Reservér nu: Sun Golden Inn

Bedømmelse
Baseret på 46 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
5,1

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (46)
5,1
Bedømmelse
Baseret på 46 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring4,1
Faciliteter3,5
Beliggenhed6,7
Værelseskomfort og kvalitet4,5
Service5,5
Værdi for pengene6,0
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
简体中文
Français
Bahasa Malaysia
mere
Værelsestype
Queen-size seng
Værelse til 3 personer
Familie-værelse til 4 voksne
Familie-værelse til 5 voksne
Sortér efter
Viser 39 verificerede gæsteanmeldelser
8,7
Fantastisk
Cressina fra Malaysia
Familie med små børn
Queen-size seng
Boede 2 nætter i november 2014
Moderate, value for money, generally satisfy”
room big, bed comfortable, secured parking
Everything is good and comfortable except the floor is a bit dusty
Anmeldt 24 november 2014
6,7
Godt
Devendran fra Malaysia
Par
Queen-size seng
Boede 2 nætter i oktober 2014
Right in the middle of Ipoh city.”
Car parking space, 24-hour-friendly-service, location is right in the middle of Ipoh city
I had a great time. Happy that my car was parked in a secured space, but not too happy about the cleanliness of the hotel.
Anmeldt 28 oktober 2014
3,7
keanhong fra Malaysia
Par
Queen-size seng
Boede 1 nat i august 2014
so noisy i cant sleep a whole night”
best thing is cheap but , nothing else is good
i feel so tied and not enough sleep becase of noisy when motorcycle passby beside this hotel
Anmeldt 19 august 2014
8,7
Fantastisk
Devendran fra Malaysia
Par
Queen-size seng
Boede 2 nætter i juli 2014
Beautifully located for a quicky!”
Centralised location, conveniently secured car-parking space, and friendly staff service.
My 2-day stay in this hotel was a convenient and comfortable one. Convenient due to the hotel's centralized location to the city centre, and comfortable due to the hotel's secured car-parking space, and friendly staff service.
Anmeldt 04 august 2014
6,7
Godt
jennifer fra Malaysia
Familie med store børn
Familie-værelse til 4 voksne
Boede 1 nat i juni 2014
clean, value for meney, nice staff”
value for money,clean,nice staff
clean,value for money, near ipoh city,but the room near to the road side - noisy on car passing the road. A night stay is ok.
Anmeldt 27 juni 2014
7,3
Rigtig godt
Kiko fra Malaysia
Familie med små børn
Familie-værelse til 5 voksne
Boede 1 nat i juni 2014
value for money”
value for money, good location
OK
Anmeldt 09 juni 2014
6,7
Godt
kong fra Malaysia
Familie med små børn
Værelse til 3 personer
Boede 1 nat i maj 2014
Budget / backpacker hotel”
Near to local food restaurant ,night life and easy to taxi.
This is a very simple and basic hotel.
Anmeldt 05 juni 2014
4,8
Corinna fra Tyskland
Gruppe
Værelse til 3 personer
Boede 1 nat i august 2016
coundn't find the sun”
Es war das schlechteste Hotel, das wir erlebt haben. Für eine Nacht okay, und das billigste was wir gefunden haben. Aber die Badewanne war komplett matt, die Klospülung hat nicht funktioniert, ebenso der vorhandene Fernseher. Ausstattung abgenutzt und Zimmer kaum gereinigt, aber bettbezüge und Handtücher Frosch!
Anmeldt 16 august 2016
3,3
Vincenza fra Frankrig
Rejsende alene
Queen-size seng
Boede 1 nat i februar 2015
Vétuste”
Fort heureusement pour une seule nuit. Batiment vétuste, dans un quartier peu agréable. Verrous partiellement abimés, linge de toilette ultra usé et douteux. Mégot sur le sol des toilettes etc... Hotel pour routards endurcis.
Anmeldt 14 februar 2015
4,7
ANNE-LISE fra Frankrig
Gruppe
Familie-værelse til 4 voksne
Boede 1 nat i august 2014
Personnel accueil, hôtel défraichi”
Serviabilité, en centre ville, grande chambre
Très bon accueil du gérant. Propreté un peu douteuse. Nous avions choisi cet hôtel pour sa proximité avec la gare routière. Malheureusement, celle-ci a été déplacée en périphérie : taxi obligatoire. Le centre ville, où se situe l'hôtel, n'a rien d'attrayant d'un point de vue touristique.
Anmeldt 11 september 2014
3,0
SEVERINE fra Frankrig
Familie med små børn
Queen-size seng
Boede 2 nætter i juli 2014
Ipoh est une ville sans grand intérêt touristique”
Le Parking
Je n'y retournerai sous aucun prétexte. Insalubre, sdb minuscule avec des fuites partout même au WC, climatisation très bruyante
Anmeldt 15 juli 2014
4,8
Liew
Par
Familie-værelse til 4 voksne
Boede 1 nat i december 2016
不过不失”
虽然很复古的感觉,但是墙壁太老旧了,而且沉头颜色很肮脏,还好的是床和枕头都没有味道!! 热水器很80年代的感觉,还有热水出来,这是惊喜的。
Anmeldt 14 december 2016
4,8
lorris fra Malaysia
Par
Queen-size seng
Boede 3 nætter i april 2016
房间太旧,地点区太吵太远,wifi 不能使用。”
治安不好,很多孟加拉人住,晚上还会听到门外有人在外聊天,大笑及作弄门把,似乎要闯进来。很多车子/ 罗里经过,所以很难入眠。
Anmeldt 12 april 2016
3,7
Yeong fra Malaysia
Forretningsrejsende
Queen-size seng
Boede 1 nat i december 2015
很臭,很脏”
地点
不舒服,很糟!
Anmeldt 20 december 2015
4,0
low fra Malaysia
Familie med små børn
Familie-værelse til 4 voksne
Boede 1 nat i december 2015
budget hotel”
便宜,没什么好嫌弃的
只是一个短暂的逗留,没什么感觉。
Anmeldt 16 december 2015
7,0
Rigtig godt
Hafiz fra Malaysia
Familie med små børn
Værelse til 3 personer
Boede 1 nat i juli 2015
Bising. Boleh dengar kenderaan lalu lintas ”
Ruang bilik selesa
Sesuai untuk persinggahan sementara
Anmeldt 18 juli 2015
5,0
Daud fra Malaysia
Par
Queen-size seng
Boede 1 nat i januar 2015
Hotel ni teruk.. buruk sangat..bilik berbau.”
lokasi di tengah bandar.. parking dlm bangunan.
Tidak.memuaskan
Anmeldt 17 januar 2015
5,7
Atsushi fra Japan
Rejsende alene
Queen-size seng
Boede 1 nat i juli 2014
なんともいえない”
場所、部屋の広さ
トイレが壊れていた。 古いタイルばりの床、シーツ等の清潔さには期待しない方がいい。 場所はsri majuのバスセンターとnew town、コンビニも近く便利。 電車の場合は駅まで少し遠いのでタクシーを使う必要があるかもしれないが、歩けないこともない。 オールドタウンも少し離れているが歩けないこともない。街はほぼ平地なので暑ささえ我慢すれば結構歩ける。
Anmeldt 17 december 2014
4,3
sook fra Malaysia
Familie med små børn
Queen-size seng
Boede 2 nætter i februar 2015
有待改进”
没有安全感,设施太旧等等
Anmeldt 05 marts 2015