Godt 7,3
baseret på 822 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 822 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,4
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 8,5
  • Værelsets komfort/standard 7,0
  • Personalet 7,3
  • Værdi for pengene 7,4
  • Mad/spisning 5,9
Sortér efter

Arthur fra Malaysia
Forretningsrejsende
2 enkeltsenge med delt badeværelse
Boede 1 nat i april 2016
Good for overnight stay/transit
Checked in past midnight for a short stay, room was clean. Quiet inside the room although very close to the airport and having a few bars/pubs around. Signboards to the main building/reception may be slightly confusing since the opposite building (without reception) has a similar signboard.
Anmeldt 11 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Andrew fra Australien
Rejsende alene
Standard- dobbeltværelse
Boede 1 nat i april 2016
great place
Close to the airport and everything you need
Anmeldt 08 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Szu fra Taiwan
Par
2 enkeltsenge med delt badeværelse
Boede 1 nat i april 2016
good enough
Good for transit backpacker
Anmeldt 06 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Samy fra Belgien
Par
Standard- dobbeltværelse
Boede 1 nat i april 2016
Prefect location for domestic terminal but Walls are in paper
Great location, literally 4 min walk, lots of restaurants, coffee shops, convenience stores, very clean,we took the room with private bathroom,it was basic (shower next to the toilet so if you take a shower your bathroom with toilet and sink is under water then, just good for a.night of transfer like I did then. Terrible night because it was very noisy,people talking in the corridor and using walkie talkie the whole morning from 6am, so we barely slept, I would stay there if I have this need to be next to terminal 4 and for the location, but not for the service or quality of the room itself.
Anmeldt 03 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kathryn fra Canada
Gruppe
2 enkeltsenge med delt badeværelse
Boede 1 nat i april 2016
Really great!
We walked there from the domestic terminal (4?)... basic, but clean, cheap, and safe. Perhaps better for someone with a long layover than someone going as a tourist. The bathrooms and showers were clean and stocked with shampoo, the rooms had complimentary toothbrushes and toothpaste. Will stay there again!
Anmeldt 03 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Rahim fra Japan
Gruppe
2 enkeltsenge med delt badeværelse
Boede 1 nat i marts 2016
Great Spot
Stayed for 8 hours! The room had cold ac and the gym was great!
Anmeldt 02 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Eduarte fra Australien
Rejsende alene
2 enkeltsenge med delt badeværelse
Boede 1 nat i marts 2016
Need lots of improvements
Anytime drinking water is not available. Staff poor service.
Anmeldt 30 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Felix fra Filippinerne
Par
Standard-værelse med dobbeltseng og delt badeværelse
Boede 1 nat i september 2015
Location
Near NAIA 4, plenty of reastaurant around and value for money.
Hotel is just accross NAIA T4,clean and comportable beds with shared bathroom. Plenty of restaurant to choose from. Recomended place to stay if you have early morning flight.
Anmeldt 23 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Konko fra Ukraine
Rejsende alene
2 enkeltsenge med delt badeværelse
Boede 1 nat i februar 2016
Noisy if your room is near bathroom/toilet
Noisy if your room is near bathroom/toilet, no windows. Just place to sleep one night for small money
Anmeldt 22 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Joseph fra Filippinerne
Gruppe
2 enkeltsenge med delt badeværelse
Boede 1 nat i marts 2016
pleasant and nice
Domestic Guesthouse had really great beds and sheets thatbmade our stay very comfortable. The accomodation was worth the price or even above its scale. Location was very convenient for guests traveling domestic flights via MNL. There is room for improvement for staff in terms of being accomodating and pleasant. overall, stay with Salem was very nice.
Anmeldt 21 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: