2015
Fantastisk 8,4
baseret på 13049 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 13049 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,9
  • Faciliteter 8,6
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelsets komfort/standard 8,7
  • Personalet 8,5
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

Allen fra Canada
Familie med store børn
Plaza Deluxe familie
Boede 2 nætter i september 2016
very close to everywhere
Definitely our first pick for next visit.
Anmeldt 26 september 2016

Pin fra Singapore
Familie med små børn
Plaza Deluxe familie
Boede 5 nætter i september 2016
Unforgettable!
Pros: Free airport express shuttle (K5) to hotel's sheltered car porch, located within walking distances of three MTR stations (Mong Kok East, Prince Edward and Mong Kok). The hotel property (from lobby to room and toilet) was spacious, facilities and amenities were great, tight security features within the hotel and initiatives like guards at lift lobby after certain hours. Handy phone (totally FOC) with wifi and free international call to my home country was provided as well! Cons: pillows were too soft.
Anmeldt 24 september 2016

Tan fra Indonesien
Forretningsrejsende
Plaza Deluxe familie
Boede 2 nætter i april 2016
Good and clean hotel
near MTR station and Mall
Anmeldt 24 september 2016

MAY fra Singapore
Familie med små børn
Plaza Deluxe familie
Boede 2 nætter i januar 2016
Good Stay
I always stay this hotel whenever i travel to hkg.. First time stayed at family room (2 queen bed) is a good room wth kids however the bed is not as good compare to their king bed! Other than that is always a good stay with this hotel..
Anmeldt 23 september 2016

Leong fra Macao
Forretningsrejsende
Plaza Grand-værelse med kingsize-seng
Boede 2 nætter i september 2016
Close distance to Mongkok and MTR railway station
...
Anmeldt 23 september 2016

NORMA fra Filippinerne
Familie med store børn
Plaza Deluxe familie
Boede 2 nætter i april 2016
Highly Recommended
Excellent service! Special mention to one of the staff named Kiki! Never fail to amaze us every time! She surely knows the true meaning of hospitality!
Anmeldt 23 september 2016

Sze fra Malaysia
Familie med små børn
Plaza Deluxe familie
Boede 2 nætter i oktober 2015
Spacious room with great location
The hotel is adjacent to a shopping mall, easy access to restaurants and groceries for young children. Staff very helpful in giving direction and getting taxi for the guests.
Anmeldt 23 september 2016

Sze fra Malaysia
Familie med små børn
Plaza Deluxe familie
Boede 3 nætter i oktober 2015
Very satisfied with the room
Great location, great and spacious room.
Anmeldt 23 september 2016

Winston fra Malaysia
Forretningsrejsende
Plaza Grand
Boede 3 nætter i september 2016
Best location, big rooms & friendly staff
Wish they were more accommodating w early check in. Excellent recreational facilities.
Anmeldt 22 september 2016

Ervin fra Singapore
Gruppe
Plaza Deluxe familie
Boede 3 nætter i september 2016
Review
Excellent stay
Anmeldt 22 september 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: