Fantastisk 8,1
baseret på 233 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 233 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,8
  • Faciliteter 7,8
  • Beliggenhed 7,4
  • Værelsets komfort/standard 8,6
  • Personalet 8,7
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 6,8
Sortér efter

Lim fra Singapore
Forretningsrejsende
Deluxe med 1 soveværelse
Boede 4 nætter i juli 2015
Alex Lim
Comfort Room , Cleanliness , Good Wifi
Good stay as overall are good
Anmeldt 25 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Iwan fra Indonesien
Forretningsrejsende
Deluxe med 1 soveværelse
Boede 1 nat i juli 2015
Clean big room
Near to my customer's office.
It was my second. And I like to stay here. Friendly staff, big and clean room
Anmeldt 23 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Trung fra Vietnam
Rejsende alene
Studio executive
Boede 2 nætter i juni 2015
nice place, small bathroom though.
bed, location, breakfast
spacious room but bathroom a little too small for my taste. could better with better wifi range
Anmeldt 07 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chia fra Singapore
Forretningsrejsende
Studio executive
Boede 2 nætter i april 2015
Nice residence, but not a very good location
Services, Room and comfort
Good services from the staffs, and the room is really comfortable and big.
Anmeldt 05 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CY fra Singapore
Forretningsrejsende
Studio executive
Boede 1 nat i januar 2015
Convenience, Comfortable, Nice
Comfortable room, good language skill staff, central location.
The room was really large and comfortable. It is also centrally located in Hanoi near to supermarket. Transportation was available from the hotel to access to any parts of Hanoi city and the airport. Staffs were good in English language.
Anmeldt 02 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Robert fra Tyskland
Rejsende alene
Studio executive
Boede 1 nat i december 2014
All good
Cleaness, Spa, Room Confort
All good
Anmeldt 23 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hyojin fra Sydkorea
Forretningsrejsende
Deluxe med 1 soveværelse
Boede 1 nat i december 2014
money.family mind
samsam
No probrem
Anmeldt 18 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Clayton fra Canada
Par
Studio executive
Boede 1 nat i december 2014
Exceptional Customer Service
the staff
We thoroughly enjoyed somerset we ended up staying there a second time on our way back through Hanoi! The staff went above and beyond to make sure we were taken care from the reception to concierge everyone was exceptional!
Anmeldt 12 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ken fra Holland
Forretningsrejsende
Studio executive
Boede 2 nætter i november 2014
Great location in Hanoi
Nice hotel, clean, and centrally located
The Hotel was great, good facilities. The breakfast was at Highland coffee next door, I believe one can just order the breakfast instead of including this into the room fee. Good choice!
Anmeldt 04 december 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wen fra Malaysia
Par
Studio executive
Boede 4 nætter i november 2014
Awesome
Excellent
excellent services provided. Great food and good value for money. The location is abit far from city center, however you can reach easily by bus. Bus quite frequent drive you to the old quarters. There is supermarket near by, it is walking distance around 5mins.
Anmeldt 09 november 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: