Fantastisk 8,2
baseret på 3372 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 3372 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,4
  • Faciliteter 8,1
  • Beliggenhed 9,2
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Personalet 8,1
  • Værdi for pengene 7,6
  • Mad/spisning 7,4
Sortér efter

Jose fra Spanien
Forretningsrejsende
Premier King
Boede 2 nætter i april 2016
ok
Ok value for money
Anmeldt 13 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

U fra Portugal
Forretningsrejsende
Premier-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i august 2016
Room odor after renovation
The paint odor made me headache and sore throat, please alert if staying with kids. It is undergoing renovation so the hotel lobby is quite dusty. The staff are friendly and helpful. However, the general hotel is quite old and I would prefer staying in the other hotel as the price is not really cheap. 5 mins walk to the MTR station Clark Quay.
Anmeldt 09 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

GERRY fra Australien
Par
Premier King
Boede 3 nætter i august 2016
Right on Clarke Quay
Had a wonderful stay, even with the renovations taking place.
Anmeldt 01 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

richard fra Australien
Par
Premier med balkon og Kingsize-seng
Boede 2 nætter i august 2016
Good spot
Great place. ,
Anmeldt 25 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hui fra Singapore
Par
Business King
Boede 2 nætter i august 2016
good location
comforatble room... clean... gd location...
Anmeldt 19 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Adam fra Australien
Forretningsrejsende
Premier-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i maj 2016
Excellent hotel
Great clean hotel in excellebt location
Anmeldt 17 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Dian fra Indonesien
Par
Premier King
Boede 3 nætter i august 2016
Great location
The hotel is located at Clarke Quay. 5 min walk to MRT. 5 min walk to Clarke Quay night life. It is very convenient place. The hotel was under renovation when we stayed. The water pressure is not working well. Especially the shower room. Other than that is great. We will come back to the hotel for the next visit
Anmeldt 12 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yuning fra Kina
Familie med små børn
Premier King
Boede 7 nætter i august 2016
Great staff, perfect location, nice pool for kids.
We had a nice stay in the hotel. The location is super convenient with MRT station just across the street. The staffs are very helpful with all the info about the sightseeing, guided tours, restaurants etc. The resort like pool is a plus for family with little kids.
Anmeldt 11 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Thi fra Vietnam
Familie med små børn
Business
Boede 3 nætter i juli 2015
Very good place
Hotel next to MRT, close to river, close to other attractions. Dont need to use cap, only walk or mrt. Room is fully equiped (coffee machine is my favourite) restaurant served breakfast and dinner buffet variety dishes at very good price. Will come back
Anmeldt 10 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lana fra Singapore
Par
Premier King
Boede 1 nat i august 2016
Good location & a relax stay
Located at Clerk Quay where there is a lot of activities going on. Front desk staff is polite. Renovation is going on, but doesn't bother us at all. The room appeared to be newly renovated, very fresh and comfortable. The bath room is wheelchair friendly where accessibility is no problem. The only thing may need to look at is the set up of the shower area, independent wheelchair user will find it difficult to use the shower head, the toiletries, when they sit on the small bath bench provided. Since it's an open concept. the water is actually flooding the toilet after bath.
Anmeldt 10 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: