Godt 7,5
baseret på 3686 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 3686 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,6
  • Faciliteter 7,3
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelsets komfort/standard 7,7
  • Personalet 7,5
  • Værdi for pengene 7,2
  • Mad/spisning 6,8
Sortér efter

Jong fra Brunei Darussalam
Familie med små børn
Superior
Boede 4 nætter i september 2016
Worth every penny
So far the only hotel i choose when i'm staying at the Orchard. Worth the money. Walking distance to orchard is like 15-20 min . Overall satisfactory.
Anmeldt 15 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

JOEY fra Singapore
Rejsende alene
Superior
Boede 1 nat i maj 2016
Great location
Hotel is clean, location is good.
Anmeldt 10 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Christophe fra Schweiz
Rejsende alene
Superior
Boede 1 nat i september 2016
Superior Room (Partner Promotion) needs some Refresh/Renovation
Stayed just one Night in Superior Room. Overall the Hotel Location as well as Staff are excellent. The Rooms on the other hand would benefit from some Refresh/Renovation, mainly the technical and electric features. Bulbs, switches and outlets are not all functional. One highlight is the local and personalized Smartphone provided for free to discover the City and with free Wifi.
Anmeldt 10 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

shirley fra Indonesien
Familie med små børn
Superior
Boede 3 nætter i september 2016
Good hotel
The hotel is good and enjoyable. It's just a bit far walking with toddlers, but still ok. Phone facility is nice. Thanks!
Anmeldt 08 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

anthony fra Storbritannien
Forretningsrejsende
Superior
Boede 3 nætter i september 2016
Room cleaning
Room cleaning was very superficial and areas were found to be uncleared throughout the stay
Anmeldt 08 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sam fra New Zealand
Par
Superior
Boede 2 nætter i september 2016
Agoda were offering a special price and we snapped it up. What a great hotel for the price.
We upgraded paying for the premium pack which included a late 4pm check out, two items of laundry per day and access to a snack bar that included cold drinks, buscuits, noodles, fruit and loads more.
Anmeldt 08 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ronald fra Indonesien
Par
Superior
Boede 3 nætter i december 2015
a decent hotel
We'll stay here if we have a busy schedule when we are in Singapore. The hotel is only for sleeping at night.
Anmeldt 05 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

EDGAR fra Filippinerne
Par
Superior
Boede 1 nat i maj 2016
Near Orchard Road
Although we stayed only one night, we had a great stay. The hotel is remarkable. It has even a mobile internet, free of use.
Anmeldt 05 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mellita fra Indonesien
Par
Premier
Boede 4 nætter i juli 2016
Good
Good
Anmeldt 04 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Bahari fra Singapore
Gruppe
Deluxe
Boede 1 nat i august 2016
Nil
Good
Anmeldt 01 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: