Op til 30% rabat med Agodas Medlemstilbud!

Om Quinta Do Martelo

Beskrivelse

Vis flere Vis færre

Detaljer

Internetadgang

  • gratis trådløst internet på alle værelser

Transportmuligheder

  • biludlejning
  • parkering

Aktiviteter, Afslapning

  • have
  • swimmingpool [udendørs]

Mad, Drikke og Snacks

  • grillfaciliteter
  • restaurant(er)

Services og Bekvemmeligheder

  • rygeområde
  • vaskeri

Adgang

  • kæledyr tilladt
Vis flere Vis færre

Politikker

Vis flere Vis færre

Vigtig bemærkning

After booking, you will receive an email from the property with payment and key pick-up instructions. Please note that the 30% deposit charged on day of booking must be paid by bank transfer. Quinta Do Martelo will contact guests with further details. The remaining 70% must be paid in cash at the check in.
Vis flere Vis færre

Seneste kundeanmeldelser

Booking.com Anmeldelser (15)

Sortér efter rejsetype

6,8

Rigtig godt
baseret på 15 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,7
  • Faciliteter 6,7
  • Beliggenhed 7,7
  • Værelseskomfort og kvalitet 6,7
  • Service 7,8
  • Værdi for pengene 6,2
Bekræftede anmeldelser leveret af Booking
Se alle anmeldelser



1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning:
null reserveret for 0 timer, 0 minutter, 0 sekunder siden
0 overvejer dette hotel lige nu!
<Forrige
November 2016
MaTiOnToFr
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Næste>
December 2016
MaTiOnToFr
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031