Royal Hotel
Se flere billeder
Lobby
Se flere billeder
Lobby
Se flere billeder
Hotellet indefra
Se flere billeder
Hotellet indefra
Se flere billeder
8,7 Rigtig god placering
Se kort
Se alle 59 billeder
8,7Beliggenhed
Fjernet fra Favoritter
Rigtig godt
Baseret på 423 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,9
86% vil anbefale ejendommen til en ven
  • Lufthavnstransport

  • 580 m til offentlig transport

  • valutaveksling

  • gratis Wi-Fi på alle værelser

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Værelsesvalg
Deluxe med balkon og gratis afhentning (Deluxe Balcony with Free Pick Up)
...
  • Udsigt: By
  • 32 m²/344 ft²
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Familie-værelse til 3 voksne (Family Room 3 Adults)
...
  • Udsigt: By
  • 28 m²/301 ft²
  • 1 enkeltseng
Indtast datoer for at se priser
Superior Room - Free Pick Up
...
  • Udsigt: By
  • 24 m²/258 ft²
  • 1 queen-size seng
Indtast datoer for at se priser
Deluxe
...
    Indtast datoer for at se priser
    Vil du vide mere om Royal Hotel?

    Mere om Royal Hotel

    Oversigt

    Vis mere

    Afstande og vigtige steder

    Vis mindre

    Hvad de tilbyder

    Vis mindre

    Politikker

    Vis mere

    Brugbare oplysninger

    Vis mere

    Verificerede kundeanmeldelser

    Agoda Anmeldelser (423)Booking.com Anmeldelser (803)
    Sortér efter rejsetype
    Hotellets stand/rengøring7,7
    Faciliteter7,3
    Beliggenhed8,7
    Værelseskomfort og kvalitet7,8
    Service8,2
    Værdi for pengene8,0
    Leveret af verificerede gæster fra Agoda
    Filtrér gæstekommentarer efter:
    Sprog
    English
    Français
    Deutsch
    日本語
    mere
    Værelsestype
    Deluxe med balkon og gratis afhentning
    Familie-værelse til 3 voksne
    Superior Room - Free Pick Up
    Sortér efter
    Viser 369 verificerede anmeldelser
    12345
    8,4
    Hans fra Danmark
    Par
    Deluxe med balkon og gratis afhentning
    Boede 6 nætter i januar 2017
    Hans O. Nielsen
    Meget venligt og humoristisk personale.
    Anmeldt 11 januar 2017
    Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
    4,8
    Peter fra USA
    Gruppe
    Superior Room - Free Pick Up
    Boede 2 nætter i februar 2018
    Front staffs are awesome but restaurant staff are not
    Decent hotel for the price. Restaurant staff are not really good at their jobs.
    Anmeldt 21 februar 2018
    Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
    8,8
    Trent fra Storbritannien
    Par
    Deluxe med balkon og gratis afhentning
    Boede 2 nætter i januar 2018
    Handy spot
    Great location, close to the best of Battambang. Large clean room with A/C and fan and very helpful staff. The hotel isn't remotely luxurious, with very basic bathroom facilities, but excellent value for the price. Extended our stay to four nights as Battambang is great and this hotel was an ideal base.
    Anmeldt 01 februar 2018
    Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
    4,4
    Irina fra Argentina
    Familie med små børn
    Superior Room - Free Pick Up
    Boede 1 nat i januar 2018
    Low value for money
    I booked a room with breakfast but then the hotel didn't want to include it. The food at the restaurant very bad (had a burger and crepes). I wouldn't go back.
    Anmeldt 29 januar 2018
    Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
    8,0
    Rebecca fra USA
    Forretningsrejsende
    Deluxe med balkon og gratis afhentning
    Boede 1 nat i januar 2018
    Clean and Basic Accommodation for Overnight in Battambang Town
    We use this hotel for business guests visiting Battambang town. It offers a basic, clean room in the centre of town, close to lots of restaurants and the main markets. Staff is friendly and the hotel restaurant offers a nice view for sunsets and sunrises.
    Anmeldt 23 januar 2018
    Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
    8,4
    Kevin fra Australien
    Par
    Deluxe med balkon og gratis afhentning
    Boede 3 nætter i august 2017
    Fantastisk
    A nice hotel in a great location. Breakfast was great as was the cocktail happy hour
    Anmeldt 19 januar 2018
    Dear Kevin, Thank you for the great review given us here. We can’t describe how happy we are to see your happiness and I believe the staff would be very proud of themselves as they achieve their mission and goal by actually winning over your satisfaction. We do hope you will return back someday and we can’t wait to serve you again in the future. Kind regards, Penglay-Seng(Lay)Mr. General Manager,
    Besvaret 21 januar 2018
    Royal Hotel
    Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
    8,0
    Richard fra Storbritannien
    Rejsende alene
    Deluxe med balkon og gratis afhentning
    Boede 4 nætter i januar 2018
    Good cheap hotel
    Good cheap hotel, popular with western tourists. Central location with on site bar and restaurant.
    Anmeldt 16 januar 2018
    Dear Richard, Thank you for the positive review given us here. We are delighted to hear that you enjoyed our facilities and services provided by our staff during your stay. We do hope you will return back someday and we can’t wait to serve you again in the future. Kind regards, Penglay-Seng(Lay)Mr. General Manager,
    Besvaret 21 januar 2018
    Royal Hotel
    Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
    7,6
    Deb fra Storbritannien
    Par
    Superior Room - Free Pick Up
    Boede 3 nætter i januar 2018
    Okay
    Not the best, not the worst. Decent sized room with hot shower with okay pressure. Furniture very old and tired. Saggy and thin mattress but okay comfort. Clean enough but some dust in corners. No refrigerator. Didn't use restaurant. Staff okay, not enthusiastic but not rude. Did not have an outside window (and this was not clear when cooking). Okay for a 3 night stay. Decidedly average!
    Anmeldt 13 januar 2018
    Dear Deb, Thank you for your compliment given within this review. As we will put more efforts and continue to improve our services and facilities further, we hope that your next experience will be made a big difference if you happen to come back and give us the opportunity to serve you again. Kind regards, Penglay-Seng(Lay)Mr. General Manager,
    Besvaret 21 januar 2018
    Royal Hotel
    Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
    9,6
    Jose fra Cambodja
    Forretningsrejsende
    Deluxe med balkon og gratis afhentning
    Boede 4 nætter i januar 2018
    Home away from home
    Great staff, attentive owners, super location
    Anmeldt 10 januar 2018
    Dear Jose Warm greetings from Battambang. Such a wonderful review! Your line - ''Home away from home'' is very apt description of what we try to be a best choice hotel in Battambang. Thank you so much. Sincerely, Penglay-Seng(Lay)Mr. General Manager,
    Besvaret 21 januar 2018
    Royal Hotel
    Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
    9,2
    Graham fra Australien
    Rejsende alene
    Superior Room - Free Pick Up
    Boede 1 nat i januar 2018
    Location Location
    Great restaurant with a view Nice staff
    Anmeldt 04 januar 2018
    Dear Mr. Graham, Thank you for taking the time to review us with your compliment here. We are delighted to hear that you enjoyed our facilities and services provided by our staff during your stay. We do hope there will be some time you would come back and give us the opportunity to serve you again upon your returning visit in the future. Kind regards, Penglay-Seng(Lay)Mr. General Manager,
    Besvaret 07 januar 2018
    Royal Hotel
    Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
    12345
    Dette er en populær ejendom. Gå ikke glip af den!

    Tilbage til søgeresultater

    Tilbage til værelsesvalg

    <Forrige
    Februar 2018
    MaTiOnToFr
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728    
    Næste>
    Marts 2018
    MaTiOnToFr
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031 
    tors, feb 22, 2018 - fre, feb 23, 2018(1 nat)