Rainbow Hotel and Serviced Apartment
Se alle 14 billeder
Studio dobbeltværelse - Gæsteværelse
Se alle 14 billeder
Badeværelse
Se alle 14 billeder
Badeværelse
Se alle 14 billeder
Udvendig
Se alle 14 billeder
PÅ KORTET
Beliggenhed
Rigtig godt
7,0
Se alle 14 billeder
Fjernet fra Favoritter

Rainbow Hotel and Serviced Apartment

Serviceret lejlighed
Vil du vide mere om Rainbow Hotel and Serviced Apartment?
Godt
Baseret på 6 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
6,6
  • Lufthavnstransport

  • Gratis Wi-Fi på alle værelser

  • valutaveksling

  • Aircondition

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Værelsesvalg
Premium Dobbeltværelse (Premium Double Room)
...
  • Udsigt: By
  • 30 m²/323 ft²
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Studio dobbeltværelse (Studio Double Room)
...
  • Udsigt: By
  • 28 m²/301 ft²
  • 2 dobbeltsenge eller 1 dobb...
Indtast datoer for at se priser
Studio deluxe-dobbeltværelse (Studio Deluxe Double Room)
...
  • Udsigt: By
  • 30 m²/323 ft²
Indtast datoer for at se priser
Basis Studio (Basic Studio)
...
    Indtast datoer for at se priser
    Hytte med 2 soveværelser (Two-Bedroom Cottage)
    ...
      Indtast datoer for at se priser
      Vil du vide mere om Rainbow Hotel and Serviced Apartment?

      Mere om Rainbow Hotel and Serviced Apartment

      Oversigt

      Vis mere

      Afstande og vigtige steder

      Afstandene på kortet er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
      Vis mindre

      Hvad de tilbyder

      Vis mindre

      Vigtige oplysninger

      Vis mere

      Brugbare oplysninger

      Vis mere

      Oplysninger

      Bemærk venligst, at regeringsbestemte ændringer i skattesammensætningen vil resultere i reviderede skatter, hvilket gælder for alle reservationer og opkræves ekstra ved udtjekning.

      Verificerede kundeanmeldelser

      Agoda Anmeldelser (6)Booking.com Anmeldelser (13)
      6,6
      Godt
      Baseret på 6 anmeldelser
      Sortér efter rejsetype
      Hotellets stand/rengøring6,3
      Faciliteter5,5
      Beliggenhed7,0
      Værelseskomfort og kvalitet7,0
      Service7,0
      Værdi for pengene6,7
      Leveret af verificerede gæster fra Agoda
      Filtrér gæstekommentarer efter:
      Værelsestype
      Studio dobbeltværelse
      Premium Dobbeltværelse
      Sortér efter
      Viser 5 verificerede anmeldelser
      6,8
      Segran fra Sydafrika
      Par
      Studio dobbeltværelse
      Boede 1 nat i november 2017
      Adequate space and clean rooms”
      We booked this hotel merely as a stopover on route to Bangalore. We merely used the hotel to shower and freshen up during our day visit and tours around Chennai. The rooms are large and air-conditioned and shower facilities adequate. Even though we did not stay at the hotel and used it to freshen up , the hotel management insisted we pay for a friend who accompanied us on the tours and used the apartment to freshen up. We paid an extra 600 rupees.
      Anmeldt 06 december 2017
      Dear Sir, Since we ensist you to pay for extra person dont give bad reviews.we know your stay was very comfortable. You check in at morning 09.00 am we allowed early check in and checkout at evening 6pm. You were using our service fully.Even thou you booked for studio type room small room,we have upgraded without any additional cost to Premium room since you 3 persons came at time of check in . Please dont give false information Thanks and Regards saravanaraj manager
      Show more
      Rainbow Hotel and Serviced Apartment
      2,0
      Ashim fra Nepal
      Forretningsrejsende
      Premium Dobbeltværelse
      Boede 2 nætter i november 2017
      worst hotel”
      I booked for 3night. couldn't stay for more than one. very dingy place. right in the middle of city - so couldn't get any sleep due to the traffic noise and vehicles honking all the time. pipes are leaking and water seepage through the walls. I checked out after the first night even though I had already paid for 3nights. never staying here again. if anyone is thinking of booking this look away
      Anmeldt 01 december 2017
      Dear sir, we are very sorry for your uncomfortable stay.The New trainee has allotted you the wrong room block room.After you check in very next day we were asked you to shift to other room but you refused . Our Apologise from bottom of our heart Thanks and Regards saravanaraj Manager
      Besvaret 15 januar 2018
      Rainbow Hotel and Serviced Apartment
      6,0
      Raghunathan fra Indien
      Rejsende alene
      Studio dobbeltværelse
      Boede 2 nætter i september 2016
      OK for just 1 night”
      Could have been better - Staff requires more training
      Anmeldt 20 oktober 2016
      dear Sir, Thanks for your valuable comments will rectified as per your comments
      Besvaret 14 november 2017
      Rainbow Hotel and Serviced Apartment
      8,0
      Kaveramma fra Indien
      Rejsende alene
      Studio dobbeltværelse
      Boede 2 nætter i marts 2015
      Neat nice and big rooms”
      Cleanliness, restruant and neatness
      The stay was comfortable but both the days there was work going on and it was noisy. One place where we have to pay for water in the rooms(nothing comes free). The rooms were big and spacious. The staff at teh restruant are very polite and helpful.
      Anmeldt 23 april 2015
      6,3
      Gothandaraman fra Indien
      Forretningsrejsende
      Studio dobbeltværelse
      Boede 1 nat i juli 2014
      NIL”
      1 ) Good space 2) clean
      Overall is good
      Anmeldt 31 juli 2014
      Dette er en populær ejendom. Gå ikke glip af den!

      Tilbage til søgeresultater

      Tilbage til værelsesvalg