next time.
Anmeldt 20 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jessie fra Filippinerne
Par
Deluxe
Boede 2 nætter i januar 2015
very nice hotel
location, staff and value of money
The staffs are very nice and attentive to our needs.
Anmeldt 20 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Nick fra Australien
Par
Deluxe
Boede 1 nat i august 2014
Very pleasant
Location, cleanliness, rooms
Had a very enjoyable stay here. Very close to Ayala Mall. Would definitely return
Anmeldt 20 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Leslie fra Filippinerne
Par
Deluxe
Boede 1 nat i februar 2015
Cool Clean & Comfy Hotel
Location, Friendly and Accomodating Staffs, CoolClean&Comfy
Awesome!
Anmeldt 19 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

vincent fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 1 nat i februar 2015
Thumbs up
Location
Anmeldt 19 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ELIOT fra Storbritannien
Familie med store børn
Premier Deluxe
Boede 6 nætter i februar 2015
Nice Hotel
Cleanliness - Staff - Location
My family and I had a lovely stay at the Quest Hotel. The rooms were clean and comfortable. The staff were friendly and helpful.The Buffet Restaurant Puso Has a large variety of nice food at a reasonable set price.The location of the hotel is central close to Ayala shopping Mall and restaurants.
Anmeldt 19 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ELIOT fra Storbritannien
Familie med store børn
Premier Deluxe
Boede 20 nætter i januar 2015
Nice Hotel
Clealiness - Staff - Location
My family and I had a lovely stay at the Quest Hotel. The rooms were clean and comfortable. The staff were friendly and helpful.The Buffet Restaurant Puso Has a large variety of nice food at a reasonable set price.The location of the hotel is central close to Ayala shopping Mall and restaurants.
Anmeldt 19 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: