Fantastisk 8,1
baseret på 233 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 233 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,8
  • Faciliteter 7,8
  • Beliggenhed 7,4
  • Værelsets komfort/standard 8,6
  • Service 8,7
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 6,8
Sortér efter

WAI fra Singapore
Forretningsrejsende
Studio executive
Boede 1 nat i september 2015
Fantastic
Service level of staff
Absolutely no complains whatsoever. Good experience
Anmeldt 06 oktober 2015

Viet fra Vietnam
Forretningsrejsende
Studio executive
Boede 2 nætter i oktober 2015
Nice hotel, clean, near my event location
Nice, nice staffs, luxury
I just stayed here for 2 days during my business trip. It's good.
Anmeldt 05 oktober 2015

Vincent fra Singapore
Forretningsrejsende
Studio executive
Boede 2 nætter i september 2015
Comfort, value for money.
Comfortable room, Nice Gym and right beside Cafe
its is relatively comfortable, staff is courteous and nice gym with city view
Anmeldt 23 september 2015

GOH fra Singapore
Forretningsrejsende
Studio executive
Boede 4 nætter i september 2015
Recommended Hotel stay in Hanoi
Good Value for money for business and family stay
Room was clean and very spacious and comfortable place to stay. Food quality may need to improve.
Anmeldt 20 september 2015

Rumi fra Japan
Forretningsrejsende
Deluxe med 1 soveværelse
Boede 2 nætter i september 2015
Very polite and friendly staff
Staff/Facility/Location
Very comfort stay with polite and friendly staff. Room is very clean and tidy and all staff are friendly and trying very hard to comfort the guest. I sure will come back here again.
Anmeldt 16 september 2015

lim fra Vietnam
Forretningsrejsende
Studio executive
Boede 5 nætter i september 2015
convient for long term business traveller
Location, room facility, staff
The hotel breakfast choice are very limited, but all room attached with kitchen, and wash machine is very convient for those long term traveller.
Anmeldt 13 september 2015

Ratchai fra Thailand
Forretningsrejsende
Studio executive
Boede 4 nætter i september 2015
Value with service and facilities
Reasonable price, good food, good facility
Anmeldt 11 september 2015

Ervina fra Singapore
Forretningsrejsende
Deluxe med 1 soveværelse
Boede 1 nat i august 2015
Fabulous
Staff friendly, clean and good venue
Anmeldt 31 august 2015

Christine fra Singapore
Forretningsrejsende
Studio executive
Boede 1 nat i august 2015
Short but pleasant stay
Staff, Comfort and Amenities
Very satisfying and will likely to rebook for future business visits
Anmeldt 18 august 2015

Sami fra Thailand
Par
Studio executive
Boede 1 nat i august 2015
kind staff nice service love breckfast nice pool
speak English, nice room,comfor
NIce hotel Staff speack English,nice room pool breackfast everything perfect.. will back again if we have chance.
Anmeldt 08 august 2015


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: