The Centrino Serviced Residence
The Centrino Serviced Residence
Se alle 41 billeder
Studio til 2 personer - Seng The Centrino Serviced Residence
Studio til 2 personer - Seng
Se alle 41 billeder
Lobby The Centrino Serviced Residence
Lobby
Se alle 41 billeder
Lobby The Centrino Serviced Residence
Lobby
Se alle 41 billeder
Hotellet indefra The Centrino Serviced Residence
Hotellet indefra
Se alle 41 billeder
PÅ KORTET The Centrino Serviced Residence
PÅ KORTET
Rigtig godt
Beliggenhed
7,7
Se alle 41 billeder The Centrino Serviced Residence
Se alle 41 billeder
Fjernet fra Favoritter
Fantastisk
Baseret på 751 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
8,0
/
10
Fantastisk værdi for pengene
8,7
90% vil anbefale ejendommen til en ven
Værdi for pengene8,7
Afstand til centrum1.0 Km
Placeringsvurdering7,7
Tætteste lufthavnSurat Thani Lufthavn (URT)
Afstand til lufthavn19,4 km
  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • aircondition

  • altan/terrasse

  • vaskeri

Værelsesvalg
8,2
Fantastisk
Værelseskomfort og kvalitet
Denne ejendom er populærSidst reserveret for 4 timer siden | 6 rejsende ser på denne ejendom lige nu
Studio med 2 enkeltsenge (Twin Studio)
Studio med 2 enkeltsenge (Twin Studio)
...
  • Værelsesstørrelse: 25 m²/26...
  • Udsigt: By
  • 2 enkeltsenge
Indtast datoer for at se priser
Studio til 2 personer (Double Studio)
Studio til 2 personer (Double Studio)
...
  • Værelsesstørrelse: 25 m²/26...
  • Udsigt: By
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Dobbeltværelse med altan (Double Room with Balcony)
Dobbeltværelse med altan (Double Room with Balcony)
...
  • Værelsesstørrelse: 25 m²/26...
  • altan/terrasse
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Værelse med 2 enkeltsenge og altan (Twin Room with Balcony)
Værelse med 2 enkeltsenge og altan (Twin Room with Balcony)
...
  • Værelsesstørrelse: 25 m²/26...
  • altan/terrasse
  • 2 enkeltsenge
Indtast datoer for at se priser
Studio - Single Use
Studio - Single Use
...
  • altan/terrasse
Indtast datoer for at se priser
Kai Fang Shi Ke Fang , 2 Zhang Dan Ren Chuang
Kai Fang Shi Ke Fang , 2 Zhang Dan Ren Chuang
...
  • altan/terrasse
Indtast datoer for at se priser
Vil du vide mere om The Centrino Serviced Residence?
Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Mere om The Centrino Serviced Residence

Mere om The Centrino Serviced Residence

Oversigt

Vis mere

Afstande og vigtige steder

Afstandene er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
Vis mindre

Hvad de tilbyder

Vis mindre

Ejendommens gæstepolitikker

Vis mindre

Brugbare oplysninger

Vis mere

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (751)Booking.com Anmeldelser (15)
Hotellets stand/rengøring8,6
Faciliteter7,7
Beliggenhed7,7
Værelseskomfort og kvalitet8,2
Service8,2
Værdi for pengene8,7
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
ภาษาไทย
English
简体中文
Deutsch
mere
Værelsestype
Studio til 2 personer
Studio med 2 enkeltsenge
Viser 633 verificerede gæsteanmeldelser
12345
8,3
Fantastisk
Joergen fra Danmark
Par
Studio med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i januar 2013
Næsten nyt, rolig beliggenhed ”
Nyt og stille beliggenhed, sød betjening.
Hotellet (lejlighederne) ligger ca 6 km fra bymidten. Det er næsten nyt og består af 3 etager, hvoraf øverste etage tilsynelandende er lejet ud til fastboende thailændere. Der er ikke køkken, men et fint værelse. Der følger ikke morgenmad med, men man kan få en kaffe om morgenen. Pigerne i receptionen er vældig søde og flinke.
Anmeldt 04 februar 2013
8,3
Fantastisk
Ib fra Danmark
Par
Studio med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i januar 2013
Flot nyt hotel”
Nyt og dejligt hotel. Hjælpsom betjening
Fine store værelser med lille altan og dejligt badeværelse
Anmeldt 29 januar 2013
5,6
Siriporn fra Singapore
Familie med små børn
Studio til 2 personer
Boede 1 nat i august 2018
clean and good for what it had to offer ”
clean and good for what it had to offer but not in city center
Anmeldt 03 september 2018
6,0
Siriporn fra Singapore
Familie med små børn
Studio til 2 personer
Boede 3 nætter i august 2018
value for money”
clean and close to the hospital
Anmeldt 15 august 2018
4,8
Korkwun fra Thailand
Familie med store børn
Studio med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i marts 2018
Not bad”
The property located not far away from the center. Room is clean and well functional. Service and staffs are good and nice. Breakfast (extra charge) is not very good for me.
Anmeldt 21 marts 2018
10,0
Fremragende
MASAKAZU fra Japan
Rejsende alene
Studio til 2 personer
Boede 2 nætter i januar 2018
perfect room!”
Room is perfectly quiet and clean. 5star bed. No bad points at all.
Anmeldt 25 januar 2018
8,4
Fantastisk
Paul fra Storbritannien
Rejsende alene
Værelse med 2 enkeltsenge og altan
Boede 1 nat i november 2017
Clean and Comfortable”
This place is away from the town centre and almost opposite the main Surat Thani General Hospital. Absolutely fine if you have your own car or motorbike - but otherwise a bit far from the bus station, ferry pier and central town area. The rooms are very nice and clean and the staff are very friendly. Don't take the breakfast - it's really awful. But it's no problem because if you walk out to the main road and turn left and walk about 200m, there are many shops and street stalls opposite the hospital selling a wide range of foods, snacks and fruit - morning, afternoon and evening.
Anmeldt 11 januar 2018
6,0
Haemmerle fra Thailand
Forretningsrejsende
Studio til 2 personer
Boede 3 nætter i december 2017
This residence is becoming old”
The hotel is going down regarding maintenance Take your shower and after a while the drainage of the water is to weak In the corners of the bathroom isn’t cleaned to western standard Nothing to complain about the room.. foreigners might be not really satisfied anymore
Anmeldt 02 januar 2018
6,4
Godt
Mary fra Malaysia
Familie med store børn
Studio med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i december 2017
Satisfactory”
Pros: 24 hour tea/coffee available at reception. Fast check in. Extra bed was comfortable unlike other hotels Cons: Musty smell upon entering room. Think room was not being used for quite some time. Bathroom was not very clean.
Anmeldt 31 december 2017
9,6
Fremragende
ekaterina fra Thailand
Par
Studio til 2 personer
Boede 1 nat i oktober 2017
Fremragende”
Good hotel on the way to Samui/Pha Ngan. Better with your own transport
Anmeldt 12 november 2017
9,2
Fremragende
Ahmad fra Malaysia
Rejsende alene
Studio til 2 personer
Boede 1 nat i september 2017
Clean and nice hotel”
Very happy staying here as the hotel room is very clean and tidy, away from busy town. If you own transport, it will be an advantage, or you could walk about 10 minutes from the nearest main road.
Anmeldt 12 oktober 2017
8,0
Fantastisk
CHING fra Malaysia
Par
Studio med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i august 2017
Cheap, value for money ”
It is a simple hotel and I chose this hotel because of the cheap rate. Do not expect a lot but the cleanliness is acceptable
Anmeldt 22 august 2017
10,0
Fremragende
Kamran fra Storbritannien
Rejsende alene
Studio til 2 personer
Boede 1 nat i juli 2017
Superb!”
I stayed here before and after a 10-day silent meditation retreat. Staff were helpful, location was acceptable, and very clean!
Anmeldt 17 august 2017
10,0
Fremragende
Katharina fra Thailand
Par
Studio til 2 personer
Boede 1 nat i juli 2017
Nice overnight stay”
We only stayed one night and had a pleasant stay. The receptionists were very helpful and friendly. At the reception they offer light food out of the freezer and a microwave, perfect for us after a long day. The room was comfortable and big, with a balcony. The breakfast didn't really attract us as the portions seemed a little bit too small for our western eating pattern.
Anmeldt 01 august 2017
8,4
Fantastisk
pilaiwan fra Thailand
Familie med store børn
Studio med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i april 2017
Good hotel and valued for money”
The hotel is quiet event situated in town. Shops, food and market are close and just few minutes walk. Room is clean and okay.
Anmeldt 03 juli 2017
5,6
Tina fra Canada
Par
Studio til 2 personer
Boede 1 nat i juni 2017
Not bad for 1 night.”
It's close to the airport. Clean rooms, staff spears minimal english. Nothing close by to do or eat.
Anmeldt 16 juni 2017
7,6
Rigtig godt
Chanthanipa fra Thailand
Forretningsrejsende
Studio til 2 personer
Boede 2 nætter i maj 2017
Good”
So easy to find
Anmeldt 12 maj 2017
10,0
Fremragende
THONGCHAI fra Thailand
Forretningsrejsende
Studio til 2 personer
Boede 1 nat i februar 2017
good location”
Good location near market food
Anmeldt 08 april 2017
7,6
Rigtig godt
Ryan fra USA
Rejsende alene
Studio til 2 personer
Boede 12 nætter i marts 2017
OK, but not near so much”
The hotel was in a quiet spot about 50 meters down a side street. Clean and AC worked well. There are a few restaurants and 7-11s nearby if you walk a few minutes, but not much else in the area. OK if you're just crashing for a night or have own transportation.
Anmeldt 07 april 2017
10,0
Fremragende
nisarat fra Thailand
Par
Studio med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i februar 2017
new, clean, good service and good value for money”
Perfect if you want a simple and clean room in central Surathani,. They provide all you need including bread, tea and coffee for breakfast. Staffs are nice, friendly and helpful. Wifi is stable and available in the room.
Anmeldt 17 februar 2017
12345
Dette er en populær ejendom. Gå ikke glip af den!

Tilbage til søgeresultater

Tilbage til værelsesvalg

|

Luk