Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 5292 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,1
  • Faciliteter 7,8
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 7,9
  • Service 7,7
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 7,2
Sortér efter

Eik fra Malaysia
Par
Superior
Boede 3 nætter i november 2011
Ok
No commemt
Anmeldt 21 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

peter fra Irland
Gruppe
Superior
Boede 3 nætter i september 2016
Great spot, great value will definitely be coming back
Just great value
Anmeldt 20 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

WEISHEN fra Malaysia
Rejsende alene
Superior
Boede 4 nætter i september 2016
Good
Check in time a bit late
Anmeldt 15 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lee fra Storbritannien
Par
Superior
Boede 1 nat i september 2016
Unbearably noisy 24/7
Roof top pool blasts music day and night. Bedrooms vibrate with the noise. Bedroom front doors and interconnecting doors have gaps all around them letting the noise through from landing and neighbouring rooms. More suitable for party people on a drinking holiday.
Anmeldt 14 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Gary fra Australien
Familie med små børn
Superior sammenhængende værelser
Boede 5 nætter i august 2016
Nice and clean, would stay here again.
Very basic in regards to facilities.
Anmeldt 12 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Magdy fra Australien
Familie med store børn
Superior sammenhængende værelser
Boede 1 nat i september 2016
We enjoyed our stay especially the rooftop pool. Friendly staff. Issue with wifi but fixed in less than half an hour. In the heart of the action. Good reasonable breakfast. Will stay there again.
Anmeldt 12 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Siobhan fra Australien
Par
Superior
Boede 3 nætter i september 2016
Reasonably satisfied
The hotel is in a good location if you want to be close to souvenir shops and bars, but it's a 10-15 minute walk to the beach. Staff were consistently friendly and helpful. It's a noisy hotel, so if you're looking for a restful break, this is not the place for you.
Anmeldt 07 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Bridgette fra Australien
Rejsende alene
Superior
Boede 9 nætter i august 2016
Great Location
Perfect location and the pool side atmosphere is great!
Anmeldt 07 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Samuel fra Australien
Familie med store børn
Superior
Boede 3 nætter i september 2016
weekend stay
was good for the price, but i expected newer rooms for a 4 star hotel rating
Anmeldt 06 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Shaffik fra Sri Lanka
Forretningsrejsende
Superior
Boede 3 nætter i august 2016
Ok
Good Property on a very good location but more restriction with they have and WiFi doesn't work in the rooms.
Anmeldt 05 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: