Reservér nu: Redang Holiday Beach Villa

Redang Holiday Beach Villa Anmeldelser

Godt
Baseret på 56 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
6,5

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (56)Booking.com Anmeldelser (95)
6,5
Godt
Baseret på 56 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring5,2
Faciliteter5,7
Beliggenhed7,6
Værelseskomfort og kvalitet6,7
Service7,0
Værdi for pengene6,6
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
简体中文
日本語
Deutsch
mere
Værelsestype
Standard med 4 senge
Standard Værelse med 2 enkeltsenge
Bungalow (2 voksne)
Bungalow dobbeltværelse med havudsigt
mere
Sortér efter
Viser 47 verificerede gæsteanmeldelser
8,4
Fantastisk
Meng fra Malaysia
Gruppe
Standard Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i april 2016
Overall experience - okay”
Staffs were extremely friendly and helpful. Location is very strategic, great view of long beach from the hill. Food , cleanliness and facilities still have rooms for improvement.
Anmeldt 14 april 2016
6,0
LEE fra Malaysia
Par
Bungalow dobbeltværelse med havudsigt
Boede 2 nætter i juli 2015
Nice performance ”
Hotel, clean beach, nice food
Will come again
Anmeldt 15 juli 2015
8,0
Fantastisk
nur fra Malaysia
Par
Standard Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i maj 2015
Moderate”
Food, services and staff
Quite peace place to stay because it is placed at the end of the long beach. Hard to find a place to eat so better find a package that provide a meal. nice place to stay.
Anmeldt 17 maj 2015
4,3
rina fra Malaysia
Familie med små børn
Bungalow dobbeltværelse med havudsigt
Boede 2 nætter i april 2015
unsatisfactory”
food, view from the seaview room, helpful staffs
The hotel location was at the far end of the beach.Altho the beach was pleasant,the hotel exterior looked run down.The gardening and landscape badly need some work.The food was acceptable but the wooden floor was always wet and the fact that we have to take off our shoes at the dining area, it was rather unpleasant. The staffs were all really helpful and friendly and service was quick. The rooms were ok but there were SOOO many mosquitoes!!Please put some netting at the bathroom windows coz no matter how much you spray the room with mosquito repellant, there will always be lots of mosquito coming in through there. And room service was only once every 3 days altho if we request for it,they will only change 1 bed instead of all. Another thing I was not happy about was the fact that we paid for the snorkeling package and the big boat that were to take all the tenants (about 20 - 30) were parked quite far from the beach.Meaning, the water level was quite high.I did not feel safe at all bringing my young kids to go there and board the boat.We felt the hotel should have warned us of this.In the end, we forfeited the snorkeling trip by your hotel and chartered a local tourist boat personally from 2 local brothers(Abg Jo) that took us on a memorable snorkeling trip.Worth every penny.Look them up, they have a small set up at the beach where you can hire them. 1 more thing,for family with kids, please provide electric kettle in the room.We nearly went looking for another hotel coz we had to go up and down the stone steps to the dining area to take hot water.It was a real hassle actually. But overall, this resort is suitable and ideal for young travelers or backpackers.It is a nice hotel but not a pleasant stay due to the all the above.Please improve coz this hotel has good potential.
Anmeldt 06 maj 2015
8,7
Fantastisk
Imran fra Bangladesh
Par
Standard Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i marts 2015
Trip of a Couple”
Staff, Food, Service
We were staying here from 30th March to 1st April. Their 3D2N package is really nice. Food was good. They have a very nice swimming pool. Their staffs are really nice and helpful. The environment also nice. But there were no housekeeping.
Anmeldt 05 april 2015
9,3
Fremragende
LEI fra Kina
Rejsende alene
Standard Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i oktober 2014
Nice place to go”
food, staff, location
Nice stay, I'd like to come again
Anmeldt 18 oktober 2014
7,3
Rigtig godt
Yang fra Kina
Par
Bungalow (2 voksne)
Boede 2 nætter i oktober 2014
Good for group people”
includes the all meals. Ths is very convinent for stay in redang. The staffs are good. The place is quiet
Good. Love their roti @breakfast! except the bay infront are parking many ships which made ghe sea not so clean.
Anmeldt 08 oktober 2014
4,8
Christian fra Tyskland
Familie med store børn
Bungalow med havudsigt (4 voksne)
Boede 4 nætter i september 2016
Für diesen Preis enttäuschend!”
Das Gute zuerst: Die Zimmer waren beim Bezug sauber, das war es aber dann schon. Die "Villen" sind ziemlich alt, tägliche Reinigung wurde nicht durchgeführt. Die Anlage ist verdreckt, überall liegt Bauschutt und Abfall, am Swimmingpool hatten wir mehrfach Ratten gesehen. Das Essen war genießbar, war aber mit einer Kantine vergleichbar, billiges Abspeisen der Gäste.
