Ramee Royal Hotel
Se flere billeder
Swimmingpool
Se flere billeder
Se alle 22 billeder
7,0 Rigtig god placering
Se på kort
7,0Beliggenhed
  • tæt på offentlig transport

  • sauna

  • damprum

  • aircondition

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu

Afstande og vigtige steder

  • Nærliggende lufthavne
    • 5 km
    • Dubai Internationale Lufthavn (DXB) - Dubai
    • 23 km
    • Sharjah Internationale Lufthavn (SHJ) - Sharjah
  • Bus- og togstationer
    • 700 m
    • Oud Metha Metrostation
    • 1,1 km
    • Burjuman Metrostation
  • Hospitaler og klinikker
    • 950 m
    • Rashi Hospital
  • Apoteker
    • 650 m
    • Aster Pharmacy
  • Dagligvarebutikker
    • 1,6 km
    • Circle K
  • Hævning af kontanter
    • 550 m
    • ATM

Mere om Ramee Royal Hotel

En oversigt

Vis mere

Hvad de tilbyder

Vis mindre

Politikker

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (218)
Booking.com Anmeldelser (1041)

4,4

Sortér efter rejsetype
  • Hotellets stand/rengøring 7,4
  • Faciliteter 6,6
  • Beliggenhed 7,0
  • Værelseskomfort og kvalitet 7,5
  • Service 7,3
  • Værdi for pengene 7,5
  • Hotellets stand/rengøring 7,2
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 7,0
  • Værelseskomfort og kvalitet 7,4
  • Service 7,1
  • Værdi for pengene 7,2
  • Hotellets stand/rengøring 8,1
  • Faciliteter 10,0
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelseskomfort og kvalitet 8,2
  • Service 8,2
  • Værdi for pengene 8,5
  • Hotellets stand/rengøring 7,2
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 6,5
  • Værelseskomfort og kvalitet 7,3
  • Service 7,1
  • Værdi for pengene 7,2
Anmeldelsespoint
baseret på 7 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 4,9
  • Faciliteter 5,0
  • Beliggenhed 6,0
  • Værelseskomfort og kvalitet 6,0
  • Service 4,9
  • Værdi for pengene 6,6
Fantastisk
baseret på 3 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 7,0
  • Beliggenhed 8,7
  • Værelseskomfort og kvalitet 10,0
  • Service 7,3
  • Værdi for pengene 8,7
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Beliggenhed 6,3
  • Værelseskomfort og kvalitet 6,9
  • Service 6,9
  • Værdi for pengene 7,3
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtre

Anmeldelsessprog
  • English
  • العربية
  • Dansk
  • Français
  • 简体中文
  • 日本語
  • Deutsch
  • Norsk
  • 繁體中文 (香港)
  • Русский
mere mindre

Værelsestype
  • Standard Værelse
  • Executive Værelse
  • Suite familie - Stærkt tilbud

Sortér efter
Viser 188 verificerede anmeldelser
  • ryd alle

6,0
Faisal fra Danmark
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 1 nat i oktober 2016
Over gennemsnittet”
Vil ikke anbefale til famille rejsende. Ingen service, dårlig personale,
Anmeldt 15 april 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
10,0
Faisal fra Danmark
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 2 nætter i oktober 2013
meget nydeigt, sjovt og man keder sig ikke.”
service, natteliv, mad
Alt var god. Ingen bemærkninger, eller problemer.Vil igen bo der til næste besøge.
Anmeldt 31 oktober 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
10,0
Faisal fra Danmark
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 4 nætter i juni 2012
dejlig hotel og bedste service”
at der var hotel disco restaruent massage samlet et sted.
Hotel kan anbefaldes fordi der er samlet disco, massage, dancegulvet under et tag.
Anmeldt 13 juli 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
10,0
Faisal fra Danmark
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 3 nætter i april 2012
Dejligt hotel og smilende folk”
At der var 2 slags resturant og 3 slags disco der.
Alt var super. Jeg var alene, men jeg kedet mig ikke da der findes alt der, fra mad til disco, danse og feste glad folk.
Anmeldt 30 april 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
6,0
Juran fra Bangladesh
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 3 nætter i april 2017
too noisy ”
it's just an average hotel having so many clubs. most of the evening remains crowdy because of outsiders...
Anmeldt 11 april 2017
Dear valued client, Thank you for taking time to review our property... My apologies to any inconvenience you faced during your stay and rest assure next time I will be able to help you in one of our rooms away from noise if you can please let me know in advance? It is our goal to retain you as a satisfied customer and will hope to serve you again in the future. Kind regards, Hazel Wilkerson - Sales Manager, Ramee Royal Hotel, Dubai
Besvaret 06 maj 2017
Vis mere
Ramee Royal Hotel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
6,0
Helen fra USA
Rejsende alene
Executive Værelse
Boede 5 nætter i marts 2017
It's a descent hotel to stay, music is kind a bit disturbance, cleanliness more to update.”
Breakfast was good, Jonna was very nice and Richelle as well both Filipina. Very accomodating people. I think the music need to slow & cleanliness more to update esp the bathroom. I ordered food and the room service called around 1:37am to collect my order it was disappointed but over all it was good to stay the hotel.
Anmeldt 04 april 2017
Dear valued guest, Thank you for sharing your kind review in our property and nothing makes us happy than to hear that you had a wonderful stay in our hotel. We appreciate that you have noticed our highly motivated staffs and we thank you for your very kind comments. I'm really sorry about the delay in room service,we will make sure to keep reasonable timing on your in-room dining in the future. We remain at your service and we are looking forward to your next visit! Kind regards, Hazel Wilkerson - Sales Manager, Ramee Royal Hotel, Dubai
Besvaret 06 maj 2017
Vis mere
Ramee Royal Hotel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
6,0
MANPREET fra Australien
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 14 nætter i marts 2017
Large Rooms but interiors and facilities still outdated”
Will stay again if price is right.
Anmeldt 30 marts 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
6,4
MANPREET fra Australien
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 7 nætter i marts 2017
Good hotel”
large comfortable rooms.Will stay again.
Anmeldt 26 marts 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
10,0
Abdul fra Pakistan
Rejsende alene
Standard Værelse
Boede 3 nætter i marts 2017
best hotel”
Perfect hotel
Anmeldt 21 marts 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
6,8
MANPREET fra Australien
Rejsende alene
Executive Værelse
Boede 5 nætter i februar 2017
Good hotel but too loud during night because of night club”
Still old outdated televisions in the hotel. Too loud during night.Must stay on higher floors due to loud music in night club.
Anmeldt 09 marts 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Medlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning:
Vælg dine rejsedatoer for at se priser Nej tak, det gør jeg senere >
<Forrige
Maj 2017
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Næste>
Juni 2017
MaTiOnToFr
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930