Fantastisk 8,4
baseret på 260 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 260 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,5
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 8,8
  • Service 8,6
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

Byron fra Australien
Par
Deluxe med byudsigt - 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i april 2016
booked 3 rooms for wedding
rang hotel 10am in morning to see the earliest time to get in.was told the rooms for you are ready now,ewe replied that we would be arriving about 12.30.on arrival was informed only 1 room available. further more was then informed it will be $30 to park our car and another $35 for breakfast making a total of$295 per room.our daughter stayed in the next street and paid $160 for the same.maybe it is time for us to look elsewhere to book our hlolidays.
Anmeldt 02 maj 2016

Chris fra Australien
Forretningsrejsende
Deluxe King med parkudsigt
Boede 2 nætter i april 2016
Good location, nice rooms
Location is really nice - next to the botanical gardens. Room was decent size and well looked after, but a little dated. Fitness centre was a bit lacking. Free wifi was a plus.
Anmeldt 25 april 2016

Yow fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med 2 enkeltsenge og parkudsigt
Boede 3 nætter i april 2016
OK
Changing hotel guest the car parking fee was a surprise to us.
Anmeldt 23 april 2016

Khiem fra Vietnam
Par
Deluxe King med parkudsigt
Boede 2 nætter i april 2016
Good location, good room service, good facillities, no breakfast
No breakfast included which was disappointing
Anmeldt 19 april 2016

Alistair fra Malaysia
Par
Deluxe King med byudsigt
Boede 2 nætter i april 2016
great location
Location is perfect
Anmeldt 11 april 2016

Stan fra Holland
Familie med små børn
Deluxe med 2 enkeltsenge og parkudsigt
Boede 1 nat i april 2016
Okay but not okay
breakfast & parking not included...disappointing.
Anmeldt 04 april 2016

sue fra Australien
Rejsende alene
Deluxe med byudsigt - 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i marts 2016
Perfect stay in Brisbane
Comfortable old style hotel in a top location opposite the Botanic Gardens. Very comfortable rooms with good views, swimming pool and excellent buffet breakfast.
Anmeldt 01 april 2016

Sharon fra Singapore
Forretningsrejsende
Deluxe King med byudsigt
Boede 1 nat i marts 2016
Hotel is average
Staff service, location is ok
I did not manage to sleep peacefully at the hotel room. Bed is comfortable though and staff service is good. Pretty good location as well.
Anmeldt 27 marts 2016

Shirley fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med byudsigt - 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i marts 2016
So so
Just normal
Anmeldt 17 marts 2016

Andre fra Australien
Familie med små børn
Deluxe med byudsigt - 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i marts 2016
Friendly comfortable
Staff were friendly and helpful. Location was ok a few blocks from cbd. Room was clean and well presented. Would stay here again
Anmeldt 15 marts 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: