Rigtig godt 8,0
baseret på 515 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 515 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,5
  • Faciliteter 6,9
  • Beliggenhed 8,2
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Service 8,4
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,7
Sortér efter

yoo fra Sydkorea
Familie med små børn
Suite med 1 soveværelse
Boede 3 nætter i februar 2016
good
good
Anmeldt 27 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

yoo fra Sydkorea
Familie med små børn
Suite med 1 soveværelse
Boede 2 nætter i februar 2016
good
good
Anmeldt 27 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Natalie fra Israel
Par
Suite med 1 soveværelse
Boede 2 nætter i maj 2016
A slight disappointment
A slight disappointment
Anmeldt 15 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Guoliang fra Singapore
Gruppe
Suite med 2 soveværelser
Boede 3 nætter i juli 2015
Location near a lot street food
Even though the hotel was a bit far from the nearest BTS station. The route to the BTS station were filled with street food. Cheap and good food all around. Massage shops were within walking distance as well. Nothing to complain about.
Anmeldt 18 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Guoliang fra Singapore
Gruppe
Suite med 2 soveværelser
Boede 4 nætter i juli 2015
very big room with adequate facilities
The room we booked were for 4 people, but the space can probably accommodate 8 people. It is a bit of walking to the nearest BTS station, but if you are travelling in a group, a cab would probably do the job.
Anmeldt 18 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kevin fra Australien
Forretningsrejsende
Suite med 2 soveværelser
Boede 3 nætter i marts 2016
clean and comfortable room
clean and comfortable room
Anmeldt 08 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kevin fra Australien
Gruppe
Suite med 2 soveværelser
Boede 3 nætter i marts 2016
clean
clean and comfortable room
Anmeldt 08 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Dilys fra Hongkong
Gruppe
Royal-suite
Boede 4 nætter i marts 2016
Overall ok but hotel in-room facilities are not en
Overall ok
Anmeldt 05 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kevin fra Australien
Gruppe
Grand deluxe-studio
Boede 3 nætter i marts 2016
good value
was a pleasant stay. near shopping and was clean
Anmeldt 28 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Christopher fra Canada
Gruppe
Royal-suite
Boede 3 nætter i marts 2016
Great hotel for first time in Bangkok
Cleanliness. Safe location. Great breakfast.
Overall great experience. However not really close to subway so generally have to taxi. Not sure if it's just the area but many taxi drivers had problems finding the place.
Anmeldt 20 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: