Reservér nu: Regalia Inn and Spa

Godt
Baseret på 43 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
6,6

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (43)
6,6
Godt
Baseret på 43 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring7,2
Faciliteter5,0
Beliggenhed6,5
Værelseskomfort og kvalitet6,9
Service6,7
Værdi for pengene6,7
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
한국어
日本語
简体中文
mere
Værelsestype
Familieværelse
Standard B
Standard A
Sovesal
Sortér efter
Viser 43 verificerede gæsteanmeldelser
10,0
Fremragende
DAUOON fra Sydkorea
Rejsende alene
Standard A
Boede 2 nætter i februar 2014
cheap and peaceful and cool”
the staff was so friendly and suitable price and toilet wasvery clean
vary cool and sooo friendly i was very satisfied with regilia i wanna go to again and i will go there soon
Anmeldt 24 februar 2014
6,7
Godt
Bryan fra Canada
Rejsende alene
Sovesal
Boede 3 nætter i februar 2014
ok considering the price”
cheap, clean, cheap
Chinese new year so everything was booked up so was just happy to have a place to sleep that i vould afford. Really is decent when you consider the price.
Anmeldt 08 februar 2014
4,0
ralf fra Schweiz
Forretningsrejsende
Standard B
Boede 2 nætter i februar 2015
Nicht der Ort an dem man bleiben möchte!”
Unangenehm!
Anmeldt 15 februar 2015
6,3
Godt
oliviero fra Frankrig
Par
Standard A
Boede 1 nat i december 2013
Hotel correct”
prix, chambre spacieuse, propreté
Cet hotel est constitué d'un dortoir et de deux chambres doubles. Nous avons pris une chambre, elle était grandes, propre avec douche et baignoir. Les toilettes sont dans la partie partagé avec le coin cuisine et la télé, assez atypique. Notre fenetre donné sur les climatiseurs des batiment voisins, donc trés bruyant la nuit. Hotel correct pour une nuit de transfert car rien à faire sur Kuah.
Anmeldt 10 december 2013
4,0
junhua fra Kina
Rejsende alene
Sovesal
Boede 3 nætter i august 2014
不好”
Anmeldt 02 september 2014
6,0
SHUYAN fra Kina
Rejsende alene
Standard A
Boede 3 nætter i maj 2014
一家像家庭房结构但是又很郁闷的房间”
大浴缸,冷气足,门铃给力(想哭)
客房是用一间几居室的房间改造的,最大的客房改成了床位房,然后就剩下两间大床房。卫生间都在外面,有2间,客厅两个连在一起,这些都是公用的。我跟小伙伴入住的大床房只有洗手间,洗手间里面还有个大浴缸,洗衣很方便,整个大房间没有阳台,外面就在自己房间里用立式衣架凉衣服放在空调下面吹。基本上第二天玩回来也干了。 但是入住期间遇到了很郁闷的一件事,就是外面房间外面的门铃,第一个晚上突然坏了,居然滴滴滴的响了一整晚,无眠啊,第二天叫客房工作人员来修理才得睡了安稳觉。 最后说说酒店位置,离瓜镇码头很近,如果没有行李,从码头走过来就是15分钟不到。但是兰卡威没有基础交通,出行只有打的或者租车。打的去旅馆10马币,然后从酒店到珍南海滩(全岛最热闹海滩)30马币(兰卡威打车是有明码标价的,不要理会黄牛党!!!)。当初考虑从槟城坐船到兰卡威,旅馆靠近码头会方便些,没想到瓜镇好冷清,除了巨鹰码头这个景点没有什么玩的,吃的也是海滩那边多,机场也在海滩那边。海滩去“天空之桥”坐缆车的地方也比从瓜镇去近!!所以喜欢海边的朋友还是住在海边附近比较好。
Anmeldt 26 juni 2014
6,3
Godt
yaze fra Kina
Rejsende alene
Standard A
Boede 2 nætter i maj 2014
位于瓜镇的边缘,楼下是按摩和spa的小店,楼上是住宿,举例码头1.5公里,去cenang要20多公里”
价格便宜
地理位置不好,当时就觉得离码头近比较方便,但是去珍南(cenang)要20多公里.其次,很不好找,出租司机带我饶了好久,又打了几个电话才找到的.屋里的空调不凉快,楼下就是饭馆的后厨,有点吵.公共卫生间.在check-out的时候居然没人,打了电话把钥匙放在公共客厅了~不推荐!!!!
Anmeldt 06 maj 2014
6,7
Godt
QINGLAN fra Kina
Rejsende alene
Sovesal
Boede 1 nat i marts 2014
地方有点不好找 服务员很热情”
服务员很热情 离跳岛游的码头较近
位置不太好找,从真南过来司机找了很久才找到。离游船码头比较近,在游船码头和大码头之间有个很大的海滨公园风景还不错。走到hotel附近会有很多免税店买巧克力烟酒什么的,同旅店的以为小妹推荐了一家的店,绿色的牌子,对比了几家发现这家的巧克力确实是最便宜的,但是不刷银联卡。附近有家黄色牌子的duty free店可以刷银联卡。所以最好还是在jetty point 取够了马币再来买比较划算。前台的几个姐姐人都超热心,早上导游迟到的时候,下午司机迟到的时候,帮我打了好几个电话联系导游和司机
Anmeldt 17 marts 2014
6,8
Godt
LEE fra Sydkorea
Familie med store børn
Familieværelse
Boede 1 nat i april 2016
저렴하고 조용한 도미토리숙소”
에어콘과 룸은 깨끗한 편이나 4인실의 화장실은 공동이고 샤워실은 포함이다. 가격면에선 괜찮은편.잠만 자기엔 괜찮지만 그외 다른것은 어렵다. 위치는 모스크사원 마주보고 오른쪽 골목 근처다. 하루만 자고 더 필요하면 현장결제해도 비슷함.
Anmeldt 06 maj 2016
5,7
SAET fra Sydkorea
Rejsende alene
Standard B
Boede 1 nat i februar 2015
흠..”
직원의 친절함
우선 건물을 방만 나눈거라 벽을 치면 똑똑 나무 소리나더라구요 방도 창문이 없으니 습하더라구요 가격이 그러니 그러려니 하고 외출하고 나갔다오니 침대 머리맡에 크으은 바퀴벌레가.. 못봤으면 그냥 잤을텐데 보고나니 못 자겠더라구요 직원에게 얘기하니 자기도 놀라며 약도 뿌려주고 잡아주려고 하고 방을 바꿔줬으면 좋겠다고 하니 다른방은 페밀리룸이라 머뭇거리더니 자기들끼리 속닥속닥하는데 언뜻 들리길 불편하면 어쩌고 하더라구요 그러더니 추가요금 5천원정도 더 내고 큰방으로 바꿨네요 직원들이 친절해서 좋았어요~ 근데 잠은 계속 설쳤네요ㅠ
Anmeldt 27 februar 2015
4,7
Eun fra Sydkorea
Rejsende alene
Sovesal
Boede 1 nat i februar 2015
비추”
위치는 독수리광장이랑 페어쇼핑몰이랑 그리 멀지 않아서 좋아요..
저렴한가격에 하룻밤 잘 수는 잇지만..여자인 분들에게는 비추합니다.. 화장실 좁은데다 냄새나고 무엇보다 샤워할 때 옷을 걸어둘곳이 없어요..그래서 전 얼굴만 씻었었어요.. 제가 진드기에 좀 민감한 형인데..간지러움을 느낀걸 보니 청결상태도 안 좋단거에요..도미토리 방에 창문없고 에어컨만 추울정도로 틀어놓아요.. 그럼 잘 참고하신길
Anmeldt 12 februar 2015
5,3
Homin fra Sydkorea
Rejsende alene
Standard A
Boede 2 nætter i april 2014
아니 이런곳에 모텔이?”
이색적 경치, 시설, 선풍기
다음날 이른 아침에 카티클랜 이동하기에는 참 용의한 장소
Anmeldt 06 maj 2014
10,0
Fremragende
DAUOON fra Sydkorea
Rejsende alene
Sovesal
Boede 1 nat i februar 2014
페리 터미널에 가까워서 걸어서 도착가능하고, 싸고 판타이체낭에 비교해서 조용해서 좋았다”
너무 북적거리는 판타이체낭보다는 한적하고 조용한 쿠아타운을 거닐수 있어서 좋고, 매일 아침 저녁으로 청소해주시기 때문에 깔끔하다
우선 청결한 시설과, 깨끗한 화장실 상태때문에 무엇보다도 여자여행객인 나로써는 너무 좋았다. 타월도 즉각 교환해주고 항시 스태프가 대기하고 있기 떄문에 본인이 이른 시간에 체크아웃이 가능하다.. 이곳에서 많은 도움을 받았고 좋은 추억만 가지고 떠나기 떄문에 꼭 다시 찾아오고 싶다. I wanna visit again because so friendly staff, envirionment and nature
Anmeldt 05 marts 2014
6,8
Godt
fatin fra Malaysia
Par
Standard B
Boede 1 nat i april 2016
good”
kakitangan sentiasa ada membantu
Anmeldt 11 maj 2016
6,0
Emelda fra Malaysia
Par
Standard A
Boede 1 nat i oktober 2014
Simple. Clean.”
Simple. Clean.
Simple. Clean.
Anmeldt 12 maj 2015
6,0
Nurhafizah fra Malaysia
Familie med små børn
Standard A
Boede 1 nat i januar 2015
hotel murah”
harga, lokasi, wifi
booking melalui agoda 2 bilik std, tapi dlm sistem mereka hanya ada 1 bilik. sudahnya kami diberikan 1 bilik family. pintu berbunyi kuat setiap kali nak buka dan tutup. dalam bilik ada shower, tapi tiada pintu. hanya tutup dengan langsir shj. toilet pula di luar bilik. katil berbunyi. agak tak selesa utk menginap dalam family room ni sebab ada ayah mertua.(asalnya book 2 std room). aircond sejuk dan ada selimut tebal yang best. lokasi strategik, tapi susah nak cari sebab tiada signboard besar. hanya ada signboard kecil di pintu. perlu call utk cari lokasi tepat.
Anmeldt 05 februar 2015
9,3
Fremragende
ZAKARIA fra Malaysia
Par
Standard A
Boede 1 nat i april 2014
Tempat penginapan sangat selesa.Staf sangat mesra.”
hotel yang wangi,bersih dan selesa
Sangat merindui keadaan bilik, selesa dan ingin menginap di sana semula suatu hari nanti.
Anmeldt 12 juni 2014
8,3
Fantastisk
wengka fra Macao
Rejsende alene
Sovesal
Boede 2 nætter i oktober 2014
位置比較難找,規模比較小,但床蠻舒服~”
床裕,近碼頭,
位置比較難找,本身就没有顯眼的招牌~
Anmeldt 14 oktober 2014
7,3
Rigtig godt
sakakibara fra Japan
Gruppe
Sovesal
Boede 1 nat i september 2015
ドミトリーがキレイ”
ドミトリーがきれい、ショッピングモールに近い、近くに24時間営業のコンビニがある
Anmeldt 29 september 2015
5,3
MINAMI fra Japan
Rejsende alene
Sovesal
Boede 2 nætter i august 2015
だれもいないゲストハウス”
ベットマットレスがふかふか、シーツも布団も真っ白清潔
レセプションに誰もいない。お客さんも誰もいない。12ベッドある大きな部屋に私一人での滞在でした。 布団はとっても清潔で良かったですが、床はなんだかザラザラしてて掃除が行き届いていませんでした。 トイレットペーパーがなくなったので、やっと捕まえた受付人に伝えたのに最後まで補充されず。自分のティッシュを使ってました。 This hotel is okay for stay. I stayed the dorm for 2 night. But the visiter was only me. But the reception is always gone. Hard to catch them. The location is good. I can walk to the big park and eagle spuare.
Anmeldt 12 august 2015
7,3
Rigtig godt
shinichi fra Japan
Rejsende alene
Sovesal
Boede 1 nat i december 2014
ランカウイ島の街中に近くて安いドミトリー”
フェリーターミナルやクアタウンに歩いて行ける、近くにフードコートやナイトマーケットが有る
混合ドミトリーだが2段パイプベッドで鍵が掛かるロッカーや冷房、フリーの無線LANや温水シャワーの他にミニ石鹸とバスタオルが有りました。キッチンとテーブルは一つ狭いのですが私自身は使わないので苦になりませんでしたが、買って来た物を調理される方は不便かなと思いました。
Anmeldt 07 januar 2015
8,3
Fantastisk
TOMOHIRO fra Japan
Rejsende alene
Sovesal
Boede 1 nat i august 2014
フェリー乗り場から徒歩20分程度”
スタッフ 価格 清潔感
以前はスパもやっていたそうで、内装や部屋は清潔でした。ベッドに蚊帳がついており、何気にありがたかった。 2階のドミトリーでもWi-Fiが届いた点、タオルを提供して頂けた点もプラス。 翌日、フェリーでタイに入りましたが、フェリーの予約方法など丁寧に教えていただきました。フェリー乗り場までは徒歩20分ほどで、バックパックを背負っての移動は少しだけバテましたが、まぁ、許容範囲かと。 コスパは非常に高いと思います。
Anmeldt 30 august 2014
7,7
Rigtig godt
SHIMPEI fra Japan
Rejsende alene
Sovesal
Boede 2 nætter i januar 2014
スタッフが親切”
立地、安さ、スタッフが親切
クアタウンの中心にあるホステル。非常に便利な立地で、小さなクアタウンの見どころはどこも徒歩で行けます。安いホーカーもすぐそこで、夜中もやっているので食事も困りません。ただしそのホーカーはアルコール禁止ですので、売ってませんし持ち込むと怒られます。ホステルの隣のレストランはオーナーが同じで、お酒は売っていませんが持ち込みはOKでした。お酒は近くの24時間コンビニで買えます。部屋は広い場所にたくさんベッドが並んでいて、いくつあるのか分かりませんでした。清潔な部屋で、クーラーも入っていてとても快適でした。タオルを貸してくれるのも助かります。WiFiもよく入ります。ロッカーもあり、玄関がカードキーで閉まるのでセキュリティもちゃんとしています。スタッフも親切で、初日に遅く着くのを笑顔で待っていてくれました。クアタウンに行くのであればオススメです。
Anmeldt 17 januar 2014