Fantastisk 8,2
baseret på 721 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 721 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 7,6
  • Beliggenhed 7,7
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Service 8,4
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 7,7
Sortér efter

Margarete fra USA
Familie med store børn
Standard med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i december 2015
Good Location
Away from the hustle and bustle. Nice pool. Friendly and accommodating staff.
Anmeldt 11 marts 2016

Lee fra Filippinerne
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i februar 2016
Lovely boutique hotel
professionalism, ambiance, tasteful interior decoration and furniture
We had a pleasant stay: the staff was professional and helpful, the furniture and decoration was tasteful, room was spacious, location was good, with nice restaurants and cafes nearby.
Anmeldt 22 februar 2016

John fra USA
Par
Deluxe med pooludsigt
Boede 4 nætter i februar 2016
staff very helpful
The staff were helpful with information and bookings. Calm and laid back location. Nice to have a small restaurant available.
Anmeldt 09 februar 2016

Corey fra Australien
Gruppe
Deluxe med pooludsigt
Boede 2 nætter i februar 2016
great people and extremely helpful
the staff were lovely the management accommodated our needs as a group that changed in size and the atmosphere is very relaxing by the nice pool. Is family friendly and not pretentious. recommended!
Anmeldt 08 februar 2016

Jessica fra Australien
Rejsende alene
Standard-dobbeltværelse
Boede 1 nat i januar 2016
Good stay but not great
I arrived very late to the hotel and none of the staff spoke English. The room was clean and tidy enough, breakfast was average, the pool was nice but location not great - down a dark alley off a main road. For a quick stop in Phnom Penh, it will do
Anmeldt 31 januar 2016

Jonathan fra Storbritannien
Par
Deluxe med pooludsigt
Boede 3 nætter i januar 2016
Great Place
Stayed here a couple of years ago and its still fantastic. Its courtyard and pool are a quiet secluded area amid the busy Phnom Penh streets - fantastic
Anmeldt 29 januar 2016

CHANDY fra Cambodja
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 1 nat i juni 2015
Feel welcome
Staff, cleanliness, privacy
Good
Anmeldt 07 december 2015

Thomas fra USA
Rejsende alene
Deluxe med pooludsigt
Boede 3 nætter i oktober 2015
252, a quite place
The swimming pool, outdoor bar, balcony
An enjoyable hotel! If you want peace and no street noise, this is the place to stay in Phnom Penh!
Anmeldt 27 oktober 2015

NOEL fra Filippinerne
Gruppe
Standard med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i september 2015
Owner and staffs - very hospitable, great people
Location, hotel quality, owner/staffs
Anmeldt 14 september 2015

Michelle fra Australien
Rejsende alene
Standard-dobbeltværelse
Boede 1 nat i september 2015
Felt like family
the owner, the staff, the pool
I had stayed at several hotels in Phnom Penh including the exclusive Raffles but this was by far the best. The owner of the hotel made you feel welcome immediately and the staff went out of their way to make your stay memorable. Nothing was too much trouble. Travelling alone, but made to feel like family. This hotel has been an experience I will always cherish and have to come back, because I feel I am leaving a wonderful friendship. I advise all travelllers to experience this and the rooms are as good as any exclusive hotel I have stayed at. I am so grateful and thank them for receiving me so well
Anmeldt 11 september 2015


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: