Reservér nu: RHR Hotel at Uniten

Rigtig godt
Baseret på 1828 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,4
89% vil anbefale ejendommen til en ven

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (1828)Booking.com Anmeldelser (427)
7,4
Rigtig godt
Baseret på 1828 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring7,5
Faciliteter6,9
Beliggenhed7,4
Værelseskomfort og kvalitet7,5
Service7,4
Værdi for pengene7,8
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Bahasa Malaysia
简体中文
Bahasa Indonesia
mere
Værelsestype
Superior Værelse med pooludsigt
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Familieværelse
Suite
Sortér efter
Viser 1259 verificerede gæsteanmeldelser
6,4
Godt
Fathanah fra Malaysia
Gruppe
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i marts 2018
Dissappointed”
Unfriendly staff
Anmeldt 25 marts 2018
8,0
Fantastisk
Khalilah fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 2 nætter i marts 2018
Convenient and Affordable”
Convenient location if you have a programme inside the campus or nearby. Affordable price through Agoda. Just that you will need to go out for dinner.
Anmeldt 21 marts 2018
6,4
Godt
syafik fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i marts 2018
Many to improve”
The room is not clean at all The aircond system problem
Anmeldt 17 marts 2018
5,6
MUHAMMAD fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 2 nætter i marts 2018
Over gennemsnittet”
the bathroom have a lot of mole and the A/C aren't cold enough and the blower are slow
Anmeldt 16 marts 2018
8,4
Fantastisk
shafinah fra Malaysia
Familie med små børn
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 2 nætter i marts 2018
Value for money”
You need to have your own transport or using grab or uber if you want to shop.
Anmeldt 14 marts 2018
7,2
Rigtig godt
Wei fra Malaysia
Par
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i marts 2018
Hotel within University”
Is located within university compound, have to turn in to UNITEN entrance. At first we thought we were wrong, so we go for another big round. The compound is nice with a big lake. Breakfast was acceptable and and mee goreng is nice. The bedroom looks old but clean. Unfortunately one of the single bed have bed bugs. Red and itchiness all over the legs. I have to cover with towel to sleep.
Anmeldt 14 marts 2018
8,0
Fantastisk
LEE fra Malaysia
Par
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i februar 2018
Good budget hotel”
worth the money
Anmeldt 14 marts 2018
10,0
Fremragende
WAN fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i marts 2018
Worth for Money”
Easy access to the highway and main road. The hotel provide various menu for breakfast. Utilities and toiletries provided are sufficient.
Anmeldt 12 marts 2018
2,8
Jane fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 2 nætter i marts 2018
Acceptabel”
The bed is not clean as I got itchiness for my skin.
Anmeldt 12 marts 2018
6,8
Godt
KHAIRUL fra Malaysia
Familie med store børn
Familieværelse
Boede 1 nat i december 2017
Godt”
It is just OK.
Anmeldt 10 marts 2018
8,4
Fantastisk
MOKHTAR fra Malaysia
Rejsende alene
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i marts 2018
Value for money”
Pros : value for money.
Anmeldt 07 marts 2018
7,6
Rigtig godt
Sri fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 4 nætter i februar 2018
Rigtig godt”
Pros- cheap, good facilities Cons- aircond not cool, staffs are not friendly.
Anmeldt 04 marts 2018
7,6
Rigtig godt
Muhammad fra Malaysia
Familie med små børn
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i februar 2018
Ok”
Value for money for the price
Anmeldt 22 februar 2018
2,8
Maslina fra Malaysia
Rejsende alene
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i februar 2018
Acceptabel”
wifi slow. tv channel not clear and unfriendly, bedsheet not clean (u can see hair and smelly), no brush teeth provided. Aircond problem.
Anmeldt 21 februar 2018
8,4
Fantastisk
SITI fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i februar 2018
good”
value for money
Anmeldt 15 februar 2018
9,6
Fremragende
Dhaneswaran fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i februar 2018
good stay”
had a good stay...
