Rigtig godt 7,8
baseret på 41 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 41 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,9
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 7,6
  • Personalet 7,6
  • Værdi for pengene 7,5
  • Mad/spisning 7,6
Sortér efter

Jiena fra Kina
Rejsende alene
Deluxe-værelse
Boede 2 nætter i december 2012
Good rooms with nice breakfast
Room condition is good
the rooms and the bathrooms are nice and big and the breakfast provided by the hotel is also very nice. however, if you are a backpacker, it is a little too expensive. a lot of cheaper but also very nice hotels can be found nearby.
Anmeldt 29 december 2012

hua fra Kina
Rejsende alene
Deluxe-værelse
Boede 1 nat i oktober 2012
nice place to stay
good garden
it is a nice play ,but a lot of Gekko japonicus in the lobby.
Anmeldt 04 december 2012

FANGTING fra Taiwan
Gruppe
Deluxe-værelse
Boede 3 nætter i august 2012
Fully relaxed in Royal park hotel!
the garden is fantastic, and the food are very deliciaus.
Had a wonderful time here,they have very nice restaurant and bar in the hotel and also local dance show at night,would definitely come back for the second visit!
Anmeldt 31 august 2012

Penelope fra
Rejsende alene
Deluxe-værelse
Boede 3 nætter i maj 2012
Nice camp style hotel, but no water in the pool
Really close to the park entrance and restaurants
the rooms/chalets were really spacious and nicely finished. it felt pretty classy for nepal. there were nice touches in the room like mozi repellants. it reminded me of a jungly butlins, but in a good way! only downside was the swimming pool - it was empty of water. bit of a disappointment when it's 40 degrees! the staff were really friendly and helpful. i booked all my activities through them and, once booked, i didn't really have to think for myself any more. i could rely on them to make sure i got where i needed to be, when i needed to be there. the food in the hotel was average, i think you're better off heading out to a restaurant if you can be bothered in the heat. the location of the hotel is ideal. it is a 5 min walk away from 'the beach' where you can watch the sunset and the entrance to chitwan park, and a 2 min walk away from the busiest part of the village.
Anmeldt 18 maj 2012

Ronny fra Tyskland
Rejsende alene
Deluxe-værelse
Boede 2 nætter i marts 2014
super Chitwan
großer Park
Das Hotel liegt in einem schönen Park und ist auf Gruppen ausgerichtet. Man kann im Hotel oder in verschiedenen Büros außerhalb des Hotels Ausflüge in den nahen Chitwan Nationalpark buchen. Die Zimmer sind sehr groß und könnten bald mal renoviert werden.
Anmeldt 28 marts 2014

Manfred fra Tyskland
Par
Deluxe-værelse
Boede 2 nætter i oktober 2013
gute Lage, regionale Architektur, großes Gelände,
Zimmer, Gelände Lage
Anmeldt 02 november 2013

Henricus fra Holland
Par
Deluxe-værelse
Boede 4 nætter i marts 2013
Waarschijnlijk toch nog te hoge verwachtingen.
Ligging. Verse broodjes bij ontbijt.
Het verblijf was teleurstellend. Enerzijds is men weliswaar vriendelijk en behulpzaam, maar vooral gericht op het aan de man brengen van excursies en andere tripjes. Het hotel heeft zeker zijn beste tijd gehad en de grote tuin is zeer verwaarloosd. Het geheel biedt een troosteloze indruk, die niet geheel weggedrukt kan worden door de Nepalese vriendelijkheid.
Anmeldt 20 marts 2013

chantal fra Frankrig
Par
Standard-værelse
Boede 4 nætter i november 2014
Hotel bien situé au centre du village
Son emplacement son petit déjeuner excellent
Le séjour s'est bien déroulé mais personnel peu accueillant pour les voyageurs qui ne prennent pas de formule organisée. Les chambres sont très sommaires mais spacieuses. Bon emplacement dans le village et près de la rivière. Le jardin manque de fleurs et de verdure.
Anmeldt 18 november 2014

michel fra Frankrig
Gruppe
Deluxe-værelse
Boede 2 nætter i april 2014
En plein parc
Au cœur du parc très bien pour les activités et les prestations dans le parc .au calme dans joli jardin
Très bien
Anmeldt 15 april 2014

xiaoqing fra Kina
Rejsende alene
Deluxe-værelse
Boede 2 nætter i oktober 2013
野性
园景
Anmeldt 13 august 2015


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: