2015
Fantastisk 8,4
baseret på 13049 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 13049 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,9
  • Faciliteter 8,6
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelsets komfort/standard 8,7
  • Personalet 8,5
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

mingchu fra Hongkong
Par
Plaza Deluxe familie
Boede 5 nætter i september 2015
Very great hotel
Spacious, neat, great location
Will come back
Anmeldt 03 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wai fra Singapore
Familie med små børn
Plaza Deluxe familie
Boede 4 nætter i september 2015
I will back to Royal plaza hotel
Staff good attitude, room v clean, good location
Good and definitely will choose Royal plaza hotel for my second trip to Hong Kong
Anmeldt 02 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHIN fra Singapore
Familie med små børn
Plaza Deluxe
Boede 4 nætter i september 2015
Good
Room Comfort/Standard, Staff Performance
Good!
Anmeldt 02 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Richard fra Australien
Par
Plaza Deluxe
Boede 4 nætter i september 2015
Richi and Amilian
PRICE , location , ROOM
Nice !!!!!!
Anmeldt 02 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sylvia fra USA
Par
Plaza Deluxe familie
Boede 6 nætter i maj 2015
Great Location; Connected to Mall
Great Location, Close to MTR, Connected to Mall
The rooms were a decent size. I love how the hotel is connected to a mall. Very close to the MTR station and its the market right when you exit the mall.
Anmeldt 02 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chew fra Singapore
Gruppe
Plaza Deluxe familie
Boede 2 nætter i september 2015
Good Location & Value for Money
Location, Cost & Transport
This is not my first time to stay in this hotel. I have stayed in this hotel when the hotel was under renovation and now I have returned for the first time after it has completed renovation. The hotel is located in the shopping mall and MTR is just a walk across the mall which makes it very accessible to other parts of HK. At the same time, the hotel has it's own shuttle bus to and from the airport which makes it equally convenient to travel to/from the airport. For those who take CX and are able to use the in town check in services, they can take the K5 bus which drops them at the hotel from kowloon station / brings them directly from the hotel to kowloon station.
Anmeldt 02 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ai fra Singapore
Familie med små børn
Plaza Deluxe familie
Boede 3 nætter i september 2015
Pleasant stay
Good location near to famous shopping street markets, friendly staffs and lastly the cleanliness of the hotel.
Anmeldt 30 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Pei fra Malaysia
Familie med små børn
Plaza Deluxe familie
Boede 3 nætter i september 2015
Good location & comfort room
Convenient location, comfort room, delicious foods
We are staying in family room with 2 double beds... My 2 little kids like the room very much. I'm definitely will back to this hotel. Hotel with shopping mall as well as many nice restaurant..., must try smile dessert ... Thumb up
Anmeldt 30 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Daniel fra Australien
Gruppe
Royal Club Deluxe
Boede 4 nætter i august 2015
High class hotel, great experience
Room, lounge area for guests on 18/19 floors, shopping centre connected to the hotel
Excellent hotel, would definitely stay again.
Anmeldt 30 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kam fra Portugal
Familie med store børn
Plaza Deluxe familie
Boede 2 nætter i september 2015
Nothing to review
The room rate, the location & hotel facility
Anmeldt 29 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: