2015
Rigtig godt 7,9
baseret på 5232 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 5232 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 7,8
  • Service 7,8
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 6,8
Sortér efter

NG fra Malaysia
Familie med store børn
Boede 2 nætter i maj 2014
Will be back!
Location, service, comfort.
One of the best so far in HK. They even upgraded my room as there were 3 of us who are big in size. The room is clean and comfortable. I had a great sleep. I will be back again for Cityview.
Anmeldt 01 juni 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Poon fra Singapore
Familie med store børn
Boede 3 nætter i april 2014
Good Location
Good location, clean and tidy
The location was good, very close to MRT. However the staff can be more friendly and helpful. Some of the room is abit old and small.
Anmeldt 01 juni 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chan fra Malaysia
Familie med små børn
Boede 3 nætter i maj 2014
A Hotel that Value for Money
Strategy Location, Near to Shopping Spot, Fast Check-in & Check Out
1 minute to MTR station, walking distance to Mongkok area. My room was clean and confortable. Friendly staff, managed to fast check-in & check-out. A nice restaurant named Shang Kei just direct opposite the hotel, must try their porridge.
Anmeldt 01 juni 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Emile fra Malaysia
Rejsende alene
Boede 2 nætter i maj 2014
Not bad
Clean, good location.
Overrall experience was good ,except that staff are not as friendly as claimed by some reviewer.
Anmeldt 31 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mah fra Malaysia
Familie med små børn
Boede 5 nætter i maj 2014
Very good
Understanding customer need
Good
Anmeldt 31 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chew fra Singapore
Par
Boede 1 nat i maj 2014
Enjoying
Free wifi in room. Free airport shuttle bus. Near mtr and lots of eateries nearby. Near night markets.
Anmeldt 31 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Von fra Malaysia
Par
Boede 4 nætter i april 2014
worth the price
near to shopping centres, many restaurant around the area and easy to catch a cab
Pleasant except the basin in the toilet is really small which caused inconvenience.
Anmeldt 30 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kok fra Singapore
Familie med store børn
Boede 5 nætter i maj 2014
We liked the quite and convenient location.
Good and quite location as well as friendly staff.
We enjoyed our stay at the hotel as it was quite and located next to Yau Ma Tei station.
Anmeldt 30 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kim fra Singapore
Forretningsrejsende
Boede 4 nætter i maj 2014
Nice and comfortable
Location, foods and easy public transport
Our stay was fine except for the TV lack of foreign program and the television set needs a change over.
Anmeldt 30 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Susana fra Singapore
Forretningsrejsende
Boede 6 nætter i marts 2014
I really liked this hotel
staff, food and comfy
Anmeldt 30 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: