Reservér nu: Spacepod@SG

Fantastisk
Baseret på 60 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
8,8
92% vil anbefale ejendommen til en ven

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (60)Booking.com Anmeldelser (129)
8,8
Fantastisk
Baseret på 60 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring8,4
Faciliteter8,1
Beliggenhed9,2
Service9,1
Værdi for pengene9,0
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
繁體中文 (香港)
简体中文
Tiếng Việt
mere
Værelsestype
Superior Space Kabine
Space Dobbeltkabine
Sortér efter
Viser 38 verificerede gæsteanmeldelser
8,0
Fantastisk
Niki fra Malaysia
Rejsende alene
Boede 4 nætter i marts 2018
Greats Experience with Spacepod!!!”
Great Location very near Kallang MRT Station. Staff is very friendly. Room and toilet is clean. A reading lamp , side blue lamp n mirror lamp(can change the 7 color mode), 2 pillows, a comforter, 2 USB socket for you to charge your phone only.a side locker(can put shoes and small bags). The spacepod size was bigger than I had expected.Free breakfast is moderate: a spread of peanut, chocolate, butter and jams, white bread,corn flake, milk, coffee, cereals, tea, milk tea. u can make urself an egg with the small fying pan. There is no hanger for u. got 3 toilets share for female n male, no separate.
Anmeldt 16 marts 2018
8,4
Fantastisk
chin fra Indonesien
Gruppe
Superior Space Kabine
Boede 1 nat i marts 2018
ugly outside cozy inside”
near with kallang MRT, the girl staff was really kind and always smile.
Anmeldt 03 marts 2018
10,0
Fremragende
Sheena fra Filippinerne
Par
Space Dobbeltkabine
Boede 3 nætter i februar 2018
Very Nice”
It feels like you are in a galaxy. All their employees are very friendly and accommodating (front desk and laundry). Price is good since you can have unlimited breakfast (milk, coffee, spreads and bread). You can use the fridge and washing machine. The place is very clean. Though they have common toilet and bathroom, it is very clean. In every room there's about 5-8 galaxy capsules. So it is more like common room but they have lockers for important stuff you have. Overall, very nice experience that we extended for another day. 😊
Anmeldt 02 marts 2018
9,6
Fremragende
Henricus fra Holland
Par
Space Dobbeltkabine
Boede 2 nætter i april 2018
Only a pod is yours, but it almost feels like a room”
New, good location, nice price, shared bathroom (3) is not a problem for us.
Anmeldt 14 maj 2018
7,6
Rigtig godt
lingna fra Kina
Rejsende alene
Boede 1 nat i april 2018
位置很方便,沟通需要加强”
酒店并未告知晚上10点以后是自助入住的,我是晚上十一点多到,工作人员已经不在了,开门需要密码,而酒店并没有告诉我自助入住的方法,也没有留下邮箱以便客人询问。还好有几名很nice的住客在,帮我开了门,房卡在保险柜里自己取,2开头的房间都在隔壁的一栋楼里,也是没有说明,多亏了另一位住客带我过去的。位置就在加冷站对面马路左手边,步行三分钟
Anmeldt 28 april 2018
10,0
Fremragende
Teow fra Malaysia
Rejsende alene
Superior Space Kabine
Boede 1 nat i marts 2018
Clean, Special”
非常清洁,服务也很好,走出大路就有地跌很方便,值得推荐
Anmeldt 04 marts 2018
10,0
Fremragende
ngọc fra Vietnam
Gruppe
Space Dobbeltkabine
Boede 3 nætter i maj 2018
Best”
Max gần tàu điện, nhân viên dễ thương, nc hợp lí với giá tiền bỏ ra nếu có đi Sing lần nữa m vẫn chọn ở đây
Anmeldt 17 maj 2018
9,2
Fremragende
Thu fra Vietnam
Rejsende alene
Superior Space Kabine
Boede 1 nat i marts 2018
Kool ❤️”
Gần MRT Kallang ( khoảng 3' đi bộ ), nv thân thiện, chỗ ở thoải mái riêng tư, khu bathroom sạch sẽ, có thể gửi đồ lại sau khi checkout để đi dạo trước khi ra sân bay.
Anmeldt 05 marts 2018
9,2
Fremragende
gwangsu fra Sydkorea
Rejsende alene
Superior Space Kabine
Boede 1 nat i april 2018
좋아요 위치”
위치가 좋고 침대도 큰편이었어요. 그샤워실도 깨끗해요
Anmeldt 17 maj 2018
10,0
Fremragende
Shanty fra Indonesien
Rejsende alene
Boede 1 nat i marts 2018
Istimewa!!”
Tempatnya bagus, lokasi juga strategis dekat dengan MRT, staffnya ramah sekali.. Saya akan merekomendasi ke rekan2 dan pasti akan kembali menginap lagi disini..
Anmeldt 29 marts 2018
9,6
Fremragende
TEMA fra Indonesien
Rejsende alene
Superior Space Kabine
Boede 2 nætter i marts 2018
Rekomendasi Hostel Terbaik”
Di hostel ini tersedia sarapan roti, minum sepuasnya ada teh tarik, kopi dan air mineral. Suasana kamar unik, nyaman dan aman dengan loker. Ada 3 shower + 1 toilet. Lokasi juga dekat dengan stasiun MRT Kallang. Sangat bagus untuk sekedar backpaker!
Anmeldt 19 marts 2018
10,0
Fremragende
CHIA fra Taiwan
Rejsende alene
Superior Space Kabine
Boede 3 nætter i maj 2018
找不到缺點,下次來不用想了,就住這裡”
親切,乾淨,方便,有隱私,24小時供應飲品,早餐6:00-11:00,可自己煎雞蛋
Anmeldt 08 juni 2018
10,0
Fremragende
Chia fra Taiwan
Rejsende alene
Superior Space Kabine
Boede 4 nætter i maj 2018
非常棒”
離捷運站很近,店員態度非常好,下次還會再來。
Anmeldt 31 maj 2018
9,6
Fremragende
HOK fra Hongkong
Rejsende alene
Superior Space Kabine
Boede 4 nætter i maj 2018
位置及服務都很好”
近地鐵,附近有很多餐廳,走遠一點有榴槤街,接待的女生態度很好,第一晚床位旁邊鏡子上的燈不能關掉,整晚都睡不好,但之後跟她說完便修好了,除此小問題外,其他方便都不錯
Anmeldt 27 maj 2018
7,6
Rigtig godt
choi fra Hongkong
Forretningsrejsende
Superior Space Kabine
Boede 1 nat i maj 2018
交通方便”
凌晨旅客比較麻煩 要及早與客服聯絡 環境尚可 倉內USB充電有問題
Anmeldt 16 maj 2018
8,0
Fantastisk
zhuang fra Thailand
Rejsende alene
Superior Space Kabine
Boede 3 nætter i april 2018
性價比好 自助方便 靠近kallang地鐵站 周圍很多食店 但配套機能有待完善”
這間太空艙青年旅社對於其他新加坡住宿而言實在是難得的好性價比。位置近Kallang(雖然要轉綫,但離旺區如Bugis等也很近)。要注意入住時間,超過晚上10點以後入住要通知旅社,工作人員這次很細心地交待好入住事項和密碼,讓我成功自助入住。不過要注意,開門取房卡是在面向“惹蘭蝦麵”左邊的Spacepod@com,但這閒@SG卻是在蝦麵店的右邊,按同樣的密碼自己進入。雖然都可以入住但是一開始沒有房客提醒還真的找不到。信息還是應該更清楚一點,應該提供更詳細的規定和指引。 旅舍如大學宿舍般運作,各種指引非常貼心齊全。早餐簡單但有蛋有麵包和各種冷熱即溶飲料,自助操作吃到飽。太空艙價錢平,概念新,即使是宿舍床位也享有私密的空間。床位乾淨整潔,艙内部插卡即可激活冷氣及插電,也很方便。 不過,多人床位但浴室及洗手間卻只有三閒,洗手台只有兩個且沒地方放包,而且靠近麵店的陽臺門大開,附近洗手台周圍竟然沒有窗簾,令人感覺有點尷尬(雖然不是什麽大問題),不過相信這是很快可以fix的事情。好在我早出晚歸,錯過高峰時都沒有遇到排隊。宿舍還提供一台洗衣機及干衣機、一個熨斗熨燙板和一個吹風機(公用)。 旅舍旁有很多人光顧的蝦麵店、中國菜快餐、印度馬來餐館(很乾淨友善)、東北菜等,夜生活熱鬧但不會覺得嘈雜。 總體來説,性價比好,下次來還會考慮入住!謝謝!
Anmeldt 17 april 2018
4,8
Megumi fra Japan
Rejsende alene
Boede 2 nætter i april 2018
ダニ”
女性専用ルームの上段だったが、だにが酷くて眠れず、クーラーか埃のせいでのどをやられた。二泊の予定が結局違うところに移動。ここまで酷いダニは初めて。 シャワールームはまぁまぁ綺麗で、夜にはランドリーが無料で使えるのは良いかも。
Anmeldt 20 april 2018
9,6
Fremragende
Marina fra Rusland
Par
Space Dobbeltkabine
Boede 1 nat i marts 2018
Fremragende”
В номерах на одного нет шумоизоляции, слышно всех)
Anmeldt 04 marts 2018