Reservér nu: Santa Grand Hotel Little India

Rigtig godt
Baseret på 682 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,0
89% vil anbefale ejendommen til en ven

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (682)Booking.com Anmeldelser (203)
7,0
Rigtig godt
Baseret på 682 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring7,3
Faciliteter6,5
Beliggenhed7,6
Værelseskomfort og kvalitet7,4
Service7,0
Værdi for pengene6,9
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
日本語
繁體中文 (香港)
ภาษาไทย
mere
Værelsestype
Standard Enkelt
Deluxe Dobbelt
Superior Dobbelt eller med 2 enkeltsenge
Familieværelse
Sortér efter
Viser 624 verificerede gæsteanmeldelser
8,8
Fantastisk
BEVERLEY fra Australien
Rejsende alene
Deluxe Dobbelt
Boede 1 nat i december 2016
Great stay”
Small room but very clean and comfortable. Wonderful staff. Great location.
Anmeldt 10 december 2016
5,6
MAHENDRA fra Mauritius
Rejsende alene
Superior Dobbelt eller med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i december 2016
nice”
nice stay
Anmeldt 05 december 2016
6,4
Godt
MAHENDRA fra Mauritius
Rejsende alene
Standard Enkelt
Boede 1 nat i november 2016
NICE STAY”
GOOD LOCATION
Anmeldt 26 november 2016
10,0
Fremragende
marina fra Indonesien
Gruppe
Superior Dobbelt eller med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i november 2016
OK n nice”
All is okay
Anmeldt 15 november 2016
7,2
Rigtig godt
Joshua fra USA
Par
Superior Dobbelt eller med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i oktober 2016
Couple”
Good price. That's about it
Anmeldt 30 oktober 2016
8,0
Fantastisk
Gregory fra Australien
Rejsende alene
Standard Enkelt
Boede 8 nætter i oktober 2016
Good budget hotel in the heart of Little India”
Great location in Little India. Excellent cheap Indian restaurants within a 1-2 minute walk of the hotel. Little India MRT is a 5-7 minute walk, as is the famous Mustafa department store. Staff are polite and helpful.Rooms are small but all I needed as a solo traveler. A/C and mini fridge work very well. The rooms need a bit of touching up though. Overall, for the price and location, pretty hard to beat.
Anmeldt 27 oktober 2016
4,8
g.m.t.s.gooneratne fra Sri Lanka
Familie med store børn
Familieværelse
Boede 4 nætter i oktober 2016
Smeling(bad),old,”
Worst
Anmeldt 24 oktober 2016
6,0
MAHENDRA fra Mauritius
Rejsende alene
Standard Enkelt
Boede 3 nætter i september 2016
nice stay”
nice
Anmeldt 14 september 2016
8,4
Fantastisk
Ankit fra Indien
Familie med store børn
Familieværelse
Boede 3 nætter i august 2016
Convenient Location ”
Little noisy but comfortable stay. Plenty of eat outs surrounding the hotel, for Indian travellers especially. Equidistant from Little India and Farrer Park MRT.
Anmeldt 04 september 2016
6,8
Godt
MAHENDRA fra Mauritius
Rejsende alene
Superior Dobbelt eller med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juli 2016
nice stay”
stayed many times
Anmeldt 27 juli 2016
6,4
Godt
MAHENDRA fra Mauritius
Forretningsrejsende
Standard Enkelt
Boede 2 nætter i juli 2016
Nice stay”
Stay this hotel many times
Anmeldt 22 juli 2016
8,8
Fantastisk
Bruce fra Australien
Rejsende alene
Deluxe Dobbelt
Boede 1 nat i juni 2016
Always good value”
Always good values
Anmeldt 14 juni 2016
6,0
MAHENDRA fra Mauritius
Rejsende alene
Superior Dobbelt eller med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2016
nice stay”
nice stay
Anmeldt 08 juni 2016
6,0
MAHENDRA fra Mauritius
Rejsende alene
Superior Dobbelt eller med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juni 2016
nice stay”
nice stay
Anmeldt 08 juni 2016
8,8
Fantastisk
Bruce fra Australien
Rejsende alene
Deluxe Dobbelt
Boede 1 nat i maj 2016
Always good”
I have stayed a few times. For Singapore expensive market it is value for money. And great location.
Anmeldt 23 maj 2016
6,0
M.K fra Singapore
Par
Standard Enkelt
Boede 1 nat i april 2016
just another hotel”
just another hotel
Anmeldt 22 maj 2016
5,6
Audrey fra Singapore
Familie med store børn
Deluxe Dobbelt
Boede 3 nætter i april 2016
the good and bad”
negative 1) bed liner didn't manage to fully cover the mattress 2) the mirror, kettle and toilet roll holder have very obvious rust 3) the television only has 2 channels. don't even have the basic Singapore channel positive 1) is about 5 to 7 mins walk journey to mustafa (24hours) 2) 15 to 20 mins walk to little india mrt station 3) the housekeeping was very responsive
Anmeldt 03 maj 2016
9,2
Fremragende
YIYONG fra Malaysia
Rejsende alene
Standard Enkelt
Boede 1 nat i april 2016
very good hotel.. shall stay again”
Nice hotel.. rOOm very big and clean with the adequate facilities... Staff are helpful...
Anmeldt 02 maj 2016
6,4
Godt
MAHENDRA fra Mauritius
Rejsende alene
Superior Dobbelt eller med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i april 2016
NICE STAY”
GOOD LOCATION
Anmeldt 15 april 2016
6,8
Godt
MAHENDRA fra Mauritius
Rejsende alene
Standard Enkelt
Boede 2 nætter i april 2016
nice stay”
hotel well located
Anmeldt 09 april 2016
8,0
Fantastisk
sijo fra Indien
Par
Deluxe Dobbelt
Boede 1 nat i april 2016
good”
ok
Anmeldt 07 april 2016
7,0
Rigtig godt
MOHAMMAD fra Bangladesh
Forretningsrejsende
Standard Enkelt
Boede 3 nætter i december 2015
LOCATION”
LOCATION
Anmeldt 16 januar 2016
6,7
Godt
MAHENDRA fra Mauritius
Forretningsrejsende
Superior Dobbelt eller med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i januar 2016
NICE STAY”
LOCATION
NICE STAY
Anmeldt 14 januar 2016
7,0
Rigtig godt
MAHENDRA fra Mauritius
Forretningsrejsende
Superior Dobbelt eller med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i januar 2016
Nice stay”
Location
Good
Anmeldt 11 januar 2016
2,0
M.K fra Singapore
Rejsende alene
Superior Dobbelt eller med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i oktober 2015
Affordable, clean, comfortable”
Affordable, clean, comfortable
Affordable, clean, comfortable however lousy stupid reception
Anmeldt 25 november 2015
4,0
M.K fra Singapore
Par
Superior Dobbelt eller med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i november 2015
Affordable, clean, comfortable”
Affordable, clean, comfortable
Affordable, clean, comfortable
Anmeldt 25 november 2015
4,0
michael fra Singapore
Par
Superior Dobbelt eller med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i oktober 2015
uncomfort”
Requested for queen bedded.
Anmeldt 02 november 2015
4,0
Nur fra Singapore
Par
Deluxe Dobbelt
Boede 1 nat i oktober 2015
Comfortable”
Location clean comfortable
Anmeldt 23 oktober 2015
6,7
Godt
wilbert fra Australien
Familie med små børn
Deluxe Dobbelt
Boede 6 nætter i oktober 2015
Good place ”
Close to shop
It is good time
Anmeldt 16 oktober 2015
6,3
Godt
MAHENDRA fra Mauritius
Forretningsrejsende
Superior Dobbelt eller med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i september 2015
NICE STAY”
LOCATION
NICE STAY
Anmeldt 23 september 2015
6,3
Godt
MAHENDRA fra Mauritius
Forretningsrejsende
Superior Dobbelt eller med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i september 2015
Nice”
Location, nice staff and shopping
Very nice
Anmeldt 17 september 2015
4,7
Kajenthini fra Australien
Gruppe
Superior Dobbelt eller med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i august 2015
Tiny room great location for Little India shopping”
Location
Rooms are tiny!!!
Anmeldt 07 september 2015
2,3
Veerasingam fra Storbritannien
Forretningsrejsende
Deluxe Dobbelt
Boede 2 nætter i september 2015
Very poor”
Hotel has window facing Veerasamy road, and the bolt latches were rotten and it open and close for wind and making a lot of noise. very poor lighting inside the room and in the bathroom. The lighting is not enough to shave. I moved after two days to a different hotel
Anmeldt 05 september 2015
7,7
Rigtig godt
FAIZAL fra Malaysia
Familie med små børn
Superior Dobbelt eller med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i februar 2015
Pleasant, close to amenities, friendly staff”
location, food, transport
staff was the plus point here, they were helpful and professional, room is clean, worth the price value for money
Anmeldt 27 august 2015
7,7
Rigtig godt
James fra Australien
Rejsende alene
Standard Enkelt
Boede 2 nætter i august 2015
Great place to stay for 2 days in Little India”
Location. Simple and uncluttered. Staff helpfull
The girl on the desk was very helpful when I arrived as I needed an international ATM to pay taxi driver. The room was decent size for one person with a good bathroom... AND A DESK!!! always important. Window with shutters opening over the street was great (I don't think all rooms have external windows) and a good bed. A good place to stay in a great area. Thankyou.
Anmeldt 21 august 2015
6,0
MILOSZ fra Polen
Gruppe
Superior Dobbelt eller med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juli 2015
Another bunk in singapore”
Close to mrt
Anmeldt 08 august 2015
8,3
Fantastisk
Hamid fra Maldiverne
Familie med små børn
Deluxe Dobbelt
Boede 3 nætter i juli 2015
Hotel is ok if you only need a place for sleep.”
Location is good. Next to the hotel you can find dinning place. MRT two stations are nearby. Musthapha shopping is walking distance 5 to 10 minutes.
Anmeldt 01 august 2015
6,3
Godt
MAHENDRA fra Mauritius
Rejsende alene
Standard Enkelt
Boede 2 nætter i juli 2015
Nice stay ”
Location
Stayed many times
Anmeldt 29 juli 2015
6,3
Godt
MAHENDRA fra Mauritius
Rejsende alene
Standard Enkelt
Boede 2 nætter i juli 2015
NICE STAY”
GOOD LOCATION
STAYED MANY TIMES AT THIS HOTEL AND WILL STAY AGAIN
Anmeldt 24 juli 2015
5,3
Ram fra Indien
Familie med små børn
Deluxe Dobbelt
Boede 4 nætter i juli 2015
Overall good except for space”
Location,wifi,clean
God,but rooms are not spacious delux rooms not enough for a small family
Anmeldt 23 juli 2015
7,7
Rigtig godt
Liu fra Singapore
Par
Deluxe Dobbelt
Boede 1 nat i juli 2015
Last minute stay”
good location, big room, friendly staff
i got a room on the 3rd floor, street view. Aircon is great, spacious room, clean bathroom. TV doesn't have much channel other than the local ones. Bed is comfy. They might want to consider changing the pillows. Overall is a good stay. Will come here again. Kudos to the complimentary slippers and bathroom amenities. Some expensive boutique doesn't even provide slippers.
Anmeldt 21 juli 2015
6,3
Godt
Katrina fra Filippinerne
Par
Deluxe Dobbelt
Boede 4 nætter i juli 2015
Small but Comfy”
comfy bed, fast wifi, good hot shower
The hotel and rooms are small. we had to open our luggage in the entryway of the room cuz that was the widest part. The bathroom is a little cramped too. Wifi was fast so that's a plus. Not too noisy. If you turn off your aircondition it starts to smell like curry from the downstairs resto. indian restos in the area have good food. If you just need a place to sleep in that's secure and central, it's pretty good enough.
Anmeldt 07 juli 2015
7,7
Rigtig godt
Prakash fra Indien
Forretningsrejsende
Standard Enkelt
Boede 6 nætter i juni 2015
Value for Money Budget Hotel”
The location, the cleanliness & the excellent Internet
Was very comfortable across all the 7 days I stayed at the hotel. Will definitely visit again, specially if travelling alone. Cheers & keep up the good work... Santa Grand staffers.
Anmeldt 10 juni 2015
8,7
Fantastisk
WAN fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard Enkelt
Boede 1 nat i juni 2015
Good to stay for solo travelers”
Bathroom, bed
Anmeldt 05 juni 2015
6,3
Godt
Satish fra Indien
Familie med små børn
Deluxe Dobbelt
Boede 4 nætter i maj 2015
Good location But Small Rooms”
staff was courteous, location, good housekeeping
the only positive thing is the location in little india, ideal for shopping and indian food. The deluxe room is very very very small. No space to even keep legs. Family room is ok. but had to pay high price for upgrade
Anmeldt 01 juni 2015
4,7
Chee fra Singapore
Rejsende alene
Deluxe Dobbelt
Boede 1 nat i maj 2015
Not Good”
Location and that all
No Good.
Anmeldt 30 maj 2015
6,0
MAHENDRA fra Mauritius
Forretningsrejsende
Superior Dobbelt eller med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i maj 2015
nice stay”
good staff
will stay again
Anmeldt 20 maj 2015
6,0
MAHENDRA fra Mauritius
Forretningsrejsende
Standard Enkelt
Boede 2 nætter i maj 2015
nice stay”
good location
stayed many times and will stay again
Anmeldt 20 maj 2015
5,3
MAHENDRA fra Mauritius
Forretningsrejsende
Superior Dobbelt eller med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2015
Nice stay”
Location, dining and staff
Stayed many times this hotel and will come back again
Anmeldt 18 maj 2015
8,3
Fantastisk
Natasha fra Singapore
Par
Deluxe Dobbelt
Boede 3 nætter i april 2015
Recommended for Short Stay”
Value for money, fast wifi, easily accessible
Anmeldt 24 april 2015