Fantastisk 8,1
baseret på 238 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

baseret på 238 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,8
  • Faciliteter 8,1
  • Beliggenhed 7,5
  • Værelsets komfort/standard 8,6
  • Service 8,7
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/måltider 6,8
Sortér efter

Chao fra Taiwan
Familie med små børn
Executive med 2 soveværelser
Boede 2 nætter i marts 2016
comfortable residences
Anmeldt 19 marts 2016

Wee fra Singapore
Deluxe med 1 soveværelse
Boede 3 nætter i februar 2016
Very nice hotel
I love the hotel and the apartment I stay was great is not the first time I stay there
Anmeldt 16 marts 2016

Teik fra Malaysia
Studio executive
Boede 2 nætter i januar 2016
business trip
- clean and tidy and comfort room - friendly staff - nice house keeping service - surrounded with restaurant, cafe and market
Anmeldt 24 januar 2016

Thi fra Frankrig
Studio executive
Boede 8 nætter i januar 2016
Wonderful stay
helpful staff, feel like at home, high standing
Wonderful stay at Somerset Hoa Binh! It was the first time and I really enjoyed this residence. Sure that I'll come back. I didn't take my breakfast at the residence; but that would be great if the residence offers also full breakfast inside and not out of the hotel.
Anmeldt 19 januar 2016

Gabrielle fra New Zealand
Deluxe med 1 soveværelse
Boede 4 nætter i april 2015
Pleasant stay
Space, quietness & staff
Away from the busyness of the city centre, this is the newest Somerset in town. It offers peace and quietness. The staff is very friendly and helpful. Food is not their strength.
Anmeldt 12 januar 2016

ANDREW fra Sydkorea
Rejsende alene
Studio executive
Boede 3 nætter i november 2015
smoking smell, bad breakfast, bad location
Once I arrived the hotel, there is nothing around the hotel except KFC and Highland coffee shop (later I realized the coffee shop provided the breakfast of the hotel). When I asked reception a pain killer during the check-in, they didn’t have any first aid kit. Later they explained a breakfast promotion and made me buy it which was full of regrets later... The floor and Room were full of smell of smoking.. The massager on 4th floor has lack of knowledge of the technics.
Anmeldt 08 december 2015

LIEM fra Vietnam
Deluxe med 1 soveværelse
Boede 1 nat i november 2015
Nice place to stay
Comfort, nice view and cleanliness
It is very comfortable, easy to get taxi, close to supermarket and there are so many restaurant and coffe shop around.
Anmeldt 11 november 2015

Huong fra Vietnam
Studio executive
Boede 3 nætter i oktober 2015
great cosy place
location, location, room space
Anmeldt 03 november 2015

Huong fra Vietnam
Studio executive
Boede 3 nætter i oktober 2015
Nice stay
Location, room space, availability
Anmeldt 29 oktober 2015

ICHIRO fra Japan
Studio executive
Boede 2 nætter i oktober 2015
Good hotel
Good room, Good restaurant, Good Staffs
I recommend this hotel especially for Japanese people. You can find two Japanese restaurant in this block.
Anmeldt 27 oktober 2015


Vælg bonusordning

Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.


Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.


Indtast medlems-ID

Land i pas

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: