Rigtig godt 7,6
baseret på 4060 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 4060 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,8
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 7,7
  • Værelsets komfort/standard 7,9
  • Service 7,8
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 6,5
Sortér efter

Claus fra Danmark
Par
Boede 1 nat i juli 2012
Fint Hotel, nær lufthavn
Transport til lufthavnen, koster bare 50 baht
Restauranten hadde god mad, men det var en lille portion.
Anmeldt 23 juli 2012

karin fra Danmark
Par
Boede 1 nat i februar 2012
Dejligt hotel og smilende betjening
Meget hjælpsomt personale, tæt på lufthavnen
fint ophold, meget flinke og hjælpsomme i receptionen. ligger kun 8 min. kørsel fra lufthavnen. med taxa ind til mbk tager det ca. 1 time. fin pool.
Anmeldt 10 marts 2012

Benjamin fra Danmark
Rejsende alene
Boede 1 nat i december 2010
Glimrende hotel til prisen.
Fint værelse. Smilende, venligt og hjælpsomt personale.
Koldt vand i bruserummet om aftenen.
blev modtaget af et venligt personale, som lynhurtigt fik mig checket ind. jeg fik velkomstdrink og mulighed for gratis transport til lufthavnen. personalet "krævede" heller ikke drikkepenge, hvilket er positivt.
Anmeldt 02 januar 2011

Gavin fra Storbritannien
Rejsende alene
Superior-værelse Kun - uden transport
Boede 1 nat i september 2016
Stop Over
Friendly welcoming and comfortable. Suitable for shorts stop overs and rest breaks but i wouldn't stay for much longer. For the price excellent but just needs a little freshening up which i believe was under way when i was there.
Anmeldt 28 september 2016

Hans fra Østrig
Forretningsrejsende
Superior - Rundturstransfer Suvarnabhumi
Boede 2 nætter i september 2016
Good location
The pick up at the airport and drop off worked very well and on time. The rooms are Ok and the staff is very friendly.
Anmeldt 27 september 2016

Hans fra Østrig
Forretningsrejsende
Superior - Rundturstransfer Suvarnabhumi
Boede 1 nat i september 2016
Good location
Pick up from airport and drop off worked very well and on time. Rooms are Ok and staff is very friendly.
Anmeldt 27 september 2016

kamoltip fra Thailand
Par
Superior-værelse Kun - uden transport
Boede 1 nat i maj 2016
Staff here is very nice.
15 min from the BKK airport, the room is a bit small but very nice.
Anmeldt 27 september 2016

Chia-ching fra Taiwan
Par
Superior-værelse - gratis lufthavnstransport
Boede 1 nat i september 2016
Good transient hotel
We booked the free airport transfer for the night flight. It took only 15 mins to wait the car, and another 15 mins to the hotel. The staff are friendly, and the room is clean and comfortable.
Anmeldt 26 september 2016

Gregory fra USA
Par
Superior-værelse - gratis lufthavnstransport
Boede 1 nat i september 2016
good airport service
good staff
Anmeldt 26 september 2016

Thibaud fra Frankrig
Par
Superior-værelse Kun - uden transport
Boede 1 nat i september 2016
Very basic
Next to the airport, it s a good and cheap option if you only need to sleep after a long flight or if you have a late departure The place is clean and the staff is ok if you don t have request
Anmeldt 24 september 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: