Reservér nu: Seahorse Sipadan Scuba Lodge

Seahorse Sipadan Scuba Lodge Anmeldelser

Rigtig godt
Baseret på 65 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,5

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (65)Booking.com Anmeldelser (28)
7,5
Rigtig godt
Baseret på 65 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring6,7
Faciliteter6,4
Beliggenhed8,2
Værelseskomfort og kvalitet6,4
Service8,7
Værdi for pengene7,9
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
简体中文
日本語
Deutsch
mere
Sortér efter
Viser 57 verificerede gæsteanmeldelser
7,7
Rigtig godt
Yusoff fra Malaysia
Rejsende alene
Boede 3 nætter i februar 2014
Very nice people/staffs”
1)easy access 2)friendly staffs 3)cheap
Anmeldt 19 februar 2014
5,3
Kevin fra USA
Par
Boede 2 nætter i januar 2014
great but be warned”
the dock on the water, the sunset, the dive school and dive guys
great: all the rooms are on stilts over the water. a few steps away is the end of the dock, where you can see seastars below and jump off and swim around. you can see sipadan island, and the sunset was amazing. one of the guys plays acoustic guitar and sings. the girls make yummy snacks sometimes. the best part: one of the guys is a professional underwater cameraman, and he can make a video of your dive trip, the whole experience, including filming the underwater life, and make it all into a 15 minute video with music. really well done, made the whole experience worth it. the warning: the guys who run the place are all about in their 20s, they're friendly and funny, but they also stayed up late playing or listening to music while we were trying to sleep for the next morning's dive. the beds and shower were sub-par. the room had cockroaches and one of the other rooms had a rat. i could deal with all this, but my girlfriend couldn't bear it and we left after one night. another couple also left after just one night.
Anmeldt 15 februar 2014
8,3
Fantastisk
Weidong fra Kina
Rejsende alene
Boede 3 nætter i februar 2014
gr8 hotel by the seashore”
diving/snorkeling/sunset
the location of this hotel is super. u can easily go diving and snorkeling from this hotel. really nice and sunny stuff may help u by teaching u how to dive and snorkeling. u can even buy fresh seefood sold by island residents with really cheap price. moreover it has beautiful beautiful sunset.
Anmeldt 07 februar 2014
6,7
Godt
ramin fra Canada
Rejsende alene
Boede 4 nætter i november 2013
very basic rooms and food”
Staff, staff, staff
the place is very basic , with very simple accommodation means. The food was simple but good enough. no electricity during the day and no air conditioning at all, just fans. However the diving experience was nice (but could not dive in sipadan, no permits) and the staff were just great. they made me feel home. Very nice people, god bless them all. overall i had a relaxing time. the owner of the facility should invest a bit more to make the place better. and Agoda should not overcharge so much, lets see if you publish this.
Anmeldt 14 november 2013
3,7
Patricia fra Holland
Par
Boede 1 nat i september 2012
small hotel at water edge”
good location
the lodge is simple with very simple rooms attracting young travellers. The food is not briliant but ok and the rooms are very very basic. Around the place simple building works is going on and the lodge is situated at the edge of the poor village. Althogh the island is lovely, we were disappointed, nothing to do except diving and snorkeling, for which you are dependent on a boat service (at cost!).
Anmeldt 28 december 2012
7,0
Rigtig godt
Guo fra Kina
Familie med store børn
Boede 2 nætter i oktober 2012
Nice diving place, living place is so so”
Good place for diving/snurkling Good trainer
I thought it is a hotel bu after I arrived I realized that it is a snurkling/diving package. They take you to fantastic places to diving, snurkling, 2 times a day, and they provide full day's accomodation. The diving trainer is cute btw :)
Anmeldt 09 oktober 2012
8,3
Fantastisk
Ricardo fra Sverige
Rejsende alene
Boede 3 nætter i januar 2014
Enkelt och familjärt.”
Proffecionella dykinstruktörer. Familjära. Prisvärt. Älskvärt.
Seahorse är enkelt, billigt, rent och familjärt. Jag hade mycket trevligt. Det ligger på ön Mabul där dykning är i princip det ända man kan göra. Stränderna är små och skitiga. Dykningen ok. Sipadan en klass för sig. Annars väldigt skräpigt.
Anmeldt 11 februar 2014
10,0
Fremragende
Lisa fra Tyskland
Rejsende alene
Budget Enkeltværelse
Boede 6 nætter i december 2017
Ein Paradies auf Erden”
Das schönste Fleckchen Erde! Ich hoffe sehr bald wieder das vergnügen zu haben. Es wurde frisch renoviert. Das Personal, die Menschen vor Ort...unbeschreiblich. Das war Urlaub! Wer tauchen und die Seele baumeln, einfach mal abschalten möchte, der ist hier richtig! Die Jungs unterhalten einen sehr gerne mit Gesang. Das Essen ist wirklich klasse!
Anmeldt 04 februar 2018
3,0
Bastian fra Tyskland
Par
Boede 3 nætter i august 2015
Preis-Leistung stimmt überhaupt nicht”
Die Küchendamen waren sehr bemüht
Wir zahlten über 200 Euro für drei Nächte inkl. Transfer, der hinzus 1,5 Stunden dauerte und zurück gerade mal eine halbe Stunde aufgrund der Bootswahl. Dort angekommen hatten wir von morgens 7.30 Uhr bis abends 18.30 Uhr eine Dauerbeschallung von Kreis- und Motorsägen, sowie Schleifmaschinen und Gehämmere von der Baustelle gegenüber. Einzig in der Mittagspause war es ruhig. Die Mitarbeiter waren stets bemüht uns einfach zu ignorieren - ausgenommen die Küchendamen. Im "Bad" wuchs ein Pilz und roch es meist nach Urin. Die Zimmer wurden während unseres Aufenthaltes nicht gereinigt. Nach Toilettenpapier mussten wir selbst fragen. Direkt hinter dem "Hotel"steg befindet sich ein Fischerdorf und ein Friedhof sowie jede Menge Müll. Die Exkremente aller Bewohner sowie des Nachbarhotels werden einfach direkt ins Meer gelassen. Fazit: nie wieder
Anmeldt 21 august 2015
6,3
Godt
julieta fra Argentina
Par
Boede 1 nat i april 2015
chicken and rice”
puerta de entrada a sipadan
Mabul es una pequeña isla con un momnton de alojamientos de distintos precios. La isla no ofrece practicamente nada para hacer salvo buceo. El sea horse, es un sitio precio calidad aceptable. Su principal defecto es que de las 5 dias que estuvimos en la mayoria comimos pollo con arroz.... cocinado de identica forma. Deberian cambiar un pococ el menu, sobre todo en un lugar donde puedes comer pescados, frutos de mar frescos
Anmeldt 30 april 2015
5,6
robin fra Malaysia
Par
Boede 3 nætter i juli 2016
Teveel voor te weinig”
We hadden hier meer van verwacht. Eten en personeel was erg goed, maar qua activiteiten was er echt te weinig
Anmeldt 23 juli 2016
8,3
Fantastisk
Rodolphe fra Frankrig
Par
Boede 4 nætter i oktober 2013
Idéal pour amateurs de plongée”
ambiance, emplacement, activités.
L'ambiance est jeune est sympa. Ce n'est pas un hôtel de luxe mais pour le prix c'est très bien. Il n'y pas beaucoup de choses à faire sur cette île mis à part la plongée. Les repas sont copieux et traditionnels mais peu variés.
Anmeldt 21 oktober 2013
9,6
Fremragende
WEI fra Kina
Familie med store børn
Boede 5 nætter i februar 2017
很好,推荐”
在马布岛生活了一周,没必要住五星酒店,这里才是最佳选择,超赞
Anmeldt 22 maj 2017
8,4
Fantastisk
xuhua fra Kina
Gruppe
Standard Værelse
Boede 2 nætter i marts 2017
难忘的体验”
我们一行人呆在岛上三天二晚,真是一次美妙的体验,岛上每天有当地人划着渔船到酒店卖海鲜,非常便宜,酒店的厨房帮我们加工,口味蛮适合中国人的,店员非常热情,与他们一起渡过了愉快的三天,值得推荐,下次还会去的。
Anmeldt 27 marts 2017
8,4
Fantastisk
zeyi fra Kina
Familie med små børn
Standard Værelse
Boede 2 nætter i februar 2017
Fantastisk”
非常享受在岛上的几天,不同的生活体验,宁静淳朴的小岛,很舒服,生活条件和设施虽然比不上度假村,但是氛围很好,不同地方和国家的人聚在一起很热闹,让人放松。
Anmeldt 21 februar 2017
9,2
Fremragende
zeyi fra Kina
Familie med små børn
Standard Værelse
Boede 2 nætter i februar 2017
Fremragende”
非常难忘的三天两夜,虽然住宿条件比较有限,白天没有空调,用的水还是有点咸,但是这里的气氛非常好,员工都很热情,岛上居民还会划着小船来售卖便宜的海鲜,厨房可以代加工,晚上吹着海风很舒服,来自不同地方的游客聚在一起聊聊天也很惬意。
Anmeldt 21 februar 2017
8,0
Fantastisk
YING fra Kina
Par
Boede 1 nat i juni 2016
晚上看海比较舒服”
晚上看海比较舒服,但价格有点小贵,岛上资源比较匮乏,白天没电。
Anmeldt 07 juli 2016
7,6
Rigtig godt
Zhong fra Kina
Par
Boede 2 nætter i juni 2016
适合潜水的人去,比较便宜”
是一个水屋来的,整个公寓就在海边,直接可以下海游泳和浮潜,一日三餐都可以免费吃,不过不知道为什么人会很少。旁边另一家就非常多人。 房间没有空调,洗澡用的是过滤后的海水,还是咸的,洗完之后身上还会很黏。收费项目很多,比如来往的船票,潜水的录像和拍照,还有如果你买了游民的海鲜,拿给厨房去煮也要花钱。整个马布岛很小,买东西比较麻烦,也很贵。
Anmeldt 13 juni 2016
10,0
Fremragende
Rui fra Kina
Gruppe
Boede 1 nat i april 2016
很好”
教练都很好,但是没有人会中文,要把英语练好才好交流。单身女游客要注意了,小心不要爱上教练。。。。哈哈
Anmeldt 03 maj 2016
5,0
huafeng fra Kina
Rejsende alene
Boede 2 nætter i oktober 2014
太烂了”
没淡水,没电,没中文
Anmeldt 25 november 2014
8,7
Fantastisk
CUIHONG fra Kina
Familie med små børn
Boede 2 nætter i september 2014
合适家庭旅行”
服务不错,收费合理,地理位置也不错。
感觉服务不错,收费合理,难得住在海边早晚都有潮起潮退,可以捡海星海胆,还有现抓的海鲜卖,当然都是外国人价格,但是可以谈,比在沙巴吃海鲜便宜很多。酒店可以帮加工,收加工费。
Anmeldt 01 oktober 2014
7,3
Rigtig godt
yanping fra Kina
Familie med store børn
Boede 2 nætter i august 2014
友好、感受当地风土人情”
教练友好,感受当地风土人情,价格便宜
教练友好,感受当地风土人情,吃住一般,价格便宜,住马布岛上
Anmeldt 03 september 2014
8,0
Fantastisk
Miss fra Kina
Familie med små børn
Boede 2 nætter i januar 2014
浮潜很方便,出门就成,景色也很棒”
非常休闲随意,服务不错,价格适中,位置较好
整体很棒,只是入夜后,老鼠、蟑螂、各种飞的、爬的都出动啦,要有心理准备
Anmeldt 17 juni 2014
8,0
Fantastisk
bella fra Kina
Familie med små børn
Boede 4 nætter i juli 2013
位置较佳,性价比高”
位置较佳,性价比高,服务不错
就在海边上,位置较佳,性价比高,服务不错。出海方便,就是离镇中心有些距离,如果要到镇上吃东西就不方便了,远。酒店的早餐不错,但晚餐没试过,不知道如何。不过酒店后面追浪潜店附有餐厅,可以去那里就餐,相对近些。
Anmeldt 19 februar 2014
8,3
Fantastisk
yifeng fra Kina
Par
Boede 2 nætter i februar 2014
酒店感觉很不错,关键是那里的工作人员都非常好。住得很惬意。。每天在酒店露台看海发呆也是一种享受。”
工作人员态度好,在海边,吃得不错
三餐很棒,海鲜很实惠。没事不仅可以游泳,还可以漫游海岛。开心的假期。接送服务很不错,让人放心。潜水的地点丰富多彩。员工态度很好。只是自己的英文不好,没办法跟更多的人好好交流,不然会是一件更好玩的事。希望下次还能够到那里玩。
Anmeldt 19 februar 2014
8,0
Fantastisk
bella fra Kina
Familie med små børn
Boede 4 nætter i juli 2013
比较舒适”
位置不错,态度良好,早餐丰富
感觉不错,比较舒适,位置不错,态度良好,早餐丰富,价格相对便宜,只是出海麻烦些,没有直接住岛上方便。但镇上潜店也有很多选择,就是价格不便宜。
Anmeldt 29 oktober 2013
6,7
Godt
ying fra Kina
Familie med store børn
Boede 2 nætter i september 2013
接待处不太好找略周折”
服务、三餐、
工作人员都十分热情友好,潜水教练BEN很热心还有免费载我们去马布岛周边浮潜,当时因为航班延误了一天,老板免费给我们顺延了一天。背包客栈,环境比不上大酒店舒适,好在比较安静,门外就是大海白天玩水,夜晚可以坐在门前露台看星星。
Anmeldt 04 oktober 2013
7,7
Rigtig godt
bella fra Kina
Familie med små børn
Boede 4 nætter i juli 2013
很方便”
位置好,景观好,交通便利
位置好,景观好,交通便利。不过亚高达定的价格太贵了,人家只是100马布一天的房间,亚高达卖到了一两千人民币一晚,让我这个老客户心里很不爽啊。并且是和朋友一起去定的,我都没办法和朋友解释了,失败!
Anmeldt 09 august 2013
4,3
Yuet fra Kina
Rejsende alene
Boede 1 nat i september 2014
食物一般,不可有要求”
準時
一般不可有要求,3日兩夜里面每位一塊魚
Anmeldt 10 september 2014
4,0
MAMI fra Japan
Par
Standard Værelse
Boede 4 nætter i august 2017
もう2度と泊まりたくありません”
海に面してはいますが、壁は薄く、バスルームには穴が開いていました 夜にネズミが部屋に入ってきて、お菓子のビニールをかじっている音が。。。 スタッフは愛想が良いですが、この設備に対してとても納得のいく値段ではありませんでした。 日中は電気がつきません。 ご飯もイマイチでした
Anmeldt 21 august 2017
8,7
Fantastisk
SATOSHI fra Japan
Par
Boede 2 nætter i januar 2016
宿はとてもいい”
フレンドリー、美味しい食事、景色
三食の食事、おやつ、美味しかったです。リーズナブルな宿です。スキューバはしませんでしたが、シュノーケリングは2度、海は綺麗でした。50リンギットは安いです。 隣でビール売ってます。出て右に5分歩くと静かな大きなリゾートがあるのでそこでゆっくり出来ます。ただビールは34! 両隣りの宿がすぐ目の前なので、結構賑やかです。島は島民で溢れています。
Anmeldt 19 januar 2016
7,7
Rigtig godt
Natsue fra Japan
Rejsende alene
Boede 3 nætter i september 2015
スタッフがフレンドリーでダイビングサービスもあり”
シパダン島へ行けます、水上コテージ、スタッフがとても親切です
シパダンは入島制限があり無理かと思いましたが、たまたまキャンセルがでたのか、1日だけ行くことができ素晴らしい思い出になりましたが、料金は高かったです、宿泊費は安いと思います。3食、おやつつき、近くにレストランはありませんが、食べることには不自由しませんでした。ダイブショップが併設されていて、目の前が海です。ホットシャワーはありません。ドミトリーでしたが、ほとんど一人でしたので、十分でした。スタッフが皆ローカルの方でとても親切で楽しく滞在することができました。
Anmeldt 02 oktober 2015
9,0
Fremragende
Iwabuchi fra Japan
Rejsende alene
Boede 1 nat i august 2015
最高に快適に過ごせました”
スタッフ 場所 ダイビング
とにかく値段だけで選びましたが、最高の選択でした。スタッフがフレンドリーで毎日楽しく過ごせました。 ダイビングもいろいろなとこにいけ、インストラクターも丁寧に教えてくれて安心してダイビングがらできました。
Anmeldt 31 august 2015
9,6
Fremragende
Larisa fra Rusland
Par
Boede 4 nætter i december 2016
Fremragende”
Очень понравилось пребывание в этом отеле. Персонал приветливый и заботливый. Полный пансион, на полдник вкусная выпечка. Спасибо девочкам! Море - купайся, сколько хочешь! Прямо под тобой плавают змейки, скаты и др.. Дайвинг по 100 MYR за погружение: четыре раза ныряли, и всегда встречались с черепахами, не говоря уже о большом количестве и разнообразии подводного мира. Одно только но: мыши по ночам бегают. Поскольку с этим ничего не поделать, махнули рукой и спали в берушах, чтоб не слышать шорох (если следующий раз поедем на Мабул, прихватим с собой монтажную пену, чтоб дырки запенить в номере!). Остальное всё отлично: встретили, доставили, проводили! Спасибо!
Anmeldt 16 marts 2017
9,2
Fremragende
Marek fra Polen
Familie med store børn
Boede 2 nætter i juli 2016
Przepiękne polozenie”
Super położenie. Wspaniała pomocna i kompetentną obsługa. Możliwość nurkowania i snorklowania w jednych z najlepszych miejsc nurkowych na świecie.
Anmeldt 30 juli 2016
8,4
Fantastisk
Chuang fra Taiwan
Familie med store børn
Boede 3 nætter i februar 2016
堪稱馬布島最便宜,供三餐”
不適合住慣飯店的朋友
Anmeldt 02 februar 2017
8,0
Fantastisk
Chuang fra Taiwan
Familie med store børn
Boede 3 nætter i februar 2016
Amazing experience ”
附三餐,亦可向船屋外隨機出現的當地漁民購買海鮮請店家料理(RM20/dish)或至村莊體驗當地窮苦居民的飲食(燒烤.魚蛋)。深潛需由店家付費出船,浮潛若自備裝備可步行前往
Anmeldt 11 februar 2016