Anmeldt 13 februar 2018
7,6
Rigtig godt
nurul fra Malaysia
Familie med små børn
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 2 nætter i februar 2018
value for money ”
-
Anmeldt 10 februar 2018
9,6
Fremragende
Lai fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i februar 2018
Comfortable hotel ”
Comfortable hotel except the WiFi connection is not available and not strong during the day
Anmeldt 09 februar 2018
5,2
Nor fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 2 nætter i februar 2018
Over gennemsnittet”
No toothbrush and toothpaste. Overall ok
Anmeldt 08 februar 2018
6,4
Godt
Lim fra Malaysia
Familie med små børn
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i januar 2018
Satisfactory but building is old”
Overall ok but a bit smelly due to the building & furnitures are old, hotel management may consider have a renovation & change all the furnitures & carpets to create fresh environments
Anmeldt 02 februar 2018
8,4
Fantastisk
Sabrina fra Malaysia
Familie med små børn
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i januar 2018
Good for money”
Near shopping mall
Anmeldt 01 februar 2018
9,2
Fremragende
habibah fra Malaysia
Familie med store børn
Familieværelse
Boede 1 nat i januar 2018
nice and affordable”
nice environment no porter after office hours - have to bring our bags ourselves using trolley
Anmeldt 30 januar 2018
7,6
Rigtig godt
Sharifah fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 2 nætter i januar 2018
Wifi”
Can’t connect wifi , aircond too slow.
Anmeldt 29 januar 2018
8,8
Fantastisk
Nurliyana fra Malaysia
Rejsende alene
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i januar 2018
Spacious room”
Location - Located inside UNITEN. I get confused with the GPS at first as it show to turn inside UNITEN. But then i stop and ask the police guard and yes, the hotel can only be access thru the UNITEN entrance. Easy to find. Room - I had twin sharing room even i stay solo. The room is spacious & clean. Facility - They have restaurant that operated until 10pm. I had dinner there as i too tired to drive out to find dinner outside. There is also D'Tasik Restaurant (i might get wrong on the restaurant name) nearby hotel and they have seafood cuisine if you would like to try. I would stay again next time as the ambience so calm.
Anmeldt 29 januar 2018
7,6
Rigtig godt
Mohamed fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i januar 2018
Rigtig godt”
Please check your booking through Agoda coz of the fine print - NO BREAKFAST was included!
Anmeldt 28 januar 2018
7,6
Rigtig godt
Ahmad fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i januar 2018
Nice place to stay”
Its a nice place to stay, rooms are clean but a bit old style. Need to improve a lot more for breakfast, not many choices. Anything else is ok
Anmeldt 27 januar 2018
6,4
Godt
Ruzaini fra Malaysia
Rejsende alene
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 2 nætter i juli 2017
GOOD”
Basic facility yet suitable for a short working stay
Anmeldt 25 januar 2018
6,4
Godt
Shaharezan fra Malaysia
Gruppe
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 2 nætter i december 2017
Godt”
The traditional breakfast is great. Too bad the kids pool is not working anymore
Anmeldt 23 januar 2018
6,8
Godt
hamiza fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i september 2017
Godt”
good
Anmeldt 22 januar 2018
9,6
Fremragende
Shaharil fra Malaysia
Par
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i november 2017
very good”
value for money
Anmeldt 16 januar 2018
8,0
Fantastisk
ahmad fra Malaysia
Rejsende alene
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 5 nætter i januar 2018
good”
value for money.easy to get uber..no parking problem
Anmeldt 13 januar 2018
6,0
thayalan fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i oktober 2017
Air conditional ”
the coolness is very bad
Anmeldt 28 december 2017
7,2
Rigtig godt
Farah fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i december 2017
Good except at receptionist.”
Front desk person must work efficiently
Anmeldt 21 december 2017
6,8
Godt
Mohd fra Malaysia
Familie med små børn
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i november 2017
good value for money”
can try for family buget travel
Anmeldt 20 december 2017
8,8
Fantastisk
Syazwan fra Malaysia
Familie med små børn
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i august 2017
Good for business traveller”
For business traveller I guess. no swimming pool. The breakfast are good tho
Anmeldt 19 december 2017
6,0
SABRINA fra Malaysia
Familie med små børn
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 2 nætter i december 2017
room review”
not bad
Anmeldt 15 december 2017
7,6
Rigtig godt
Engku fra Malaysia
Familie med små børn
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i december 2017
Good hotel”
Polite staff Variety of food for breakfast Clean room & bathroom Peaceful surrounding Since this hotel located in University you need a car .Had plenty of shops around
Anmeldt 13 december 2017
10,0
Fremragende
Rosanne fra Malaysia
Familie med store børn
Familieværelse
Boede 1 nat i september 2017
Near UPM.”
very nice place.no problem .a professional hotel.
Anmeldt 11 december 2017
5,6
Peter fra Malaysia
Familie med små børn
Familieværelse
Boede 1 nat i december 2017
Run down, poorly maintained.”
Value for money. Poor location with little signage. Cannot sleep late with mosque blaring early morning.
Anmeldt 07 december 2017
6,0
Lim fra Malaysia
Familie med små børn
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i december 2017
Over gennemsnittet”
Room is smelly due to old building. Suggest to have a renovation to improve hotel environment.
Anmeldt 07 december 2017
6,8
Godt
NASHWAN fra Saudi-Arabien
Forretningsrejsende
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i december 2017
It was a good place to stay in”
Recommended
Anmeldt 05 december 2017
8,0
Fantastisk
Zaridah fra Singapore
Familie med store børn
Familieværelse
Boede 1 nat i november 2017
Value for money”
Near to IOI mall. Quiet & Peaceful. Feel secure in campus area.
Anmeldt 04 december 2017
8,8
Fantastisk
KONG fra Malaysia
Familie med store børn
Familieværelse
Boede 1 nat i november 2017
Near to IOI Putrajaya. ”
Located in Uniten, safe, convenient and close to IOI Putrajaya.
Anmeldt 02 december 2017
7,2
Rigtig godt
Rosita fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i november 2017
3 stars hotel in UNITEN with 5 stars in room facilities”
overall were good with 5 stars facilities in d room - on top of basic needs i.e. TV & complimentary tea & coffee + mineral water, there are iron & board, hair dryer, 4 + 1 pillows, prayer matte and high pressure shower. Only the toilet a bit smelly...n no swimming poll. But the view is refreshing if u get a room at high floor with lake view.
Anmeldt 29 november 2017
7,2
Rigtig godt
mazele fra Malaysia
Rejsende alene
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i november 2017
room 644”
far from town, more value added for breakfast, nearby to the food court and mosque.
Anmeldt 29 november 2017
6,8
Godt
Abd fra Malaysia
Familie med små børn
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i november 2017
Godt”
Need to have swimming pool
Anmeldt 28 november 2017
8,0
Fantastisk
Fauzi fra Malaysia
Rejsende alene
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 2 nætter i november 2017
Hotel at Uniten”
Cheap Clean A lot of choices for breakfast
Anmeldt 28 november 2017
8,4
Fantastisk
Dayang fra Malaysia
Familie med små børn
Superior Værelse med pooludsigt
Boede 1 nat i november 2017
Comfort and convenience. Nice staff. ”
Very nice staff and very compromising too, room is clean. The range of price is values for money. But, breakfast aren't varied. However, the taste good.
Anmeldt 27 november 2017
9,6
Fremragende
MARZUIN fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 2 nætter i marts 2017
Fremragende”
i wish this hotel have more facilities, pool & playground for children coz im going there for business purpose with family. while im working my family can hv a great day spending their time there.
Anmeldt 27 november 2017
5,2
Iman fra Malaysia
Gruppe
Deluxe Værelse med king-size seng og byudsigt
Boede 1 nat i november 2017
Dirty Room & Bathroom”
Lots of stains, especially in the bathroom. Molds everywhere. Won't come here again. The room was spacious though.
Anmeldt 21 november 2017