Rigtig godt 7,3
baseret på 2449 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 2449 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,4
  • Faciliteter 6,6
  • Beliggenhed 7,5
  • Værelsets komfort/standard 7,4
  • Service 7,4
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 6,0
Sortér efter

Panutkwan fra Thailand
Par
Superior
Boede 7 nætter i maj 2016
clean
staff nice
Anmeldt 21 september 2016

Richard fra USA
Par
Superior
Boede 3 nætter i september 2016
good value for the money
older hotel...but for the money...good price
Anmeldt 21 september 2016

Tien fra Malaysia
Familie med små børn
Superior
Boede 1 nat i september 2016
Is good and value for the money.
Nice place and clean.
Anmeldt 14 september 2016

balvinder fra Malaysia
Familie med store børn
Superior
Boede 1 nat i september 2016
Location
Location is good and the price is very reasonable. The only thing that has to be improved is the cleanliness. Other than that it's a good place
Anmeldt 13 september 2016

Qi fra Kina
Par
Superior
Boede 1 nat i september 2016
friendly staff, not very convenient location
Hotel was clean, very friendly and helpful staff. but the location was far from city, we had to pay extra for the day tour driver to pick us up from the hotel. I would highly recommend this hotel if you had your own vehicle.
Anmeldt 12 september 2016

Chelsea fra New Zealand
Par
Deluxe
Boede 1 nat i september 2016
awsome location great staff. sooo cheap get way more for your money
clean, air con, free water amazing service.
Anmeldt 11 september 2016

Tamas fra Ungarn
Rejsende alene
Superior
Boede 2 nætter i september 2016
Location is everything
Cheap hotel with facilities as its price would suggest. It's in the center of the city so with a short walk you can reach all that are interesting there. Reasonably good internetand international TV channels.
Anmeldt 11 september 2016

Taweewat fra Thailand
Gruppe
Superior
Boede 1 nat i august 2016
Good
Good location and clean
Anmeldt 04 september 2016

Citra fra Indonesien
Par
Superior
Boede 2 nætter i august 2016
Good hotel
Nice place. Keep clean and more better.
Anmeldt 28 august 2016

neha fra Storbritannien
Par
Superior
Boede 6 nætter i august 2016
Lovely
Was great a great location just a 5/10 min walk to the east gate. Loads of food around. The hotel was really cheap and really clean! However the staff seemed quite rude on arrival and during our stay. Other than that it's great :)
Anmeldt 28 august 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: