Reservér nu: Rainbow Hotel Alor Setar

Rigtig godt
Baseret på 219 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,4

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (219)Booking.com Anmeldelser (344)
7,4
Rigtig godt
Baseret på 219 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring8,0
Faciliteter6,7
Beliggenhed7,2
Værelseskomfort og kvalitet7,4
Service7,5
Værdi for pengene8,1
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Bahasa Malaysia
简体中文
한국어
mere
Værelsestype
1 dobbelt
Dobbeltværelse (med vindue)
Tredobbelt med vindue
3 enkeltsenge for 3 personer
Sortér efter
Viser 165 verificerede gæsteanmeldelser
8,0
Fantastisk
Yug fra Malaysia
Gruppe
Dobbeltværelse (med vindue)
Boede 1 nat i juni 2017
Everything was good except dogs..”
Stray dogs barks in the midnight making us hard to fall asleep. Anyway, superb clean place, cold aircond, waterheater working and water dispenser..if dogs problem could be solve it would be perfect place.
Anmeldt 02 juli 2017
4,4
Alan fra Malaysia
Familie med små børn
Tredobbelt med vindue
Boede 1 nat i juni 2017
Air conditioner not cold min 30c to 32c and a lot ant!”
Room temperature min 30c to 32c even set to 16c still same, finally Bangladesh take his own fan for me cause by no room available for exchange and last is whole room a lot ant!
Anmeldt 13 juni 2017
8,0
Fantastisk
Wan fra Malaysia
Familie med store børn
Tredobbelt med vindue
Boede 2 nætter i april 2017
Good hotel”
The hotel is clean and the location is good
Anmeldt 02 maj 2017
8,8
Fantastisk
Chun fra Malaysia
Par
Dobbeltværelse (med vindue)
Boede 2 nætter i januar 2017
Fantastisk”
Excellent in the cleanliness and the price is very reasonable.
Anmeldt 17 april 2017
6,4
Godt
Lim fra Malaysia
Par
Boede 1 nat i april 2017
Clean”
A Clean hotel.
Anmeldt 11 april 2017
3,6
Teng fra Malaysia
Par
Boede 1 nat i januar 2017
Poorly maintained”
Bathroom not clean with old towels. Air cond noisy.
Anmeldt 03 februar 2017
6,0
Lim fra Malaysia
Par
1 dobbelt
Boede 1 nat i januar 2017
Clean”
Clean room. Near Alor Setar Mall.
Anmeldt 02 februar 2017
7,6
Rigtig godt
Shei fra Malaysia
Par
Dobbeltværelse (med vindue)
Boede 1 nat i januar 2017
Value for money”
meet the expected requirement
Anmeldt 02 februar 2017
7,6
Rigtig godt
Lim fra Malaysia
Rejsende alene
1 dobbelt
Boede 3 nætter i januar 2017
Basic, clean”
Price ... Not expensive
Anmeldt 31 januar 2017
9,2
Fremragende
Tian fra Malaysia
Rejsende alene
Dobbeltværelse (med vindue)
Boede 2 nætter i januar 2017
Clean and well thought budget hotel ”
Toilet equipped with air ventilation system for a budget hotel show that the owner is serious and thoughtful. Tv station is not clear but that is not critical . Cleanliness of the room is good.
Anmeldt 30 januar 2017
5,6
Syamsinar fra Malaysia
Gruppe
Boede 1 nat i november 2016
cheap”
For someone who dont mind simple stay for cheap price then this place is quite ok la
Anmeldt 26 januar 2017
8,8
Fantastisk
Ahmad fra Malaysia
Par
1 dobbelt
Boede 2 nætter i december 2016
Peaceful and tranquil room. Provided tv, aircond and private bathroom. Recommended to come again”
Just stray dogs at night. Watch out when you walk around there.
Anmeldt 27 december 2016
8,8
Fantastisk
yong fra Malaysia
Familie med små børn
Dobbeltværelse (med vindue)
Boede 3 nætter i december 2016
Cleanliness, good service ”
The hotel is very clean .
Anmeldt 26 december 2016
6,0
Lim fra Malaysia
Gruppe
Boede 2 nætter i december 2016
Value for money”
Clean Budget hotel. But re-painting Room wall is needed.
Anmeldt 24 december 2016
9,6
Fremragende
AW
Par
1 dobbelt
Boede 1 nat i december 2016
Budget and clean”
Simple and clean,equip with modem tv..air cond function nicely..water supply strong enough..i think just the water heater is no enought heat for me,otherwise,very good.
Anmeldt 22 december 2016
4,0
Khen fra Malaysia
Forretningsrejsende
1 dobbelt
Boede 2 nætter i december 2016
bad”
bad
Anmeldt 22 december 2016
5,2
macy fra Malaysia
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse (med vindue)
Boede 1 nat i december 2016
🐜🐜bite me whole night”
Need to improve cleanliness
Anmeldt 21 december 2016
6,0
Lee fra Malaysia
Par
Boede 1 nat i november 2016
quiet and standard room”
All facilities are great enough with the price and toilet small and clean. staff are helpful and many car park space.
Anmeldt 28 november 2016
6,4
Godt
Khor fra Malaysia
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse (med vindue)
Boede 2 nætter i oktober 2016
7/10”
Good Location, easy to get restaurant
Anmeldt 18 november 2016
10,0
Fremragende
Wang fra Malaysia
Rejsende alene
1 dobbelt
Boede 1 nat i november 2016
Perfect cleanliness and price”
The floor is so clean and shinny
Anmeldt 16 november 2016
8,4
Fantastisk
Rahib fra Malaysia
Familie med store børn
Standard Familieværelse
Boede 2 nætter i oktober 2016
Very Clean hotel even as budgeted hotel. ”
Your floor is slippery. Plse improve safety for goodness
Anmeldt 31 oktober 2016
5,6
chee fra Malaysia
Familie med små børn
Boede 2 nætter i januar 2016
overall ok”
room clean n tidy. if hotel can provide shower gel would be perfect
Anmeldt 24 oktober 2016
7,6
Rigtig godt
Faridah fra Malaysia
Familie med store børn
Boede 1 nat i oktober 2016
Value for money”
Value for money
Anmeldt 14 oktober 2016
8,4
Fantastisk
Norsarida fra Malaysia
Familie med små børn
Boede 2 nætter i juli 2016
Reasonable price ”
Good location
Anmeldt 11 juli 2016
9,6
Fremragende
mohd fra Malaysia
Familie med små børn
Boede 2 nætter i juli 2016
good”
nice location
Anmeldt 09 juli 2016
9,2
Fremragende
mohd fra Malaysia
Familie med små børn
Boede 1 nat i juli 2016
good”
nice n clean
Anmeldt 09 juli 2016
9,6
Fremragende
mohd fra Malaysia
Familie med små børn
Boede 1 nat i juli 2016
good”
nice staff n clean
Anmeldt 09 juli 2016
7,6
Rigtig godt
mohd fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i februar 2016
good ”
nice
Anmeldt 30 maj 2016
8,4
Fantastisk
Ganandran fra Malaysia
Gruppe
Boede 1 nat i april 2016
review ”
every thing was okay. Just the shoe where they have system to put in cupboard b4 go hotel not so user friendly . Clean and internet good.
Anmeldt 11 april 2016
6,4
Godt
Lim fra Malaysia
Familie med store børn
Boede 1 nat i marts 2016
Clean Budget hotel with Security Guard at night”
Clean, free car park, free wifi. But very basic facilities. uncomfortable bed & pillow. Overall, still value for money as you paid for what you get.
Anmeldt 28 marts 2016
8,4
Fantastisk
MEI fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i marts 2016
Value for money and small room”
Very clean & budget hotel
Anmeldt 28 marts 2016
6,7
Godt
Maruthaveeran fra Malaysia
Familie med små børn
Boede 1 nat i marts 2016
Clean”
Clean
Anmeldt 20 marts 2016
9,3
Fremragende
BENJAMIN fra Malaysia
Gruppe
Boede 1 nat i marts 2016
nice hotel ”
clean , location , comfort
1. clean - all guess need to leave shoes at grd floor , there have locker for shoes. floor clean , room clean not smoke smell , toilet clean , bed clean and environment clean. 2. location - after alor setar toll 5mins near industrial area. to town 10-15mins , surrounding area have restaurants. parking space alot , nice and quite place 3. comfort - staffs friendly , night time peaceful.
Anmeldt 07 marts 2016
7,6
Rigtig godt
norlaila fra Malaysia
Familie med store børn
Boede 1 nat i februar 2016
2nd time stay”
2 day stay with diff room. No window room...but comfortable. Clean toilet. Nice stay...
Anmeldt 14 februar 2016
7,6
Rigtig godt
norlaila fra Malaysia
Familie med store børn
Boede 1 nat i februar 2016
Warm & cozy”
Outside look like a cheap motel...but inside is better than what we thought. Clean room n toilet...good wifi coverage. They also got a shoe rack for every room. Near to Alor Star Mall.
Anmeldt 10 februar 2016
7,3
Rigtig godt
Lim fra Malaysia
Par
Boede 1 nat i januar 2016
Clean Hotel”
Hotel Cleanliness. Fast Internet Speed. Security.
The hotel is very clean & Value for money. Have security guard at night.
Anmeldt 06 januar 2016
9,3
Fremragende
Jamaludin fra Malaysia
Familie med små børn
Boede 1 nat i december 2015
Very convenience”
price, location, cleanliness
pleasant
Anmeldt 15 december 2015
9,0
Fremragende
Jamaludin fra Malaysia
Familie med små børn
Boede 1 nat i december 2015
suitable for transit if you want to go to Langkawi”
the location is just 40km from kuala perlis jetty
comfortable
Anmeldt 11 december 2015
6,7
Godt
Icha fra Malaysia
Familie med små børn
Boede 1 nat i november 2015
I give 3 star ”
Locker shoes , room and parking
Anmeldt 04 december 2015
7,3
Rigtig godt
Chin fra Malaysia
Familie med små børn
Boede 1 nat i november 2015
Value for money”
Good location away from traffic jam, clean
Clean and comfortable
Anmeldt 29 november 2015
7,0
Rigtig godt
CHONG fra Malaysia
Familie med store børn
Boede 1 nat i oktober 2015
Rainbow Hotel Alor Setar”
Hotel Condition, Cleanliness, Room Comfort
Anmeldt 09 november 2015
5,0
Kevin fra Malaysia
Gruppe
Boede 2 nætter i oktober 2015
Just for stay only”
Security is good. Others so so only
This hotel just provide a very basic things only. The sound proofing is bad also, I can hear other guest chatting at next room.
Anmeldt 29 oktober 2015
7,0
Rigtig godt
Lee fra Malaysia
Rejsende alene
Boede 1 nat i august 2015
Clean, comfort”
Air-condition, Astro, Shower
Good, convinent
Anmeldt 04 september 2015
7,7
Rigtig godt
Sear fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i juli 2015
Clean and near to highway for business traveler”
Cleanliness, Location, Price
Overall stay was ok but the wifi is totally out of coverage for the room near the alley. A lot of stray dogs barking which is hard to sleep at night. Indeed a clean hotel with the no shoes policy.
Anmeldt 09 august 2015
9,0
Fremragende
Zakaria fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i maj 2015
Good hotel and well managed”
1. Near Thailand border. 2. Near main road 3. Alot of local food stalls
Enjoyed and relax
Anmeldt 02 juli 2015
2,3
zulamani fra Malaysia
Familie med store børn
Boede 1 nat i juni 2015
There's no pot of gold at the end if this Rainbow ”
Not going to stay there anymore.
Anmeldt 14 juni 2015
6,7
Godt
Zaidi fra Malaysia
Familie med små børn
Boede 1 nat i juni 2015
value for money”
location, cleanliness, ease of registration
Anmeldt 10 juni 2015
8,3
Fantastisk
Lynish fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i maj 2015
Convenient, Comfort & Economy.”
Strategic, Comfort & Affordable.
Business Trip.
Anmeldt 26 maj 2015
9,0
Fremragende
ananthan fra Malaysia
Rejsende alene
Boede 2 nætter i november 2014
good”
good
Anmeldt 03 december 2014
7,7
Rigtig godt
SOON fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i september 2014
Value for money”
clean, centrally located, cheap
hotel is clean, tidy. Wifi available in room, value for money.
Anmeldt 07 oktober 2014