Anmeldt 10 september 2016
4,4
Michael fra Tyskland
Rejsende alene
Standard Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i august 2016
Preis Leistung nicht ok”
Zimmer wurden nicht gemacht, Liegeflächen am Strand nicht vorhanden, Essen immer gleich und nicht gut, altes Ressort ab vom Schuss und mit vielen Baustellen
Anmeldt 20 august 2016
4,4
Gert fra Belgien
Familie med små børn
Bungalow dobbeltværelse med havudsigt
Boede 2 nætter i august 2017
prachtige ligging op paradeijselijk eiland, zonde dat het zo verkloot is”
Wij verbleven in een "beach villa" ofwel "seaview room". kleine chaletjes waar tot 8 personen kunnen slapen. met leuk terrasje met prachtig uitzicht op de zee en de rest van long beach. de lakens worden normaal niet gewassen. als je de lakens vuil maakt wordt hier 100 ringit voor aangerekend ! kamers zijn schaars verlicht en uitgerust met toilet, wastafel en douche, alles vrij rudimentair maar nog net OK. maaltijden worden geserveerd als buffet in groot overdekt terras, redelijk OK tyisch Malay eten. toegang enkel zonder schoenen. Wifi enkel aan receptie/terras/bar Gezellige bar, met leuke muziek en sfeer. Al bij al weinig waarde voor uw geld (alles op redang is duur)
Anmeldt 12 august 2017
4,4
fossati fra Italien
Par
Bungalow (2 voksne)
Boede 4 nætter i august 2016
Mai più torneremo qui!”
Offrono Quantità e nessuna Qualità , cibo pessimo e sporcizia abbondante! Abbiamo dimenticato un paio di sandali Birkenstok in stanza e sono spariti...
Anmeldt 21 august 2016
4,8
ERIC fra Frankrig
Familie med store børn
Bungalow (4 voksne)
Boede 3 nætter i august 2016
Décevant”
Emplacement et personnel sympas, le site est très joli de même que la piscine Propreté laisse à désirer notamment dans et autour des chalets et la partie restauration où l'on est obligé de marcher pieds nus sur un sol douteux et humide Repas/menus identiques tous les jours Sorties snorkeling en groupe: tous les hotels vont au même endroit ce qui donne l'impression d'un supermarché aux heures de pointes. Assez décevant surtout en regard des tarifs assez élevés pour la malaisie.
Anmeldt 21 august 2016
3,6
marielle fra Frankrig
Par
Standard Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juli 2016
Bonjour l'hygiène !”
2 points positifs : la piscine et la vue du restaurant . Sinon , les salles de bains affreuses et toujours avec 3cms d'eau sur toute la surface . Les repas plus que médiocres . Des choses qui trainent partout . Le ménage pas fait dans les chambres ni les couloirs . Personnel sympa mais ça ne suffit pas . Au resto , lavabos infames de crasse . Il faut se débarrasser les tables ... Bon courage !!!
Anmeldt 20 juli 2016
10,0
Fremragende
CHENG fra Kina
Rejsende alene
Bungalow dobbeltværelse med havudsigt
Boede 1 nat i oktober 2017
Fremragende”
老板服务特别好,提前再三确认到达时间,因为我们第二天一早的船赶飞机,老板五点多就起来帮我们准备早餐送我们到码头。酒店位置在沙滩尽头,很安静,有些房间是傍山海景,感觉挺不错。
Anmeldt 09 oktober 2017
2,8
SUPEI fra Kina
Familie med små børn
Bungalow dobbeltværelse med havudsigt
Boede 3 nætter i august 2017
糟糕至极”
晚上下了一场暴雨,订的海景别墅居然漏雨了???外面大雨里面小雨??楼上的床全湿了,顺着楼板滴到楼下的床上,去找酒店协商,酒店说这样一场普通暴雨居然被称为自然灾害???别人家酒店为什么不漏雨,你家酒店所有的房间几乎全部漏雨。孩子感冒发烧了,卫生间臭气熏天,且没有人打扫卫生,没有拖鞋、洗漱用品这些就算了,卫生能做好点吗?吃饭的地方汤汤水水、油乎乎的一定要求我们光脚~请你打扫干净好吗?好糟糕的体验。剩的两晚实在受不了住到旁边酒店了。价格差不多,环境好太多。
Anmeldt 22 august 2017
10,0
Fremragende
wu fra Kina
Gruppe
Standard til 3 personer
Boede 2 nætter i marts 2017
Fremragende”
很为游客着想,一切都很完美。推荐
Anmeldt 14 marts 2017
9,0
Fremragende
Candy fra Malaysia
Familie med store børn
Bungalow (4 voksne)
Boede 2 nætter i juli 2015
店主很好,开船的小黑也非常热情,还有带我们去看海龟”
饮食, 服务 ,热情
非常值得
Anmeldt 01 august 2015
8,7
Fantastisk
chen fra Kina
Gruppe
Standard Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juli 2015
店家服务很好”
耐心,贴心,细致
所有的服务人员都很热情,细心,值得推荐
Anmeldt 31 juli 2015
6,4
Godt
sanusi fra Malaysia
Gruppe
Standard til 3 personer
Boede 2 nætter i september 2016
Same menu food for3 days”
K
Anmeldt 08 september 2016
8,0
Fantastisk
usuf fra Indonesien
Familie med store børn
Standard Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juni 2016
hotel paling ujung dari tempat kapal loading”
kamar banyak nyamuk dan harus di semprot obat nyamuk
Anmeldt 01 oktober 2016
8,0
Fantastisk
usuf fra Indonesien
Familie med store børn
Bungalow (4 voksne)
Boede 2 nætter i juni 2016
hotel paling ujung dari tempat kapal loading”
kamar banyak nyamuk dan harus di semprot obat nyamuk
Anmeldt 01 oktober 2016
9,6
Fremragende
BoTao fra Kina
Par
Bungalow dobbeltværelse med havudsigt
Boede 3 nætter i maj 2018
岛上生活还是有些简谱,但是老板人很好,给我们增加很多乐趣!”
房间旧了,但是听说今年要重新装修,期待明年再次度假入住。
Anmeldt 22 maj 2018
5,6
man fra Hongkong
Gruppe
Bungalow med havudsigt (4 voksne)
Boede 2 nætter i marts 2015
Over gennemsnittet”
環境一流,三天兩夜行程,住在山腰位置resort,每早推開門坐在露臺望著大片藍海,雖然沒電視,沒網絡,還是超級放鬆;resort還包每天浮潛,讚!
Anmeldt 15 oktober 2017
4,8
Masahiro fra Japan
Familie med store børn
Bungalow (4 voksne)
Boede 3 nætter i august 2016
スキューバが主目的だったけど…”
息子とのスキューバが目的だったけど ①部屋にTVもない ②部屋の掃除は2日に一度 (結構砂だらけになるけど…) ③部屋にフロントとつながる電話回線もなし(当然外部ともX) ④マレー料理(ハラル?)の三食 ということで滞在環境としては必要最低限でいわば民宿のような心構えでの滞在が必要。同行したスキューバをしない家内は時間つぶしに苦労してた。一方で スキューバ環境はよく スポットも豊富で楽しめる。マリンスポーツを純粋に楽しみ残りの時間静かにのんびり エスニック料理をエンジョイするにはいいかも。でも 近所のほかの施設が覗けるだけにリゾート気分でエンジョイすることは出来なかった。
Anmeldt 29 august 2016
5,6
YOZO fra Japan
Familie med små børn
Bungalow med havudsigt (4 voksne)
Boede 2 nætter i august 2016
特になし”
特になし
Anmeldt 16 august 2016
9,2
Fremragende
TAKAKO fra Japan
Gruppe
Standard til 3 personer
Boede 1 nat i august 2016
最高のスタッフ”
今回レダン島の滞在のうち、2泊をこちらで過ごさせてもらいました。 9時までに船乗り場のHolidayホテルの場所へ行き名前を伝えるとチケットをくれます。フェリーの中は、とてつもなく寒いので、気をつけて下さい。 ホテルのフロントスタッフはとても面白く、いつも冗談を言ってからかってきて、最後まで笑わせていただきました。 ホテルから全食提供していただけます。現地の人たちがつくった料理をビュッフェ形式で楽しめて楽しかったです。二泊三日は食事は全くかぶりませんでした。 ツアーも連れてってくれるため、参加しましょう。2:30からのツアーで日によって普通のツアーに加えて亀と泳げるツアーもありました。夜はまっすぐ歩いて行き、突き当たりを右にまっすぐ歩いて行くと簡易なナイトクラブが曜日によって開催されます。観光客が多く小さな子供までも楽しんでいました。この場所まで歩いて行く途中に、コンビニやレストラン、バーなどあります。 女性組は必ずシュノーケリングツアーの人たちにナンパされると思います。彼らとうまく仲良くなれば、夜にだけみれる光る青い昆虫を見に連れてってくれたり、安全にいろんな場所へ連れてってくれます。海外慣れしてない女性は行かないでください。 このホテルをでてから、違う場所へ移動しましたが、スタッフのおかげでその場所へも無料で送って頂きました。本当にありがとうございました。
Anmeldt 14 august 2016
4,4
yu fra Malaysia
Familie med små børn
Standard med 4 senge
Boede 2 nætter i september 2016
位置偏远,不会在来。”
地点偏僻,离闹区有一段距离,同样价位的可以在闹区找到。房间什么都没有,也没有打扫。犹豫房间是跟浮潜配套绑定所以就参加了他们的,怎么知道当天有36个人准备出海浮潜,结果酒店指派了一艘船,那艘船只能载20人左右结果要我们全部上船蹲中间之类的,而我们已经6口大大小小那么多人怎么可能要,遇到两户人家也不愿意违规上船他们才没有办法派多一艘船来。食物方面也选择也不多。
Anmeldt 15 november 2016