Godt 7,5
baseret på 313 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 313 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 6,3
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 7,3
  • Personalet 7,7
  • Værdi for pengene 6,8
  • Mad/spisning 7,2
Sortér efter

punwaree fra Thailand
Par
Superior-værelse
Boede 2 nætter i januar 2016
great location
location, wifi
its great location that near to CP, easy to go anywhere by metro.
Anmeldt 19 februar 2016

Madelene fra Singapore
Forretningsrejsende
Superior-værelse
Boede 2 nætter i februar 2016
Pleasant stay
Room was very clean, but quite small. Internet access was good for laptop but not on the handphone. Food was satisfactory. Best thing is the location of the hotel.
Anmeldt 16 februar 2016

Rezaul fra Bangladesh
Par
Business Class-værelse
Boede 2 nætter i februar 2016
good hotel
very good location
Anmeldt 08 februar 2016

Kee fra Singapore
Forretningsrejsende
Deluxe-værelse
Boede 3 nætter i januar 2016
Pleasant Stay, Great Location
Location, Location, Location
It was a pleasant stay except for the noise from traffic as my room (windows) was facing the main road.
Anmeldt 24 januar 2016

Leanne fra Australien
Par
Superior-værelse
Boede 2 nætter i november 2015
Comfortable hotel in central Delhi
Fast wi-fi, central location, breakfast buffet
Our room was compact but comfortable and had everything we needed. There was only one robe and pair of slippers, even though our booking was for 2 people. The hotel seems to be mainly geared toward solo travellers. The fast, free wi-fi was very impressive. The breakfast buffet was very good and staff service was excellent. I would not recommend upgrading to a balcony room, as it is a bit noisy on that side of the building that faces the road and the smell of exhaust fumes seeps into the room. Overall the hotel was great value for money and I would stay here again.
Anmeldt 10 januar 2016

asim fra USA
Familie med små børn
Deluxe-værelse
Boede 2 nætter i december 2015
Guests be aware, just because its a Radisson
Location, location, location
Anmeldt 06 januar 2016

Ruediger fra Tyskland
Par
Superior-værelse
Boede 2 nætter i december 2015
Good location
Location, location, location
Fair hotel in a great location. However maximum 3 stars.
Anmeldt 05 januar 2016

BASAB fra Indien
Forretningsrejsende
Superior-værelse
Boede 1 nat i december 2015
good location and value for money
lcotion, rooms
good one
Anmeldt 29 december 2015

Roshan fra Indien
Par
Deluxe-værelse
Boede 3 nætter i december 2015
Great Staff and a comfortable stay
Great staff, very alert and concerned that the guests are well taken care off and very courteous. Central location & comfortable bed
It was a great stay, the roadside room is a bit noisy but the room comfort is great and the staff is Super. Would surely stay at this hotel again. Cheers
Anmeldt 21 december 2015

aoi fra Japan
Forretningsrejsende
Superior-værelse
Boede 2 nætter i oktober 2015
Good location noly,nothing other benifits.
location,Radisson hotel, restaurant
The room is not clean. It has bad smell also.It will be be better to renovate.
Anmeldt 12 oktober 2015


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: