Se alle 2.644 ejendomme i Kuala Lumpur.
Sky Star Hotel
Se flere billeder
Lobby
Se flere billeder
Hotellet indefra
Se flere billeder
6,5 God gæstebedømmelse
Se alle anmeldelser

"Second time stay here. Book package include transport from A..."

TAYMalaysia
Se flere billeder
6,9 Placeringsbedømmelse
Se kort
Se alle 33 billeder
6,9Beliggenhed
  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • aircondition

  • roomservice [24 timer]

  • lufthavnstransport

Bliv medlem nu og få straks op til 30% rabat med Agodas Medlemstilbud!
Premium Deluxe med 2 enkeltsenge (Premium Del...
  • 12 m²
  • ikke-rygerværelser
  • 2 enkeltsenge
Indtast datoer for at se priser
Standard Queen Værelse (Standard Queen Room)
  • 13 m²
  • bruser
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Premier familie-værelse (Premier Family Room)
  • 20.43 m²
  • ikke-rygerværelser
  • 2 dobbeltsenge
Indtast datoer for at se priser
Superior Queen Værelse (Superior Queen Room)
  • 13 m²
  • ikke-rygerværelser
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Premium Deluxe King
  • 18 m²
  • ikke-rygerværelser
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Standard Dobbeltværelse (Standard Double Room...
    Indtast datoer for at se priser

    Afstande og vigtige steder

    • Nærliggende lufthavne
      • 7 km
      • Kuala Lumpur Internationale Lufthavn (KUL)
      • 10 km
      • Kuala Lumpur International Lufthavn 2
    • Bus- og togstationer
      • 2,5 km
      • ERL Station - Salak Tinggi
      • 6 km
      • ERL Station - KLIA
    • Hospitaler og klinikker
      • 1 km
      • Klinik Nur Qaseh
    • Dagligvarebutikker
      • 1 km
      • 7 Eleven
    • Hævning af kontanter
      • 150 m
      • ATM

    Mere om Sky Star Hotel

    En oversigt

    Vis mere

    Hvad de tilbyder

    Vis mindre

    Politikker

    Vis mere

    Brugbare oplysninger

    Vis mere

    Verificerede kundeanmeldelser

    Agoda Anmeldelser (411)
    Booking.com Anmeldelser (536)

    3,6

    Sortér efter rejsetype
    • Hotellets stand/rengøring 6,4
    • Faciliteter 6,2
    • Beliggenhed 6,9
    • Værelseskomfort og kvalitet 5,9
    • Service 6,7
    • Værdi for pengene 7,1
    • Hotellets stand/rengøring 6,3
    • Faciliteter 5,9
    • Beliggenhed 6,4
    • Værelseskomfort og kvalitet 5,8
    • Service 6,5
    • Værdi for pengene 6,8
    • Hotellets stand/rengøring 6,3
    • Faciliteter 5,7
    • Beliggenhed 6,9
    • Værelseskomfort og kvalitet 5,9
    • Service 6,5
    • Værdi for pengene 6,8
    • Hotellets stand/rengøring 6,5
    • Faciliteter 6,8
    • Beliggenhed 6,6
    • Værelseskomfort og kvalitet 5,4
    • Service 7,1
    • Værdi for pengene 7,1
    • Hotellets stand/rengøring 6,3
    • Faciliteter 6,4
    • Beliggenhed 7,4
    • Værelseskomfort og kvalitet 6,4
    • Service 6,8
    • Værdi for pengene 7,4
    • Hotellets stand/rengøring 6,1
    • Faciliteter 5,8
    • Beliggenhed 6,5
    • Værelseskomfort og kvalitet 6,8
    • Service 6,3
    • Værdi for pengene 7,2
    • Hotellets stand/rengøring 6,9
    • Faciliteter 6,7
    • Beliggenhed 7,4
    • Værelseskomfort og kvalitet 6,3
    • Service 7,1
    • Værdi for pengene 7,7
    Leveret af verificerede gæster fra Agoda
    Filtre

    Anmeldelsessprog
    • English
    • Bahasa Malaysia
    • Bahasa Indonesia
    • 简体中文
    • 日本語
    • Français
    • ภาษาไทย
    • 한국어
    • Español
    • Русский
    • Deutsch
    • Italiano
    • العربية
    • 繁體中文 (台灣)
    mere mindre

    Værelsestype
    • Superior Queen Værelse
    • Premium Deluxe King
    • Premium Deluxe med 2 enkeltsenge
    • Premier familie-værelse

    Sortér efter
    Viser 344 verificerede anmeldelser
    • ryd alle

    7,6
    TAY fra Malaysia
    Par
    Superior Queen Værelse
    Boede 1 nat i juni 2017
    Worth Money and convenient transport”
    Second time stay here. Book package include transport from Airport to Hotel, and Hotel to airport. Worth what you pay.
    Anmeldt 02 juli 2017
    Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
    5,2
    hassim fra Malaysia
    Par
    Premium Deluxe King
    Boede 2 nætter i juni 2017
    Hotel with crocroaches”
    The hotel is near to KLIA & food courts is available nearby. However, there are crocoaches in the room, for entertainment you can only watch programmes on TV1 & TV2; fox movies stops unexpectedly and you have to pay additional rm5 per night for each additional pillow.
    Anmeldt 02 juli 2017
    Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
    4,8
    loh fra Malaysia
    Familie med små børn
    Premier familie-værelse
    Boede 1 nat i maj 2017
    Acceptabel”
    nothings to eat nearby except you want limited choices . suggested to take your meal in the airport before call the hotel to fetch you. book with agoda website to get the airport to hotel services with just little pay.
    Anmeldt 22 juni 2017
    Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
    3,2
    Candice fra Malaysia
    Par
    Premium Deluxe King
    Boede 1 nat i juni 2017
    Not Recommended To Stay.”
    The hotel room is very poorly hygienic and is a old hotel. Toilet is very dirty and on the ceiling of the paint are off. There are fleas and small cockroaches on the bed and pillow. Cabinets also have small cockroaches and insects. Location is about 15min to the Airport. Shuttle Bus is a person who needs to pay RM5 but need to wait fifteen minutes will arrive. In general it is not recommended to stay at this hotel.
    Anmeldt 18 juni 2017
    3 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du? |
    10,0
    Jackqueline fra Filippinerne
    Par
    Premium Deluxe King
    Boede 1 nat i juni 2017
    Comfortable ..superb transport from airport...friendly staffs”
    The airport pick up is so worth the stay..they only charge 5 rm for guest and picked us up late hour of the night..so we feel safer and secured..they also send us back to the airport same charge...the feel of safety and worry free stay when you just wanna stay and rest for your next flight..this hotel near to the airport offers affordable but good service...kudos to all the staff..
    Anmeldt 11 juni 2017
    1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du? |
    4,0
    Seelah fra Malaysia
    Rejsende alene
    Premium Deluxe King
    Boede 2 nætter i maj 2017
    Feel cheated ”
    I booked sky star hotel just because they are providing free airport transfer. Howeverl I charged for extra 35 ringgit from hotel to bandar baru salak tinggi. It's just took 3 min from hotel to that particular location. If they charged me for 10 batt. I'm happily will pay. But 35 is damn expensive. It's not worth for staying in your hotel. They have charged 35. It's consider their fare from klia to their hotel. If I took bus or meter taxi also it's won't caused me this much. I'm seriously disappointed with their service. No service mind at all. Might be agoda need to take note on this.
    Anmeldt 09 juni 2017
    Dear Ms. Seelah, We’re sorry you were unhappy - we’ll work hard to fix the issue you experienced. Thanks for letting us know. The charges breakdown as follows: Return transfer to and fro Bandar Baru Salak tinggi RM 2 Shuttle transfer 2 pax RM 10. Total charges RM 35. we can assured that you were not cheated by us. Please do contact us should you have any queries. Regards, Jegan.
    Besvaret 18 juni 2017
    Vis mere
    Sky Star Hotel
    1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du? |
    4,4
    Liang fra Malaysia
    Familie med store børn
    Premier familie-værelse
    Boede 1 nat i maj 2017
    Bed Bugs....”
    Not going to stay or recommend to my friend due to terrible cleanliness....Been bitten by bed bug
    Anmeldt 06 juni 2017
    Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
    6,8
    Daisy fra Malaysia
    Par
    Superior Queen Værelse
    Boede 1 nat i januar 2017
    good”
    near to airport
    Anmeldt 05 juni 2017
    1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du? |
    9,2
    SARAH fra Malaysia
    Gruppe
    Premium Deluxe King
    Boede 1 nat i maj 2017
    Room clean ”
    Just for overnight for transit! Okay for stay and hotel staff is friendly! Good!
    Anmeldt 02 juni 2017
    Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
    6,4
    Sharon fra Australien
    Par
    Premium Deluxe King
    Boede 1 nat i maj 2017
    Godt”
    For a layover it was ok, it wasnt near any shops except a small takeaway store.
    Anmeldt 01 juni 2017
    Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |


    1

    Vælg bonusordning

    PointsMAX
    Sprog
    Bonusordning A Bonusordning A
    Bonusordning B

    Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

    2

    Vælg pointtilbud

    Hotelværelse A
    Værelsesoplysninger
    Tjen
    5.000 point

    Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

    3

    Indtast medlems-ID

    Land i pas
    Medlemskabs-ID
    1234

    Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

    Start her og vælg din foretrukne ordning:
    Vælg dine rejsedatoer for at se priser Nej tak, det gør jeg senere >
    <Forrige
    Juli 2017
    MaTiOnToFr
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31      
    Næste>
    August 2017
    MaTiOnToFr
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031