Reservér nu: Sweet Potato Apartment

Rigtig godt
Baseret på 57 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,6
87% vil anbefale ejendommen til en ven

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (57)Booking.com Anmeldelser (70)
7,6
Rigtig godt
Baseret på 57 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring7,3
Faciliteter6,5
Beliggenhed8,3
Service7,6
Værdi for pengene8,4
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Bahasa Malaysia
Deutsch
繁體中文 (香港)
Værelsestype
Comfort Studio Lejlighed
Cozy Dobbeltværelse
Deluxe Suite Lejlighed
Sortér efter
Viser 27 verificerede gæsteanmeldelser
8,4
Fantastisk
Sally fra Malaysia
Familie med små børn
Cozy Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i december 2017
Value for money”
Reach there couldn't find the counter. Tried to call up agoda centre, but can't get through which said to get back to me. The counter at the sidemain entrance of S2
Anmeldt 31 december 2017
8,8
Fantastisk
Quora
Familie med store børn
Cozy Dobbeltværelse
Boede 1 nat i december 2017
Good service and expererience. ”
The workers there r very friendly.They even borrow their plates and knife when we ask for it. The room is very clean and neatly.This is a good experience for us and i will choose it too if i go Cameron Highlands again 😉
Anmeldt 30 december 2017
6,0
Fong fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe Suite Lejlighed
Boede 1 nat i december 2017
value for location, but cleanliness got to improve. ”
Can only stay because is new apartment, location near night new night market with one min walking distance n cheaper rate compare to same location others apartment. Cleanliness so so especially for the blanket. Suggest to put in slipper since the weather is cold, out foot step on floor were so cold. Sofa is time to change a new one.
Anmeldt 28 december 2017
3,6
Stefan fra Malaysia
Par
Comfort Studio Lejlighed
Boede 2 nætter i april 2018
Die Unterkunft hat die besten Tage hinter sich”
Die Einrichtung ist alt, verschlissen sogar teilweise defekt. Matratzen sind durchgelegen und haben uns nach 2 Stunden Schlaf mit Rückenschmerzen aufstehen lassen. Gesamteindruck ohne Persönlichkeit/funktionell zweckmäßig eingerichtet. Sehr hellhörig. Die vorhergehenden Bewertungen verstehen wir beide keineswegs.
Anmeldt 26 april 2018
9,6
Fremragende
hamiduddin fra Malaysia
Forretningsrejsende
Comfort Studio Lejlighed
Boede 1 nat i april 2018
Very good for family”
Luas dan cantik..harga berbaloi..kena bawa iron sendiri..peti dan pemanas air ada..overall memang terbaik
Anmeldt 17 april 2018
8,8
Fantastisk
Muhd fra Malaysia
Familie med store børn
Cozy Dobbeltværelse
Boede 1 nat i december 2017
Tempat terbaik utk bercuti bersama keluarga. Cuma kena bw selipar sendiri utk pakai dlm apartment.”
Sediakan sejadah dan tunjuk arah kiblat utk muslim
Anmeldt 16 december 2017
3,2
Kee fra Malaysia
Familie med små børn
Comfort Studio Lejlighed
Boede 1 nat i maj 2018
差差差”
房子骯髒。。床骯髒到我們完全不敢睡。。。熱水器開了還是冷的要開非常小水才會熱!不會再考慮入住!!!差
Anmeldt 31 maj 2018