Royal Lahaina
Royal Lahaina
Se alle 60 billeder
 Royal Lahaina
Se alle 60 billeder
Lobby Royal Lahaina
Lobby
Se alle 60 billeder
Hotellet indefra Royal Lahaina
Hotellet indefra
Se alle 60 billeder
Hotellet indefra Royal Lahaina
Hotellet indefra
Se alle 60 billeder
PÅ KORTET Royal Lahaina
PÅ KORTET
Beliggenhed
Fantastisk
8,6
Se alle 60 billeder Royal Lahaina
Se alle 60 billeder
Fjernet fra Favoritter
Fantastisk
Baseret på 78 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
8,1
85% vil anbefale ejendommen til en ven
  • 650 m fra stranden

  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • valutaveksling

  • boblebad

Værelsesvalg
Mod havet suite med 1 soveværelse (Oceanfront 1-Bedroom Suite)
Mod havet suite med 1 soveværelse (Oceanfront 1-Bedroom Suite)
...
  • Udsigt: Hav
  • 105 m²/1130 ft²
Indtast datoer for at se priser
Suite med 2 soveværelser og havudsigt (2-Bedroom Suite with Ocean View)
Suite med 2 soveværelser og havudsigt (2-Bedroom Suite with Ocean View)
...
  • 104 m²/1119 ft²
  • bruser
  • 2 dobbeltsenge og 1 Super k...
Indtast datoer for at se priser
Hytte med haveudsigt (Garden View Cottage)
Hytte med haveudsigt (Garden View Cottage)
...
  • Udsigt: Have
  • 32 m²/344 ft²
  • 1 king-size seng eller 2 do...
Indtast datoer for at se priser
Hytte (Cottage)
Hytte (Cottage)
...
    Indtast datoer for at se priser
    Hytte med 1 soveværelse (1 Bedroom Cottage)
    Hytte med 1 soveværelse (1 Bedroom Cottage)
    ...
    • Udsigt: Have
    • 105 m²/1130 ft²
    • 1 dobbeltseng og 1 king-siz...
    Indtast datoer for at se priser
    Hytte (Cottage)
    Hytte (Cottage)
    ...
      Indtast datoer for at se priser
      Lanai Suite
      Lanai Suite
      ...
      • Udsigt: Hav
      • 73 m²/786 ft²
      • 1 king-size seng og 1 soves...
      Indtast datoer for at se priser
      Hytte med havudsigt (Cottage Ocean View)
      Hytte med havudsigt (Cottage Ocean View)
      ...
      • Udsigt: Hav
      • 65 m²/700 ft²
      • 2 dobbeltsenge
      Indtast datoer for at se priser
      Garden
      Garden
      ...
      • Udsigt: Have
      • 36 m²/388 ft²
      • 1 king-size seng eller 2 do...
      Indtast datoer for at se priser
      Tower Værelse (Tower)
      Tower Værelse (Tower)
      ...
      • separat bruser og badekar
      Indtast datoer for at se priser
      Vil du vide mere om Royal Lahaina?
      Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

      Priserne falder så snart du logger ind!

      Log ind nu
      Mere om Royal Lahaina

      Mere om Royal Lahaina

      Oversigt

      Vis mere

      Afstande og vigtige steder

      Afstandene på kortet er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
      Vis mindre

      Hvad de tilbyder

      Vis mindre

      Vigtige oplysninger

      Vis mere

      Brugbare oplysninger

      Vis mere

      Verificerede kundeanmeldelser

      Agoda Anmeldelser (78)Booking.com Anmeldelser (1031)
      Sortér efter rejsetype
      Hotellets stand/rengøring8,2
      Faciliteter7,9
      Beliggenhed8,6
      Værelseskomfort og kvalitet7,3
      Service8,2
      Værdi for pengene7,7
      Leveret af verificerede gæster fra Agoda
      Filtrér gæstekommentarer efter:
      Sprog
      English
      한국어
      Svenska
      日本語
      mere
      Værelsestype
      Tower Værelse med havudsigt
      Værelse med delvis havudsigt
      1 soveværelse - Stærkt tilbud
      Tower Værelse
      mere
      Sortér efter
      Viser 53 verificerede gæsteanmeldelser
      12345
      6,8
      trenton fra USA
      Forretningsrejsende
      Garden
      Boede 1 nat i maj 2018
      In the heart of Kaanapali.”
      I got a Garden View Room, which was a studio room in House-like structure. I had two queen beds, one bed was extremely soft, one bed was firm. Sheets, pillows clean. Shower and toilets were clean. TV, two chairs, plus two lounge chairs on lanai. Lanai overlooked golf course. Two pools on property. Property is on the beach. Pool bar and restaurant on site. Friendly staff. I am from Oahu and I was on Maui for business, so I mean, the hotel is perfect for out of town vacationers. It's your typical Hawaiian hotel (not in a bad way).
      Anmeldt 20 maj 2018
      3,2
      Darren fra USA
      Familie med store børn
      Garden
      Boede 1 nat i maj 2018
      Run down poorly designed”
      We stayed there one night and we’re dissappointed! Parking is long way from rooms, which makes it a long journey if you want to go out to a restaurant or outing. We tried parking on curb next to room but were told off by security. Bathroom shower was low quality and dangerous as taps turned in opposite directions to each other and subsequently our kids almost got burnt. It was quite noisy with staff driving past in golf buggies and other guests transiting. Otherwise it seemed quite run down. The best points were it was a short walk from a nice sandy beach and seemed to be relatively safe.
      Anmeldt 16 maj 2018
      Aloha, We are very sorry you did not have an enjoyable stay. It is our top priority every guest enjoys their vacation. We hope the situations you ran into did not ruin your entire vacation that has created memories for a lifetime. Nonetheless, we are very sorry for everything. The Royal Lahaina Resort has a great location as you mention, and in actuality our property is quite small compared to others. Everything is conveniently located relatively close in comparison to others. In addition, we do not have resort fees which others do, and can add up quite a bit. All our units in the main tower have been renovated and our cottages are in the process of being renovated. We hope you allow us the opportunity to welcome you back in the near future and allow us another opportunity to show you our improvements. Mahalo for taking the time to comment, as we take every comment extremely seriously.
      Show more
      Royal Lahaina
      8,8
      Rita fra USA
      Rejsende alene
      Hytte med haveudsigt
      Boede 3 nætter i marts 2018
      Great place “old Hawaii feel” ”
      I would have liked another hot tub and a microwave in the unit
      Anmeldt 04 april 2018
      7,6
      Simone fra Australien
      Gruppe
      Aloha-værelse med havudsigt
      Boede 3 nætter i marts 2018
      Great mini stay in Maui ”
      Beach front access. Amazing beach. Close walk to local shops and a small outlet shopping area.
      Anmeldt 22 marts 2018
      8,4
      MICHAEL fra Filippinerne
      Par
      Standard Værelse
      Boede 3 nætter i februar 2018
      Needs updating in many areas but still works well”
      The biggest pro is the excellent location and the biggest con is the building is showing its age in many areas. Food prices in the restaurant are reasonable and food quality is good.
      Anmeldt 20 februar 2018
      10,0
      jihyun fra Sydkorea
      Rejsende alene
      Aloha-værelse med havudsigt
      Boede 3 nætter i februar 2018
      nice place to rest”
      nice resort with beutiful beach
      Anmeldt 12 februar 2018
      9,6
      Rose fra Storbritannien
      Par
      Aloha-værelse med havudsigt
      Boede 6 nætter i oktober 2017
      AMAZING!”
      What a beautiful hotel and stunning views as right on the beach. Staff were awesome, rooms are a great size, their pool is lovely, you can hire cabanas on the beach. It's a little far from the main strip so you do need to be able to drive or get a cab. Uber sorted us out for about 10 bucks.
      Anmeldt 08 januar 2018
      2,8
      Dina fra USA
      Par
      Aloha-standardværelse
      Boede 1 nat i oktober 2017
      Good location ,too expensive for a motel like room/amenity, not friendly staff and ”
      Need a major upgrade to a very nice location. Not a clean place, ants everywhere , bathroom is rusted on the ceiling and very small. Request for a king bed and we received 2 full size bed. For a married couple we slept in one full size bed.
      Anmeldt 21 oktober 2017
      9,6
      Leydy fra USA
      Par
      Aloha-værelse med delvis havudsigt
      Boede 2 nætter i august 2017
      Beautiful landscape ”
      Location is everything.
      Anmeldt 03 september 2017
      10,0
      Meggie fra USA
      Par
      Hytte med haveudsigt
      Boede 5 nætter i juli 2017
      Only downside is that we didn't stay longer!”
      We stayed in one of the free standing units and it was perfect, exactly what we wanted and easily accessible to Lahaina town and other small towns nearby.
      Anmeldt 27 juli 2017
      12345
      Dette er en populær ejendom. Gå ikke glip af den!

      Tilbage til søgeresultater

      Tilbage til værelsesvalg