Fremragende 9,1
baseret på 1187 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fremragende



baseret på 1187 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,4
  • Faciliteter 9,1
  • Beliggenhed 9,7
  • Værelsets komfort/standard 9,2
  • Service 9,1
  • Værdi for pengene 8,4
  • Mad/spisning 8,5
Sortér efter

Wai fra Hongkong
Familie med store børn
Executive
Boede 2 nætter i juli 2016
Good hotel!! Must-stay hotel in Bkk
The hotel got a excellent location! It just 1min way from Siam paragon. If you may want to do a lot of shopping in Bangkok, it fits you! But it is far away from watergate, so it may be a bit hard for you to enjoy chicken rice at night😂. The swimming pool is quite small in a sense. The service is good.
Anmeldt 08 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hon fra Hongkong
Par
Deluxe Residens
Boede 2 nætter i august 2016
Good time !
Overall it's a very good experience to stay in this hotel ! Very good location and nice swimming pool ! The room is nice and clean and the staff there are all very polite and welcoming ! Definitely will go back again !
Anmeldt 05 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jo fra Australien
Rejsende alene
Executive
Boede 3 nætter i juli 2016
Great Hotel...
Perfect location, great staff very helpful couldn't do enough for us with useful tips and information on tours. Would definitely stay here again
Anmeldt 04 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Nguyen fra Venezuela
Familie med små børn
Deluxe Residens
Boede 1 nat i juli 2016
Not quite as expected
The staff are very nice and efficient they gave us a room on high floor and big bed we appreciate it. However the pool landscape is boring, breakfast has variety but depressing not relaxing to sit and enjoy because the restaurant in Royal wing too small and stuffy and noisy. Location is great but there are many nicer and more value hotels to stay in bangkok.
Anmeldt 04 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ho fra Hongkong
Rejsende alene
Premier
Boede 3 nætter i juli 2016
Family
N/A
Anmeldt 23 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

akasyah fra Indonesien
Familie med små børn
Deluxe Residens
Boede 3 nætter i juli 2016
good location
good location.niceswimming pool. but the front desk lady is not a very good one. she is not welcome us in a good way during my check in. making it all difficult. I already paid the room via agoda and she made a big guarantee on my credit card.the restof the hotel expirience was good
Anmeldt 23 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

akasyah fra Indonesien
Familie med små børn
Deluxe Residens
Boede 3 nætter i juli 2016
good hotel
already gavemu review
Anmeldt 23 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

weng fra Macao
Par
Premier
Boede 1 nat i juli 2016
service good and comfortable room, surprise gift
I find form internet they will have the welcome drink when you check in, but may be this time we are late to check in, so we miss. all of the service and facility are good, I want to try their breakfast boz I heard that is famous but we no time to try this time, the swimming pool good and our room also, the mini bar in room all of the item is free and have welcome fruit in room :) we try the michelin restaurant in kempenski, the food and atmosphere are very good.
Anmeldt 20 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

eleanora fra Indonesien
Forretningsrejsende
Deluxe Residens
Boede 1 nat i juli 2016
Near shopping mall
Love!
Anmeldt 19 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SangJoon fra Sydkorea
Par
Premier
Boede 1 nat i juli 2016
Good
Location was perfect. Nothing bad.
Anmeldt 18 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: