Rigtig godt 8,0
baseret på 920 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 920 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,5
  • Faciliteter 7,7
  • Beliggenhed 7,7
  • Værelsets komfort/standard 8,5
  • Service 8,4
  • Værdi for pengene 8,4
  • Mad/spisning 6,8
Sortér efter

Thoa fra Australien
Gruppe
Deluxe med 1 soveværelse
Boede 1 nat i august 2016
Location/cleanliness/professional
Staff helpful and friendly from Housekeeping to reception/security guards. Room spacious and spotless. Room service response fast at request. Will stay again .
Anmeldt 29 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

WONMIN fra Sydkorea
Forretningsrejsende
Executive-lejlighed med 3 soveværelser (6 voksne) Renoveret værelse
Boede 4 nætter i august 2016
Good
Except Breafast
Anmeldt 28 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

PAUL fra Australien
Forretningsrejsende
Deluxe med 1 soveværelse
Boede 2 nætter i august 2016
Good place for family
Breakfast shouldn'
Anmeldt 16 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Insuk fra Sydkorea
Forretningsrejsende
Lejlighed med 3 soveværelser
Boede 3 nætter i juli 2016
Good
Very good
Anmeldt 04 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Anh fra Vietnam
Familie med små børn
Renoveret Executive-lejlighed med 2 soveværelser
Boede 5 nætter i juni 2016
Good
Good
Anmeldt 30 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

henning fra Danmark
Familie med store børn
Lejlighed med 3 soveværelser
Boede 3 nætter i juli 2016
Nice big appartment
Use it if u have +2 kids
Anmeldt 29 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Dale fra USA
Familie med små børn
3-værelses executive-lejlighed (5 voksne)
Boede 2 nætter i juli 2016
Lots of space
The ongoing renovations have improved the properties overall appeal and when completed will make it an even more attractive option for a family stay in HCMC. This was my second stay here and it was much better. Breakfast is adequate, but selections are a bit limited.
Anmeldt 28 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

king fra Malaysia
Familie med små børn
Premier med 2 soveværelser
Boede 3 nætter i juli 2016
Nice hotel
The bell boy service very good! The receptionist is very helpful and friendly! Room very clean! But one problem is nearby hotel don't have restaurant and shops !
Anmeldt 22 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Angela fra Singapore
Gruppe
Premier med 2 soveværelser
Boede 3 nætter i juli 2016
Apartment
The apartment is spacious and well equipped with kitchen ware.
Anmeldt 20 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Edmond fra Malaysia
Par
Premier med 2 soveværelser
Boede 3 nætter i maj 2016
Value For Money
Great value for money because the 3-bedroom apartment was huge and fully equipped. It had everything, full kitchen and even with washing machine. Front desk and maintenance staff was very helpful and friendly. Only slightly spoiled by the poor service at the restaurant. Neighborhood was relatively peaceful and quiet. Easy to get taxis but no convenience stores nearby.
Anmeldt 19 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: