River Home Boutique Hotel
Se flere billeder
Lobby
Se flere billeder
Lobby
Se flere billeder
Hotellet indefra
Se flere billeder
Hotellet indefra
Se flere billeder
8,2 Rigtig god placering
Se kort
Se alle 52 billeder
8,2Beliggenhed
Fjernet fra Favoritter
  • Lufthavnstransport

  • byens hjerte

  • valutaveksling

  • gratis Wi-Fi på alle værelser

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Værelsesvalg
Familie med forbundnde værelse (4 voksne) (Family Connecting Room (4 Adults))
...
  • Udsigt: By
  • 35 m²/377 ft²
  • 2 enkeltsenge og 1 dobbelts...
Indtast datoer for at se priser
Deluxe-værelse til 2 personer med balkon (Deluxe Double Balcony)
...
  • Udsigt: By
  • 32 m²/344 ft²
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Deluxe med 2 enkeltsenge og balkon (Deluxe Twin Balcony)
...
  • Udsigt: By
  • 32 m²/344 ft²
  • 2 enkeltsenge
Indtast datoer for at se priser
Suite
...
  • Udsigt: Flod
  • 52 m²/560 ft²
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Superior Dobbelt (Superior Double)
...
  • Udsigt: By
  • 28 m²/301 ft²
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Superior til 3 personer (Superior Triple)
...
  • Udsigt: By
  • 36 m²/388 ft²
  • 3 enkeltsenge
Indtast datoer for at se priser
Superior med 2 enkeltsenge (Superior Twin)
...
  • Udsigt: By
  • 28 m²/301 ft²
  • 2 enkeltsenge
Indtast datoer for at se priser
Standard med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge (Standard Twin/Double Bed)
...
  • Udsigt: Have
  • 28 m²/301 ft²
  • 1 dobbeltseng eller 2 enkel...
Indtast datoer for at se priser

Mere om River Home Boutique Hotel

Oversigt

Vis mindre

Afstande og vigtige steder

Vis mindre

Hvad de tilbyder

Vis mindre

Politikker

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (334)
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring7,7
Faciliteter7,0
Beliggenhed8,2
Værelseskomfort og kvalitet7,9
Service7,8
Værdi for pengene7,6
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
日本語
한국어
Deutsch
mere
Værelsestype
Superior Dobbelt
Deluxe-værelse til 2 personer med balkon
Suite
Superior til 3 personer
mere
Sortér efter
Viser 288 verificerede anmeldelser
12345
7,2
Leif fra Danmark
Par
Deluxe med 2 enkeltsenge og balkon
Boede 3 nætter i februar 2016
Overordnet OK Hotel
Har boet her af 2 omgange på samme rejse, og det var ganske udmærket helt generelt. Personalet var søde og smilende og ville gerne hjælpe på alle mulige måder. Der kunne godt ønskes et lidt mere varieret morgenbord, men det der var på bordet var helt i orden og i en god kvalitet. Kan anbefales også pga. beliggenheden. Det er muligt at gå til torvet og markedet, men det er også billigt at tage en Tuk-Tuk der holder klar alle vegne.
Anmeldt 15 februar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
10,0
Nazif fra Malaysia
Rejsende alene
Superior med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i december 2017
Nice location!
Staff very nice. The food is delish. Recommended
Anmeldt 13 januar 2018
Dear Nazif, Warmest greeting from River Home Boutique Hotel! The first of all i would like to thank you for choosing River Home Boutique Hotel for your stay in Phnom Penh city and thanks for your time to give us a review. We are delighted to hear that our team was able to host you a wonderful stay. We passed to our teams and improve it. Once again we are very appreciated for your review and wish you have a safe trip back. We look forward to welcoming you back next time. Warm regards, Sineoun VAO(Mr.) E-Commerce Executive
Show more
River Home Boutique Hotel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
7,6
Shane fra USA
Par
Superior Dobbelt
Boede 4 nætter i januar 2018
Good value at the discounted rates
Good location. Not my first choice, but at the heavily discounted rate we got, it was worth it. Odd that the rooftop pool closes at 6pm but the rooftop bar is still open.
Anmeldt 09 januar 2018
Dear Shane, Warmest greeting from River Home Boutique Hotel! Thank you for choosing our River Home Boutique Hotel for your stay in Phnom Penh city and thanks for your time to give us a review. We are sorry for any convenience case that we can't fulfill your expectation. We passed to our teams and improve it. Once again we are very appreciated for your review and wish you have a nice trip. We look forward to welcoming you back next time. Warm regards, River Home Boutique Hotel -Management
Show more
River Home Boutique Hotel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
2,8
Dileep fra Indien
Rejsende alene
Standard med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i december 2017
Acceptabel
Hopless facilities, poor cleanliness, insufficient amenities.
Anmeldt 01 januar 2018
Dear Dileep, Warmest greeting from River Home Boutique Hotel! Thank you for choosing our River Home Boutique Hotel for your stay in Phnom Penh city and thanks for your time to give us a review. We are sorry for any convenience case that we can't fulfill your expectation. We passed to our teams and improve it. Once again we are very appreciated for your review and wish you have a nice trip. We look forward to welcoming you back next time. Warm regards, River Home Boutique Hotel -Management
Show more
River Home Boutique Hotel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
7,2
william fra USA
Forretningsrejsende
Deluxe-værelse til 2 personer med balkon
Boede 13 nætter i november 2017
Rigtig godt
good price, good location, easy to find tuktuks, close to the river and palace. hot water and good breakfast.
Anmeldt 27 november 2017
Dear William, Warmest greeting from River Home Boutique Hotel! Thanks for your time to give us a review. We are delighted to hear that our team was able to host you a wonderful stay and sorry for any convenience case that we can't fulfill your expectation. We passed to our teams and improve it. Once again we are very appreciated for your review and wish you have a safe trip back. We look forward to welcoming you back next time. Warm regards, Sineoun VAO(Mr.) E-Commerce Executive
Show more
River Home Boutique Hotel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
4,0
Saif fra Bangladesh
Forretningsrejsende
Standard med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i november 2017
Water clogs in shower
Whole bathroom gets flooded after shower in most rooms.
Anmeldt 11 november 2017
Dear Saif, Warmest greeting from River Home Boutique Hotel! The first of all i would like to thank you for choosing River Home Boutique Hotel for your stay in Phnom Penh city and thanks for your time to give us a review. We are delighted to hear that our team was able to host you a wonderful stay and sorry for any convenience case that we can't fulfill your expectation. We passed to our teams and improve it. Once again we are very appreciated for your review and wish you have a nice trip. We look forward to welcoming you back next time. Warm regards, Sineoun VAO(Mr.) E-Commerce Executive
Show more
River Home Boutique Hotel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
9,2
Dario fra Cambodja
Par
Superior Dobbelt
Boede 1 nat i november 2017
Nice place!
Place was nice, great location, and really accommodating staff. Pool was a bit small.
Anmeldt 04 november 2017
Dear Dario, Warmest greeting from River Home Boutique Hotel! The first of all i would like to thank you for choosing River Home Boutique Hotel for your stay in Phnom Penh city and thanks for your time to give us a review. We are delighted to hear that our team was able to host you a wonderful stay and sorry for any convenience case that we can't fulfill your expectation. We passed to our teams and improve it. Once again we are very appreciated for your review and wish you have a nice trip. We look forward to welcoming you back next time. Warm regards, Sineoun VAO(Mr.) E-Commerce Executive
Show more
River Home Boutique Hotel
1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du?|
7,6
Luke fra Storbritannien
Rejsende alene
Deluxe med 2 enkeltsenge og balkon
Boede 3 nætter i oktober 2017
Warm welcome with great service.
Great hotel with excellent staff who go out of their way to help and give an exceptional welcome with a genuine desire to please. Location ok a short walk to the river and other attractions and a couple of good restaurants opposite the hotel. Hotel bar on the roof could be better although ok for a poolside beer. Perhaps they could introduce a happy hour?
Anmeldt 21 oktober 2017
Dear Luke, Warmest greeting from River Home Boutique Hotel! The first of all i would like to thank you for choosing River Home Boutique Hotel for your stay in Phnom Penh city and thanks for your time to give us a review. We are delighted to hear that our team was able to host you a wonderful stay and sorry for any convenience case that we can't fulfill your expectation. We passed to our teams and improve it. Once again we are very appreciated for your review and wish you have a safe trip back. We look forward to welcoming you back next time. Warm regards, Sineoun VAO(Mr.) E-Commerce Executive
Show more
River Home Boutique Hotel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
10,0
Houng fra Cambodja
Par
Superior Dobbelt
Boede 1 nat i september 2017
highly recommend
Thank you for recommend me to this hotel, the Cambodian Customer Service over there are so friendly and helpful.
Anmeldt 22 september 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
6,0
Lineth fra Cambodja
Par
Superior Dobbelt
Boede 1 nat i juni 2017
Room is not cleaned
Not change the mattress cover, no drinking water provided, no clean the dirty thing on table, no floor mat, no small towel provided.
Anmeldt 22 juni 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
12345
Dette er en populær ejendom. Gå ikke glip af den!

Tilbage til søgeresultater

Tilbage til værelsesvalg

<Forrige
Februar 2018
MaTiOnToFr
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
Næste>
Marts 2018
MaTiOnToFr
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
søn, feb 11, 2018 - man, feb 12, 2018(1 nat)